Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Kupiłem sam cd-key, skąd zdobyć kopie gry ?  (Przeczytany 2028 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline xuki

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Kupiłem sam cd-key, skąd zdobyć kopie gry ?
    « dnia: Stycznia 10, 2012, 10:04:59 »
    Kupiłem sam cd-key, skąd zdobyć kopie gry ?
    Kupiłem cd-key na tej aukcji do M&B Warband , jak i do Ogniem i Mieczem.
    Na aukcji widnieje wiadomość: ,,NALEŻY MIEĆ WŁASNĄ KOPIĘ GRY POBRANĄ Z INTERNETU
    WPISUJEMY CD KEY PRZY INSTALACJI GRY"
    I oto teraz pojawia się pytanie , gdzie zdobyć takową kopię ?   

http://allegro.pl/mount-and-blade-warband-fire-and-sword-24-7-i2035000924.html#tabsAnchor

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    Odp: Kupiłem sam cd-key, skąd zdobyć kopie gry ?
    « Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 10, 2012, 11:53:30 »
    http://www.taleworlds.com/

Z powyższej strony w dziale "Download". A Ogniem i Mieczem, to po prawej stronie masz pod hasłem "Other Games"masz With Fire and Sword i analogicznie sekcja "Download".

Offline Iluminati

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Lutego 06, 2012, 15:30:37 »
    Możliwe, ze moje pytanie bedzie głupie, ale dlaczego na tych aukcjach klucz kosztuje 19 zł, a na stronie TW 100zł ?
    Czy te z allegro w jakiś sposób ograniczają czy coś w tym stylu ? Bo powiem szczerze, że chce kupić klucz, ale te 19 zł. to co - promocja ?!

Offline Mat Berserker

• Żonglujący Pepeszami
    • Użytkownik
    • Piwa: 94
    « Odpowiedź #3 dnia: Lutego 06, 2012, 18:38:58 »
    Na stronie TW cena jest stała od premiery podczas gdy Warband przewiną się już przez parę reedycji i cena spadła. Dodać do tego można różnego rodzaju promocje itp i różnica się pogłębiła. Z czego unikaj kupowania kluczy do gry, o wiele lepiej poszukać tych steamowych. Przy nich masz pewność że nikt nie sprzedaje jednego paru ludziom lub że nie jest on pobanowany na serwerach. A jak nie chcesz grać na steamie klucz możesz samemu wyciągnąć z niego przy pomocy paru kliknięć.

Offline Iluminati

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Lutego 06, 2012, 19:58:30 »
    No ok, ale tak się zorientowałem to raczej te z allegro są w porządku, ale nie ma info czy to steam czy nie.. a cena kusi.
    Bynajmniej, mógłbym mimo wszystko prosić o pomoc w kupieniu klucza aby na 100% był ok i lepiej aby steam. Choć działam wbrew sobie z kupowaniem gier i jak żona by się dowiedziała to by mnie chyba zjadła :-D ale wiem, że będę grał, w końcu M&B gości już dobrych pare lat na moim kompie.

Offline huth

• Piwa: 451
    « Odpowiedź #5 dnia: Lutego 11, 2012, 15:59:35 »
    Mam klucz z allegro taki za 2 dychy(już dawno kupiony), nie jest steamowy, tylko taki normalny - gdyby był steamowy w opisie aukcji byłoby napisane... a jak sprzedający ma 99,9 pozytywów to raczej wszystko jest ok.
    Kij wie skąd te klucze są, może jakieś kradzione, co mnie to obchodzi, skoro wszystko działa? :P

Offline Iluminati

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Lutego 12, 2012, 21:21:30 »
    No i taka odpowiedź mnie satysfakcjonuje :-)