Ale jesteście głupi, w Sparcie dowodzi nauczyciel Blackitta Mr. Apocalyps. Tylko on potrafi wymyślic tak znakomite strategie jak kampienie w środkowej i tylniej wieży, a także rozstawienie kuszników na dachach. Obecnie jest to jeden z najlepszych strategów w Warbandzie, o którego bije się IG i RNGD. Słusznie mówisz Nubis, zapraszamy wszystkich do Sparty, taktyki w Paincie, ale jednak :).
Swoją drogą, dlaczego ktoś sfałszował informacje o rzekomym dowództwie Blackitta na evencie z Francją ? Skład wybrał Apo, razem z Rastym of Berserkerem, lecz żeby zataic to nie wybrał do składu żadnego Spartiaty. Tak więc idź do SPARTY ZIĄĄĄ :)
Już kiedyś wypowiadałem się na temat agresji zawartej w postach. Nie dotarło? To może ostrzeżenie dotrze...
Masz coś do Paint'a ? lepsze taktyki w paintci'e niż kampienie w 10 w jednym pomieszczeniu jak to robią niektórzy.
Z 2 strony...od dawna nie mieliśmy żadnych taktyk rysowanych na meczach, to oznacza że jesteś jakimś starym członkiem który czuje jakaś urazę...
Swoją drogą może zdradzisz cwaniaku jeden swoją prawdziwą twarz...ukrywanie się za głupim fakiem kolegów ci nie przysporzy.
Kiedyś razem z słynnym Krzykiem(pośmiewiskiem) reaktywowałeś istniejący klan więc raczej nikim mądrym nie jesteś.
Reasumując:
Klan to dobra sprawa, ale trzeba mądrze wybrać.Zazwyczaj kryterium głównym jest wiek.
U nas jest to 15 lat/lub na zaproszenie
np. w Hitmenach 18
W WD "mam dwa latka, dwa i pół sięgam głową aż nad stół"
W sumie to zastanawia mnie to dlaczego WD nigdy nie gra meczy, sparów itd...
PS: Sorki, grają z nieistniejącymi klanami, albo z takimi których nikt nie zna... zupełnie jakby klan Olka.
Argaleb my tylko pomagamy nowemu znaleźć dobry klan