EDIT: Pomyliłem z tematem ogólnym pomoc i napisałem w tym, nie będę spamował, nie ma problemu, żeby zostało.
Witam. Otóż zacząłem grać ponownie w Warband i napotkałem się z takimi problemami:
1. Każda większa walka sprawia, że mocno zacina się gra, nie ma problemu kiedy wojska są na mapie w dużej ilości(150), zawsze zaczyna lagować, kiedy zaczynają się tłuc(zderzają się ze sobą), trwa to, aż zginią prawie wszyscy z jednej ze stron. Na arenie też się tak dzieje, każda walka z 16 botami podajże albo z 24, też tnie, kiedy zaczynają bić się, jak biegną do siebie wszystko pięknie śmiga.
2. W żadnym zamku nie ma kandydatek na żonę, jedyny przypadek, kiedy spotkałem je, to uczta, a jednocześnie turniej w tym samym mieście, normalnie nie da się ich spotkać, są tylko te stare. Nie wiem, czy to nie jest celowe działanie twórców, po prostu ojcowie je zamykają i nie mogą rozmawiać w normalnych sytuacjach, grałem ok. rok temu, to pamiętam, że wybranka wysyłała mi listy z prośbą o spotkanie, tylko nie mogę sobie przypomnieć, czy wtedy lady była w komnacie, czy nie, też tak macie, jedyna okazja na spotkanie to uczty?