Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Serwer  (Przeczytany 1831 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline jakubasd_PL

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Serwer
    « dnia: Grudnia 29, 2011, 19:15:52 »
    Witam.
    Chciałbym z bratem pograć na tym samym kluczu przez sieć lokalną. Ja na laptopie, on na komputerze. Nie wiem, czy to możliwe, lecz podobno tak. Mam dedyki z taleworlds.com . Gdy wchodzimy na serw przez sieć lokalną, to jest ten sam problem co w zakładce internet. Jeden gra, drugiego wywala. Proszę o szybką pomoc. Jeśli ktoś wie, że tak, to prosiłbym, żeby napisał jak, albo dał link do poradnika.
    Z góry dziękuje.
    Jakubasd

Offline Kasztelan

• Użytkownik
    • znacie mnie jako blood_Kasztelan lub Sierzant_PL
    Odp: Serwer
    « Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 30, 2011, 14:33:48 »
    Ja gram z bratem po Lanie i wszystko jest dobrze.... Nie mam żadnych  specjalnych dedyków itd. po prostu włączam gre na jednym kompie i na drugim pierwszym zakładam serwer a drugim się dołączam i gramy :)
    Stworzyć należy też połączenie między dwoma komputerami np WLAN lub poprzez kabel...jeśli o to Ci chodzi

Offline jakubasd_PL

• Użytkownik
    Odp: Serwer
    « Odpowiedź #2 dnia: Grudnia 30, 2011, 20:20:37 »
    Już sobie poradziliśmy. Ale THX za radę :)