Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Windows Xp zmiana języka  (Przeczytany 1862 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Paralityk

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Windows Xp zmiana języka
    « dnia: Grudnia 19, 2011, 17:50:41 »
    Kupiłem sobie ostatnio w Niemczech nootebooka toshiby i mam problem. Otóż mimo wielu prób i postępowania zgodnie z filmikami/poradnikami(panel sterowania,opcje regionalne itp) cały system mam nadal w języku szatana;[. Język szwabski to dla mnie rzecz zupełnie obca. Nie musi być PL, ENG w zupełności wystarczy. Jak by co mam oryginalną płytkę z windowsem xp, tyle że cały proces instalacji jest w języku wujka Hitlera więc nie wiem nawet czy jest gdzieś opcja zmiany języka O_o...
    Był bym bardzo wdzięczny za jakiekolwiek rady;].

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    Odp: Windows Xp zmiana języka
    « Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 19, 2011, 17:58:17 »
    Dawno nie instalowałem XP, ale z tego co pamiętam gdzieś po drodze - w procesie instalacji - był moment gdy z listy wybiera się język. Chyba mniej więcej w tym samym momencie gdy wybierasz coś z klawiaturą.

Offline Paralityk

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Grudnia 19, 2011, 18:23:42 »
    No właśnie, że coś gdzieś się wybierało to i ja pamiętam;]. Tyle, że po niemiecku w życiu nie dojdę co i gdzie to było;p. A może jakoś w rejestrze można zmienić język lub w jakikolwiek inny sposób. Reinstalacja systemu to raczej ostateczność.

Offline Tobik-N

• Użytkownik
      • Forum WD
    « Odpowiedź #3 dnia: Grudnia 19, 2011, 19:21:51 »
    Czy w XP przypadkiem na pasku w prawym dolnym rogu nie ma opcji zmiany języka ?

Acha, ok. Nigdy nie próbowałem :)
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 19, 2011, 19:58:40 wysłana przez Tobik-N »

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #4 dnia: Grudnia 19, 2011, 19:28:13 »
    Tylko chyba zmienia się wtedy język klawiatury a nie całego systemu. W Seven też to jest.

Offline Paralityk

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Grudnia 19, 2011, 19:30:51 »
    To samo chciałem napisać ale proud mnie wyprzedził;].
    Zainstalował bym po prostu PL windowsa ale płytka z XP już dawno przepadła w najczarniejszych odmętach rupieci;[