Zbliża się już wielkimi krokami kolejny duży międzynarodowy event w którym Polska będzie uczestniczyć. Będzie to wielka bitwa w Nativie 90 vs 90 . Po jednej stronie barykady staniemy my razem z naszymi sojusznikami z Wielkiej Brytanii a zmierzymy się z połączonymi siłami Francji , Włoch i Niemiec . Razem z organizatorami doszliśmy do wniosku , że robienie jeszcze większej bitwy nie sprawi tak wielkiej radości z powodów lagów dlatego jest to bitwa 90 vs 90.
Informacje :
Data: 15 styczeń , godzina 17:30
Server : 22nd
Frakcje : Nordowie vs Rhodocy
Mapa : Field by the river ( lub mapa która zostanie zrobiona i będzie w porządku na taki event )
Panśtwa :
Polska - 60 graczy
UK - 30 graczy
Francja - 30 graczy
Niemcy - 30 graczy
Włochy - 30 graczy
Bannerpack :
http://www.megaupload.com/?d=WBBVYNYZOrganizatorzy :
Włochy - Crusader, Elguera
Francja - Nubijuki, Gaetan
Polska - Wezyk
Wielka Brytania - Alexander
Niemcy - Saint Andrej, Dragon, Firevolture, Latinkon
Świetna bitwa, bardzo dobrze mi się dowodziło, było lepiej niż oczekiwałem widać mimo prywatnych sporów i konfliktów udało na się wspólnie coś ogarnąć. Przykro mi natomiast słyszeć że ktoś trollował Blasta ze względu na to że jest z ŻeliPapa, bez komentarza. Przejdę jednak do konkretów, 15 stycznia o ile mi wiadomo szykuje się kolejny tego typu event, fajnie byłoby gdybyśmy się obyli bez udziału trzeciego kraju po naszej stronie w takim razie zacznę zbierać ludzi już dziś.
Następujące klany proszę o zgłoszenie chętnych do następnego eventu wpisując post poniżej.
-Hitman max 10 osób
-Ref max 15 osób
-Pe max 15 osób
-IPL max 10 osób
-WSC max 10 osób
-ŻeliPaPa max 10 osób
Z 70 osób powyżej wybiorę 40. 20 miejsc zostawiam chętnych z poza tych klanów jak również z poza polskiej sceny, niech zgłaszają się do mnie indywidualnie.
Blackitt ponownie będzie dowodził Polską drużyną, w sprawie zapisów proszę się zgłaszać do niego lub do mnie. Nie wiem jak z Lucą bo go jeszcze nie pytałem więc na razie możecie się zgłaszać do nas :D Na razie zostajemy przy wersji , że zbierzemy 60 graczy na ten event i obędziemy się bez trzeciego kraju. Liczę na to , że damy radę i pokażemy ponownie , że rządzimy co tu dużo mówić :P