Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Witam  (Przeczytany 1622 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Lord_Angmar

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Witam
    « dnia: Maja 05, 2008, 17:43:32 »
    Jestem Mikołaj, gram w M&B mniej więcej od roku, może dłużej. Moja postac to obecnie swadyjski wasal, level 30(przechodzil od wersji do wersji dlatego tak
    wysoko;] ) Władca Jelkali, zamku Culmarr i okolicznych wiosek. Pogromca Rhodoków(hehe). Co by tutaj jeszcze... Stylizuje mojego wojaka na templariusza, czyli posiada battle shield z krzyżem, białą tunikę, kolczugę i uwielbia machac bastardem w rhodockie oraz vaegirskie głowy;]
    "Deus Lo Vult!" Taka jest wola Boża!- Urban II podczas zwoływania I krucjaty

Offline Cavalete

• Użytkownik
    Odp: Witam
    « Odpowiedź #1 dnia: Maja 05, 2008, 17:57:33 »
    Siemka.
    Polecam Ci moda Holy Wars na .751 - realia krucjat, powinno Ci się spodobać :]. Niestety nie ma na razie tego moda na nowsze wersje. http://www.mbrepository.com/modules/PDdownloads/visit.php?cid=7&lid=245

Poza tym w wersji .950 jeden z herbów do wyboru nieco przypomina krzyż Templariuszy. Jeden z moich ulubionych. :]

Wielu treściwych postów życzę :].
    Nobody expects the Spanish Inquisition!

Offline AdamSBN ( Selorin )

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Maja 05, 2008, 19:02:09 »
     ... Witam Mikołaju ...
    Też lubię Templariuszy ... a raczej ich wizerunek.
    *** ANTY ŻAL !!! ***

Offline Pablo77

• Użytkownik
    • |\/|00j $$w33t4$|\|y i loofC14nY B3nD!!!!1111 :*:*
    « Odpowiedź #3 dnia: Maja 05, 2008, 21:34:22 »
    Witam....Witam... jeśli chodzi o templariuszy polecam ww. mod holy war, powinien Ci się spodobać
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline Kolba

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Ten który opowiada kretowi bajki do snu
    « Odpowiedź #4 dnia: Maja 06, 2008, 07:43:10 »
    Cześć, a ja w przeciwieństwie do innych nie polecam Ci moda Holy War na 0.751 bo ta wersja jest nieźle zabugowana (mnie wywalało po 3 bitwach). Natomiast HW na 0.731 to zupełnie inna sprawa. Plik znajduje się gdzieś na repository, poszukaj.

Offline Arcylisz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Maja 06, 2008, 12:30:12 »
    a ja w przeciwieństwie do innych nie polecam Ci moda Holy War na 0.751 bo ta wersja jest nieźle zabugowana (mnie wywalało po 3 bitwach)
    Mnie tam jakoś nigdy nie wywaliło. Oczywiście witaj, jesteś drugą osobą na forum używająca takiego awatara, niemal identyczny ma Crusader. Najwidoczniej templariusze są popularni.

Offline wujek_bulus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Maja 06, 2008, 12:53:02 »
    W takim razie jesli są popularni proponuję przejrzec Szlak Templariuszy: http://templariusze.org/