Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Rekrutowanie Swadian  (Przeczytany 2978 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Lycha4

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Rekrutowanie Swadian
    « dnia: Stycznia 21, 2012, 15:24:53 »
    Mam duży problem, nie mogę rekrutować wojsk we wioskach swadiańskich (nie chodzi do kogo te wioski przynależą tylko o rodzaj jednostek jaki można tam rekrutować). Wioski o innych narodowościach pozwalają mi rekrutować wojaków, a te nie (poziom relacji z wioską większy lub równy 0).

Offline Lord Reginald

• Użytkownik
    • UMAD?
    Odp: Rekrutowanie Swadian
    « Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 21, 2012, 15:41:20 »
    Może toczysz wojnę ze Swadią?

PROBLEM?

Offline Lycha4

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Stycznia 25, 2012, 13:34:51 »
    No tak ale mogę przecież rekrutować wojska we wrogich wioskach (przynajmniej w Mount & Blade tak jest). Czyżby w Warbandzie się nie dało?

Offline This

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Marca 29, 2012, 21:01:49 »
    No tak ale mogę przecież rekrutować wojska we wrogich wioskach (przynajmniej w Mount & Blade tak jest). Czyżby w Warbandzie się nie dało?
    Może jakiś wasal Swadiański uzupełniał wojsko i nie było opcji rekrutowania ? Ja jestem sarranidem i inny wasal jak uzupełni armie to ja nie mogę rekrutować, muszę poczekać.

Offline Inkaska

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #4 dnia: Marca 29, 2012, 21:24:01 »
    W Warbandzie nie da się rekrutować w wioskach frakcji z którą prowadzisz wojnę.

Offline This

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Marca 29, 2012, 21:55:06 »
    Jeszcze taka mała rada ode mnie, a mianowicie nie polecam rekrutować wojsk frakcji z którą prowadzimy wojnę, ponieważ spadają morale i żołnierze ,,uciekają".

Offline Lord Reginald

• Użytkownik
    • UMAD?
    « Odpowiedź #6 dnia: Marca 30, 2012, 07:37:29 »
    Da się  rekrutować gdy ma się stosunki na plusie - ja przy wojnie ze Swadią brałem ich jazdę , co że potem mieli morale - 20 ale było :D

PROBLEM?

Offline steifer

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Marca 30, 2012, 14:10:25 »
    W Warbandzie nie da się rekrutować w wioskach frakcji z którą prowadzisz wojnę.

Da się. Stale walczę z Khergitami, a jest kilka wiosek w chanacie, w których mam spore plusy (robiłem dla nich zlecenia) i zawsze dostanę sporo armatniego mięska :)

Offline Inkaska

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #8 dnia: Marca 30, 2012, 19:36:47 »
    @Up Dziwne. Ja mając stosunki na 64 z Chide nie mogłem rekrutować u nich ludzi. Ani w żadnej innej (także stosunki na +) także nie.

Offline steifer

• Użytkownik
    « Odpowiedź #9 dnia: Kwietnia 02, 2012, 11:57:13 »
    @Up Dziwne. Ja mając stosunki na 64 z Chide nie mogłem rekrutować u nich ludzi. Ani w żadnej innej (także stosunki na +) także nie.

Przyjrzałem się wczoraj dokładniej i rzeczywiście, czasem nie otzymuję rekrutów z pozytywnie nastawionych wiosek, a dostaję czasem od takich na "0", nawet jeśli z daną frakcją walczę. Może chodzi o to co nipisał This, że była niedawno branka w tej wsi, a nowi rekruci jeszcze nie dorośli :)  ?