Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Hapi niu jer  (Przeczytany 4005 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline szymon kmiecic

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • husaria nie przgrywała żadnej bitwy przez 125 lat
    Odp: Hapi niu jer
    « Odpowiedź #30 dnia: Stycznia 03, 2012, 21:02:44 »
    phi

Offline Drakkainen

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #31 dnia: Stycznia 03, 2012, 21:33:51 »
    Na prawdę nie wiem czemu masz tylko dwa ostrzeżenia. Po pierwsze widać, że regulaminu to ty nie czytałeś, nazywasz kogoś cepem, choć pofatygował się, żeby dać ci link do niego i porównujesz to do przeklinania w celu oddania emocji towarzyszących autorowi przy pisaniu postu, piszesz jednosłowne post, a jak już napiszesz coś więcej to kaleczysz języki polski jak pięcio a nie piętnastolatek, "miażdżysz" zwracających ci uwagę argumentem, że jesteś nowy (tak jakby polskiego uczyło się tylko na tym forum), rzucasz bez przerwy tekstami rodem z kwejka, które nie niosą żadnej treści, w ogóle wydajesz się strasznie pozerski. Choć rzeczywiście "nikomu nie wcinasz się do postów", cokolwiek by to nie znaczyło.
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 03, 2012, 22:14:07 wysłana przez Drakkainen »

Offline Gregoriian

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    • Znany jako Dalekowidz
    « Odpowiedź #32 dnia: Stycznia 04, 2012, 15:30:45 »
    Na prawdę nie wiem czemu masz tylko dwa ostrzeżenia. Po pierwsze widać, że regulaminu to ty nie czytałeś, nazywasz kogoś cepem, choć pofatygował się, żeby dać ci link do niego i porównujesz to do przeklinania w celu oddania emocji towarzyszących autorowi przy pisaniu postu, piszesz jednosłowne post, a jak już napiszesz coś więcej to kaleczysz języki polski jak pięcio a nie piętnastolatek, "miażdżysz" zwracających ci uwagę argumentem, że jesteś nowy (tak jakby polskiego uczyło się tylko na tym forum), rzucasz bez przerwy tekstami rodem z kwejka, które nie niosą żadnej treści, w ogóle wydajesz się strasznie pozerski. Choć rzeczywiście "nikomu nie wcinasz się do postów", cokolwiek by to nie znaczyło.
    Ja też nie czytałem regulaminu, tylko z grubsza, wszędzie jest taki sam, ale to sie sprowadza do kultury i tyle.
    (click to show/hide)