Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Patche  (Przeczytany 1015 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline bercikos22

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Patche
    « dnia: Grudnia 23, 2011, 18:51:34 »
    Witam. Posiadam podstawową wersje gry. Czy żeby zaktualizować grę do najnowszej wersji trzeba instalować po kolei wszystkie patche?

Offline Maciek1105

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    Odp: Patche
    « Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 23, 2011, 19:12:15 »
    Podstawowa wersja gry czyli nie Dzikie pola czyli raczej wszystkie patche po kolei.
    Lepsza jest najgorsza prawda od najlepszego kłamstwa...

Offline Imperator_Edi

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Stycznia 15, 2012, 20:27:28 »
    Mam pytanie odnośnie patchy.
    Jaka jest najnowsza wersja gry? Zakupiłem niedawno M&B Ogniem i Mieczem i jest ono w wersji 1.017. Na oficjalnej stronie nie ma nic o patchach, a forum należy do cdprojekt.
    Muszę przyznać, ze przez te błędy zacząłem żałować kasy jaką wydałem na tą grę (dzień 105 nieważne gdzie jestem i co robiłem wywala mnie z gry), a zapowiadała się tak fajnie.

Dodam, że szukając patchy w sieci znajduję tylko do pobrania z serwów płatnych, lub warezach, a tam mi się nie chce rejestrować.

Offline Sefirot

• Użytkownik
    • Piwa: 46
    « Odpowiedź #3 dnia: Stycznia 17, 2012, 14:31:46 »
    .
    « Ostatnia zmiana: Marca 07, 2015, 13:20:57 wysłana przez Sefirot »
    a to co miało stać się, to już się stało/LSO CMAZ

Offline Imperator_Edi

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Stycznia 18, 2012, 22:17:43 »
    No niestety zakupiłem M&B Ogniem i Mieczem od CDProjekt w najnowszej wersji, ale nie da się w nie grać, bo ciągle wywala do pulpitu. Radzili aktualizację sterowników, ale po niej problemy się nasiliły, ponieważ ekran gry się rozmazuje, postacie wyglądają jakby dopiero co były obsługiwane przez kata (brak głów), a stary problem nadal istnieje.