Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Jakiś klan?  (Przeczytany 3790 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    • Piwa: -38
    Jakiś klan?
    « dnia: Grudnia 19, 2011, 14:34:24 »
    Witam, na forum jestem nowy, ale nie o to chodzi. Szukam jakiegoś klanu, grałem w podstawkę i oczywiście kupiłem Warband. Gram w to od ok. 2-3 miesięcy i mam pytanie do bardziej doświadczonych, jaki klan polecacie? Podstawy znam, więc tej nauki nawet bym nie potrzebował.
    I nie wiem, na multi widziałem klan WD, 22nd, i jeszcze jakieś, ale sam nie wiem, i szukam pomocy.

Jeśli znacie jakieś klany to byłbym bardzo wdzięczny.

Zeby osiagnac rzeczy trudne potrzeba czasu. Zeby osiagnac rzeczy niemozliwe potrzeba go troche wiecej.

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Jakiś klan?
    « Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 19, 2011, 14:37:20 »
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Tobik-N

• Użytkownik
    • Piwa: 2
      • Forum WD
    « Odpowiedź #2 dnia: Grudnia 19, 2011, 15:06:28 »
    Jeśli nowy szuka klanu na mountblade.info zazwyczaj kończy się tym, że ma za dużo informacji i nie wie co ze sobą zrobić lub składa podanie do WD :)

W takim razie uprzedzając dyskusję polecę Ci klan którego jestem liderem i wydaje mi się, że dla nowych graczy jest on w sam raz. Mowa oczywiście o wcześniej wspomnianym WD.
    Jest to polski klan który istnieje już prawie rok (w czwartek urodzinki ^^) i ma się dobrze. Pomaga on niedoświadczonym graczom wejść w posiadanie umiejętności władania wirtualną bronią, jednak w jego szeregach stają również ci lepsi gracze.

Dodatkowe informacje dotyczące tego klanu znaleźć możesz w naszym temacie tutaj ( http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=6436.0 ) oraz na naszej stronie której adres zaraz podam.

Jeśli wybierzesz nasz klan zapraszam na stronę www.wardogsklan.feen.pl - zarejestruj się i złóż podanie aby dołączyć do naszej grupy.

Offline Zumbagi

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #3 dnia: Grudnia 19, 2011, 15:17:21 »
    Odnoszę takie wrażenie, że nie będziesz miał konkurencji Tobiken, nikt nie będzie się raczej o niego bić nie będzie. Ale grasz 2-3 miechy w warbanda i dopiero dzisiaj założyłeś konto ?

Offline Aharo

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #4 dnia: Grudnia 19, 2011, 15:26:16 »
    No wiesz tawerna nie jest obowiązkowa dla każdego gracza Warbanda ;D

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    • Piwa: -38
    « Odpowiedź #5 dnia: Grudnia 20, 2011, 01:59:26 »
    Odnoszę takie wrażenie, że nie będziesz miał konkurencji Tobiken, nikt nie będzie się raczej o niego bić nie będzie. Ale grasz 2-3 miechy w warbanda i dopiero dzisiaj założyłeś konto ?

ZAŁOŻYŁEM, ale stronkę przeglądałem wieki, wieki temu.

Ale wracając, to widzę że to WD chyba rzeczywiście jest dla takich jak ja, więc myślę żeby tam się wybrać.

Dzięki wielkie.
    Zeby osiagnac rzeczy trudne potrzeba czasu. Zeby osiagnac rzeczy niemozliwe potrzeba go troche wiecej.

Offline Nubis_2005

• BANITA
    • Użytkownik
    • Steam:Nubis2005 w grze:Nubis_of_Sparta
    « Odpowiedź #6 dnia: Grudnia 20, 2011, 09:23:54 »
    W sumie w klanach wb nie liczy się tak bardzo skill, raczej chodzi o wiek, dojrzałość czy myślenie.
    Jeżeli masz powyżej 18 lat proponuję próbę dojścia do Hitmenów.
    Jeżeli masz  powyżej 15 lat mogę ci zaproponować klan do którego sam należę, czyli The Kingdom of Sparta.
    W sumie myślę że sam klan ma wiele do zaproponowania:
    -Częste mecze i sparingi
    -Udział w eventach/gra w inne mody np. Strategus/Crpg/WFAS/czy dywizja do Dzikich Pól
    -klan liczący 30[25 aktywnych] graczy, serwer, team speak, stronkę/forum, dojrzałych dowódców
    -Świetna atmosfera
    -Nauczycieli, którzy wprowadzą cię w świat Warbanda skillowo.

