Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Pomocy  (Przeczytany 795 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline qwertypl15

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Pomocy
    « dnia: Grudnia 30, 2011, 12:21:24 »
    Witam mam taki problem a wlasciwie pytanie , zalozylem wlasne krolestwo i przychodzi teraz do mnie duzo lordow z roznych krolestw, wiec chcialbym sie spytac czy polecacie brac WSZYSTKICH lordow niezaleznie od krolestwa ?A drugie pytanie jakie lenna im dawac (miasta wsi zamki) ?Czy jesli lord ma wiecej lenn bedzie posiadal mocniejsza armie?A co gdy moj wasal bedzie mial 1 wioske a ja mu dam do oddzialu 50 rycerzy ? Prosze o szybkie odpowiedzi i z gory dzieki !

Offline Gregoriian

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    • Znany jako Dalekowidz
    Odp: Pomocy
    « Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 30, 2011, 13:50:51 »
    Bierz wszystkich.
    Lenna rozkładaj tak
    200-500 wioska
    500-900 zamek
    900+ miasto

te liczby to renoma.
    (click to show/hide)

Offline qwertypl15

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Grudnia 31, 2011, 16:29:11 »
    ok thx biore teraz glownie wasali posiadajacych lenna wiec nie trace z nimi pkt, a teraz mam pytanie co zrobic zeby moi strzelcy nie latali z mlotami tylko stali i sciagali z kusz (robie tak przez chwile a potem wszyscy sie rzucaja) oczywiscie probowalem komend typu strzelcy stac itd. ale jakos mi to nie wychodzi. .. I to poprzednie pytanie co sie stanie jesli dam lordowi z 1 wioska 50 swadianskich ?Czy zaczna oni od niego odchodzic czy jak ? Dzieki za odpowiedzi !!

Offline kamilos44

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Grudnia 31, 2011, 16:45:31 »
    Może dałeś im komendę na zakaz strzelania?? Jeśli się nie mylę jest komenda na używanie broni dystansowych. A może nie mają bełtów/strzał?
    Soy un madridista y tengo una alma blanca
    Hala Madrid