Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: porawana narzeczona - brak Szwedów  (Przeczytany 1053 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline marchena

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    porawana narzeczona - brak Szwedów
    « dnia: Grudnia 26, 2011, 20:13:33 »
    Witam,

tak jak w temacie, jestem na etapie wypełniania misji powrotu bohatera. Poparcie Kmicia i Skrzetuskiego już sobie zapewniłem. Problem mam z tą nieszczęsną narzeczona, Szwedzi zostali wybici juz  szmat czasu przed misja Nowy Chan.
    Także nawet nie mam juz save-ów z przed tego wydarzenia..., i jak tu dorwac tego oficera szwedzkiego? Myślalem, że jak zlapie "szweda", który walczy u  boku Ruskich czy Hanatu to coś ruszy do przodu ale niestety żaden sie nie wygadał (chyba już stracili pamięć:)).

Czy jest jakiś sposób aby znaleść te Anusie ?
    Niby gdy się o nią pytam, to wszyscy mówią że jest w Mińsku, ale oczywiscie tam jej nie ma...

Jakieś rady?

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    • Piwa: -38
    Odp: porawana narzeczona - brak Szwedów
    « Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 26, 2011, 20:25:41 »
    Było grać tak jak gra chciała, a grałeś po swojemu to gra Cie ukarała :P

Teraz nic Ci nie pozostaje jak zacząć grę od nowa.
    Zeby osiagnac rzeczy trudne potrzeba czasu. Zeby osiagnac rzeczy niemozliwe potrzeba go troche wiecej.

Offline marchena

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #2 dnia: Grudnia 26, 2011, 21:11:48 »
    Nie maczalem palców w rozbiciu Szwedów, kilka razy pokonalem ich armie. to fakt, ale na własną ręke nie bawiłem sie w zdobywanie ich zamków etc:)

Mimo wszystko mam nadzieje, ze jakims cudem cos ruszy i ją znajde.

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    • Piwa: -38
    « Odpowiedź #3 dnia: Grudnia 26, 2011, 22:15:39 »
    Nie masz szans, ona przebywa w szwedzkim mieście, a skoro szwecji nie ma, to nie wykonasz zadania.
    Nie masz innej opcji tylko zacząć od nowa.
    Zeby osiagnac rzeczy trudne potrzeba czasu. Zeby osiagnac rzeczy niemozliwe potrzeba go troche wiecej.