Do tego mogę się nie zgodzić z postem Tobikena gdy uważam że WD jest niestabilnym klanem.

Pozdrawiam
    Nubis_2005_of_Sparta

Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Tak zapoznałem się i moja sygnaturka była regulaminowa.

Tak, mając ponad 200px wysokości. Nie ośmieszaj się...

Miała 300 a w regulaminie było chyba 300^^

W regulaminie jest 150...

Też nie masz się czego przyczepić stróżu prawa i porządku...

Offline Kolaczow

• Użytkownik
    • Ja stawiam Ty płacisz!
    « Odpowiedź #7 dnia: Grudnia 20, 2011, 09:26:12 »
    Chłopak szuka sobie klanu,a nie dzieci  do zabawy na miecze. Jeśli chodzi o tobikena to jego post ma więcej prawdy w  sobie niż twój :)

Offline jurdas

• Użytkownik
    • Piwa: 31
    • PE_giermek_Jurdas
    « Odpowiedź #8 dnia: Grudnia 20, 2011, 13:20:45 »
    Hahahahaha, Sparta i dojrzali dowódcy?! Hahahahahaahaha... Tak naprawdę to dojrzałych psychicznie ludzi na warbandzie wielu nie ma... Są oczywiście wyjątki, i myślę, że każdy wie, kto to jest.

A teraz co do klanu, jeżeli chcesz odezwij się na steam do jurdas7, tam pogadamy.
    [wycięte z banlisty]blackhawk (13.08.2012) - prowokacje- zakaz pisania do odwołania. //sir Luca

Offline Nubis_2005

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #9 dnia: Grudnia 20, 2011, 14:02:19 »
    Hahahahaha, Sparta i dojrzali dowódcy?! Hahahahahaahaha... Tak naprawdę to dojrzałych psychicznie ludzi na warbandzie wielu nie ma... Są oczywiście wyjątki, i myślę, że każdy wie, kto to jest.

A teraz co do klanu, jeżeli chcesz odezwij się na steam do jurdas7, tam pogadamy.

Niby na jakiej podstawie nas oceniasz? Nie przypominam sobie żebyś kiedykolwiek grał w naszych szeregach.

W sumie post dobry, w 1 części  jedzie po innym klanie, a w 2 zaprasza do siebie.

Rapodegustator ja osobiście radzę poczytać o klanach i dopiero wtedy podjąć decyzję.

Pozdrawiam
    Nubis_2005_of_Sparta

Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline Wiesiek_Pl

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #10 dnia: Grudnia 20, 2011, 14:41:45 »
    Ale jesteście głupi, w Sparcie dowodzi nauczyciel Blackitta Mr. Apocalyps. Tylko on potrafi wymyślic tak znakomite strategie jak kampienie w środkowej i tylniej wieży, a także rozstawienie kuszników na dachach. Obecnie jest to jeden z najlepszych strategów w Warbandzie, o którego bije się IG i RNGD. Słusznie mówisz Nubis, zapraszamy wszystkich do Sparty, taktyki w Paincie, ale jednak :).

Swoją drogą, dlaczego ktoś sfałszował informacje o rzekomym dowództwie Blackitta na evencie z Francją ? Skład wybrał Apo, razem z Rastym of Berserkerem, lecz żeby zataic to nie wybrał do składu żadnego Spartiaty. Tak więc idź do SPARTY ZIĄĄĄ :)

Już kiedyś wypowiadałem się na temat agresji zawartej w postach. Nie dotarło? To może ostrzeżenie dotrze...
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 20, 2011, 14:52:09 wysłana przez sir Luca »

Offline jurdas

• Użytkownik
    • Piwa: 31
    • PE_giermek_Jurdas
    « Odpowiedź #11 dnia: Grudnia 20, 2011, 15:33:38 »
    Ja go nie zapraszam do siebie, ja zapraszam do rozmowy ze mną, nie do klanu, podałem steam nie stronę klanu, czytaj nubisie ze zrozumieniem...

