Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Problem w AD 1257 przy budowie umocnień  (Przeczytany 1214 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kacprosław

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Problem w AD 1257 przy budowie umocnień
    « dnia: Grudnia 23, 2011, 13:44:55 »
    Umocniłem wieź, bardzo fajnie że powstał z tego nowy zamek i pojawiła sie kolejna wioska. Tylko, że straciłem całe złoto jakie miałem przy sobie i co wrzucę coś do bagażu to to po chwili znika. Komunikaty w lewym dolnym rogu ekranu przestały sie pojawiać. Da sie cokolwiek z tym zrobić?

Offline adamk23

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    Odp: Problem w AD 1257 przy budowie umocnień
    « Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 23, 2011, 14:25:43 »
    Chyba chodzi Ci o umocnioną faktorię ?! Jeżeli tak i wybudowałeś w niej mury to ponosisz koszty ich utrzymania ( 500 sztuk złota). A jeśli zbudowałeś swój własny zamek to po prostu koszt jest bardzo duży. Co do znikania złota to nie mam pojęcia dlaczego a komunikaty to znikają chyba po ostatnim patchu prawdopodobnie trzeba rozpocząć nową grę.
    Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.-Albert Einstein
    FAQ Floris Expanded Mod Pack 2.4 i 2.5+ Spolszczenie 2.5

Offline Kacprosław

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Problem w AD 1257 przy budowie umocnień
    « Odpowiedź #2 dnia: Grudnia 23, 2011, 15:25:28 »
    Zapłaciłem normalnie za umocnienia. Najpierw Manor powstał, a potem został umocniony. W wiosce widać palisadę na wzgórzu i tam siedzi starszy. Obok wioski pojawiła się lokalizacja mająca nazwę Zamek ( i tu nazwa wioski). W sakiewce miałem 430 000 więc niemożliwe żeby tyle cokolwiek kosztowało. Tak czy owak wszystko mi z bagażu znika.