Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Kupno Warbanda przez internet a konktretniej - allegro.  (Przeczytany 993 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline errxorek

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Kupno Warbanda przez internet a konktretniej - allegro.
    « dnia: Stycznia 13, 2012, 18:56:55 »
    Witajcie. Chciałbym sobie sprawić Warbanda ,że tak powiem "pod choinkę". Wpisałem sobie na allegro daną gre i wyskoczyła mi oferta 19 zł . 3x osób kupujących pomyślałem - czemu nie ? Ale w tym samym miejscu zapytalem się za 19 zł gra? Przeczytałem ,że to jest tylko cd key. Otóz moje pytanie następujące.. Tam pisze ,że trzeba mieć gre z internetu . No dobra ściągne z talewords ,ale co dalej? Czy to jest jakoś przez steam? Całkowicie nie wiem pierwszy raz kupuje tylko cd key do gry a i na steamie sie nie znam bo unikam gier ,które zawieraja steam. Więc mógłby ktoś mi napisać czy jak kupie cd key z tej aukcji : http://allegro.pl/mount-and-blade-warband-fire-and-sword-24-7-i2035000924.html dostane warbanda czy tego moda do niego? Chodzi mi tylko o warbanda pod multi.. Zadnego dodatku nie chce! (chyba ,ze w pakiecie :D) I jak mam to zainstalowac? Przepraszam za pomieszanie mam nadzieje ,ze zrozumiecie i pomozecie!
    Pozdrawiam!

Offline Rabciks

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Kupno Warbanda przez internet a konktretniej - allegro.
    « Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 14, 2012, 19:35:17 »
    To jest klucz non-steam. Pobierasz instalkę z talewords i gdy zainstalujesz, wyskoczy ci okienko z prośbą o wpisanie keya lub granie na trialu do 8 poziomu. Ogniem i mieczem to osobna gra, którą też ściągasz z talewords. Multi w WB działa, bo sam mam klucz non-steam.