Też chcesz ostrzeżenie?

Niet, już się uspokajam :)
    Jak na razie dobrze mi bez ostrzeżeń :)

@Nubis - widocznie nie widzisz z kim grasz, bo grałem z RTF, podczas mojej kadencji w RTF tylko na ENL-u przegrałem z wami, jeszcze kiedy było nas mniej.
    Mój steam: jurdas7
    Obecnie jestem w MoS
    To konto to nie fake.
    Chcesz się pokłócić to chodź na pm.

Więcej nic tu nie napiszę, przepraszam Luca, ale nie wytrzymałem...
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 20, 2011, 19:38:05 wysłana przez jurdas »
    [wycięte z banlisty]blackhawk (13.08.2012) - prowokacje- zakaz pisania do odwołania. //sir Luca

Offline Zumbagi

• Użytkownik
    « Odpowiedź #12 dnia: Grudnia 20, 2011, 15:40:46 »
    Ale takie tematy są bezsensowne i świadczą o niedorosłości ... jest temat klanowy, masz tak multum klanów, noobskich,4fun i "profesjonalnych". Wybierz tryb, jaki Ci będzie najbardziej odpowiadał i dołącz ...

P.S. Hitmeni na zaproszenie biorą znowu, skład się zapełnił o Filcefoxa ( sory, jeśli przekręciłem ) i kogoś jeszcze.

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #13 dnia: Grudnia 20, 2011, 15:54:58 »
    Jeśli klany biją się o nowego gracza to wiec że coś się dzieje...że coś tu jest nie tak...

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Nubis_2005

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #14 dnia: Grudnia 20, 2011, 16:03:02 »
    Ale jesteście głupi, w Sparcie dowodzi nauczyciel Blackitta Mr. Apocalyps. Tylko on potrafi wymyślic tak znakomite strategie jak kampienie w środkowej i tylniej wieży, a także rozstawienie kuszników na dachach. Obecnie jest to jeden z najlepszych strategów w Warbandzie, o którego bije się IG i RNGD. Słusznie mówisz Nubis, zapraszamy wszystkich do Sparty, taktyki w Paincie, ale jednak :).

Swoją drogą, dlaczego ktoś sfałszował informacje o rzekomym dowództwie Blackitta na evencie z Francją ? Skład wybrał Apo, razem z Rastym of Berserkerem, lecz żeby zataic to nie wybrał do składu żadnego Spartiaty. Tak więc idź do SPARTY ZIĄĄĄ :)

Już kiedyś wypowiadałem się na temat agresji zawartej w postach. Nie dotarło? To może ostrzeżenie dotrze...

Masz coś do Paint'a ? lepsze taktyki w paintci'e niż kampienie w 10 w jednym pomieszczeniu jak to robią niektórzy.
    Z 2 strony...od dawna nie mieliśmy żadnych taktyk rysowanych na meczach, to oznacza że jesteś jakimś starym członkiem który czuje jakaś urazę...

Swoją drogą może zdradzisz cwaniaku jeden swoją prawdziwą twarz...ukrywanie się za głupim fakiem kolegów ci nie przysporzy.

Kiedyś razem z słynnym Krzykiem(pośmiewiskiem) reaktywowałeś istniejący klan więc raczej nikim mądrym nie jesteś.

Reasumując:
    Klan to dobra sprawa, ale trzeba mądrze wybrać.Zazwyczaj kryterium głównym jest wiek.
    U nas jest to 15 lat/lub na zaproszenie
    np. w Hitmenach 18
    W WD "mam dwa latka, dwa i pół sięgam głową aż nad stół"

W sumie to zastanawia mnie to dlaczego WD nigdy nie gra meczy, sparów itd...  

PS: Sorki, grają z nieistniejącymi klanami, albo z takimi których nikt nie zna... zupełnie jakby klan Olka.

Argaleb my tylko pomagamy nowemu znaleźć  dobry klan