Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Gdzie są córki ? Mount & Blade Warband  (Przeczytany 3674 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Ashavia

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Gdzie są córki ? Mount & Blade Warband
    « dnia: Grudnia 27, 2011, 11:33:21 »
    Witam

Gdzie można spotkać córki ?
    Grałam kobietą i wyszłam za mąż ale szybko mi się znudziło . Pomyślałam więc że stworze mężczyznę i będzie on królem - tak się stało . Lecz teraz chce się ożenić z jakąkolwiek kobietą - najlepiej córką gościa z Khanatów lub tych nowych . A więc : szukałam lorda z danej frakcji --->  zapytaj gdzie jest -----> mówi że (powiedzmy) w Narra . Jadę , nie ma . Co najwyżej są żony i wasal/król/ lub ci co chcą zwalić króla  .

Więc moje pytanie brzmi : Jak dopuścić do spotkania mojego gościa ( króla ) z jakąś nie mężatką ?

Czy one może hasają sobie wesoło po mieście ? ;d
    Skoro pisze : Odwiedza właśnie Tulga .

To pytanie jest banalne , więc proszę o szybkie odpowiedzi Wszechwiedzących Graczy Warbanda i innych też :D .

Offline Dawidous

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Odp: Gdzie są córki ? Mount & Blade Warband
    « Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 27, 2011, 12:36:49 »
    Jeśli jej nie ma, musisz poznać ją na uczcie w tym królestwie, do którego należy. Jeżeli w danym mieście/zamku nie pojawi się opcja "odwiedź swoją damę", to musisz sobie wyrobić z nią stosunki na +ileś tam -ten plus zależy od damy, niekiedy +3 wystarcza, ale czasami i +20 to za mało. Jak powiesz, iż jesteś jej żarliwym wielbicielem i zadedykujesz jej zwycięstwo na turnieju to powinno wystarczyć. Jeśli będziesz chciała się z nią później ożenić, to radzę na początku spytać ojca/brata/wuja o zgodę, bo relacje ostro spadną, jeżeli będziesz spotykać się z nią za często.