Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Od morza do morza  (Przeczytany 1188 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    • Piwa: -38
    Od morza do morza
    « dnia: Grudnia 26, 2011, 20:39:26 »
    Więc tak to wygląda:

Barabasz zlecił mi zadanie od morza do morza, żeby podbić chanat i Szwecję, no i podbiłem te kraje. Na mapie pozostało tylko Wielkie Księstwo Moskiewskie. Potem przyszedł jakiś gościu do mnie po czarnego hetmana, no i dałem mu go. I teraz zaczyna się problem. Nic dalej się nie dzieje! Co dzień tylko wyskakuje mi komunikat że cała Europa wschodnia została opanowana przez jedno państwo. I to już zakończenie czy jakiś błąd? U Barabasza mam jedynie opcje żeby zwolnić się z przysięgi, ale to nic nie daje.

Czy skończył już ktoś fabułę kozaków żeby powiedzieć czy to normalne zakończenie czy jakiś bug?
    Zeby osiagnac rzeczy trudne potrzeba czasu. Zeby osiagnac rzeczy niemozliwe potrzeba go troche wiecej.