Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Zapis gry  (Przeczytany 779 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline grr4n

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Zapis gry
    « dnia: Stycznia 07, 2012, 17:22:28 »
    Słuchajcie mam problem. Zainstalowałem Warbanda (orginałkę) zaczołem grać. Po jakimś czasie zadecydowałem, że zrobie defragmentacje dysku (po jakimś czasie zakończyłem bo za długo trwało). Weszłęm do gry, i chiałem zagrać na moim zapisie. Kiedy wgrywa się robi się czarny ekran i wyskakuje komunikat "Wystąpił problem z aplikacją Mount&Blade..." a na dole "Nie wysyłaj i wyślij raport o błędach czy jakoś tak). Zrobiłęm od nowa i pełnom defragmentacjie! I nie pomogło! Zainstalowałęm grę od nowa i problem sie powtarza. ALe jeżeli robie nową postać gra normalnie działa. Ale mi się nie chce od nowa zaczynać. Proszę o pomoc! Z góry dziękuje i polecam!

Offline adamk23

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    Odp: Zapis gry
    « Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 07, 2012, 20:54:52 »
    No nie wiem ale raczej już na tym zapisie to nie da rady pograć. Musiało się coś skopać (jak już się zaczyna jakiś proces na kompie to lepiej go skończyć ) przy tej przerwanej defragmentacji. Lepiej grać od nowa niż kombinować.
    Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.-Albert Einstein
    FAQ Floris Expanded Mod Pack 2.4 i 2.5+ Spolszczenie 2.5