Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Far cry 2  (Przeczytany 1861 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Gamevinci

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Być czy nie być?
    Far cry 2
    « dnia: Stycznia 02, 2012, 19:20:41 »
    Witajcie. Czy ma ktoś tą gierke? Podoba wam sie? Ja powiem, że fajna jest ^^
    Nic mi się nie chce...

Offline wesch96

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    Odp: Far cry 2
    « Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 02, 2012, 22:14:12 »
    Od roku ją mam. Szczerze, na początku otwarty świat, realistyczny ogień mnie wciągnęły, ale potem... Wciąż te same misje prócz wątku Szakala, multi po pewnym czasie mi się znudziło, mam na myśli nierealistyczność rozgrywki, ogień swoją drogą, ale cały magazynek z MP5 w osobę oddaloną o 15 metrów, który nie wywołuje zadraśnięcia? Pojęcie zasięg w tej grze to porażka. Choć na koniec dodam, że sposób uleczania się (wyciąganie drutu z łydki, nastawianie kciuka) dodają smaczku ^^.
    "Jeśli będziesz rozpamiętywał to co było, to możesz stracić z oczu to co jest"

www.pustamiska.pl

Offline Avation

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Far cry 2
    « Odpowiedź #2 dnia: Stycznia 10, 2012, 16:40:29 »
    Gram w nią nadal i powiem wam że fajna gra twórcy starali się o realistyczność co im niezle wyszło (oprucz naprawy samochodu i łodzi jedym kluczem xd) fajnie się gra dziwi mnie tylko to nagłe pojawianie się murzynów w samochodach z nikąd nagle jest dzwiek silnika wwwuuuu i już cie zderzają :P