Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Ankieta

Czy nie zamierzasz nie kupić oryginału?

Nie, nie zamierzam nie kupić oryginału.
    2 (4.5%)
    Tak, nie zamierzam nie kupić oryginału.
    2 (4.5%)
    Tak, kupię oryginał.
    24 (54.5%)
    A od czego jest p2p?
    12 (27.3%)
    Nie, nie nie kupię oryginału.
    4 (9.1%)

Głosów w sumie: 39

Autor Wątek: Kupisz oryginał?  (Przeczytany 2807 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Cavalete

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Kupisz oryginał?
    « dnia: Kwietnia 16, 2008, 21:20:30 »
    Trochę się OT zrobił w innym temacie. A więc jak w ankiecie - jeśli już oryginał wyjdzie, czy kupisz oryginał? Ja jak pisałem mam zamiar kupić oryginał, gdyż trzeba docenić to ile wysiłku włożyli w stworzenie M&B dwaj tureccy programiści i jak owocna jest ich praca. I jeśli ta kasa ma sprawić, że M&B2 będzie jeszcze lepszy - to już teraz w ciemno mogę ją wydać :].
    Nobody expects the Spanish Inquisition!

Offline AdamSBN ( Selorin )

• Użytkownik
    Odp: Kupisz oryginał?
    « Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 16, 2008, 21:27:33 »
     ... Chodzi o wersje na Płytce ? ... Naturalnie o ile sie znajdzie jakiś w miare dystrybutor ... do 7 dyszek na M&B mogę wpakować. I to będzie moja pierwsza gra na którą wydam tyle kasy ;]
    *** ANTY ŻAL !!! ***

Offline Cavalete

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Kwietnia 16, 2008, 21:33:30 »
    ... Chodzi o wersje na Płytce ? ... Naturalnie o ile sie znajdzie jakiś w miare dystrybutor ... do 7 dyszek na M&B mogę wpakować. I to będzie moja pierwsza gra na którą wydam tyle kasy ;]

Nie inaczej, chodzi o wersję na płytkę. Dystrybutor się na pewno znajdzie - osobiście stawiam na CDP, wydawał chyba wszystkie gierki Paradoxu. O spolszczenie się nie martwię, choć wolałbym, żeby dali do wyboru - chcesz instalujesz nakładkę polską, nie chcesz grasz po angielsku.

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #3 dnia: Kwietnia 16, 2008, 21:34:00 »
    Po pierwsze - stop, ankieta jest zle skonstruowana i wlasciwie nie do konca wiadomo do czego sa 2 pierwsze odpowiedzi.

A teraz moja odpowiedz na ankiete - nie kupie wersji na plycie, bo oryginalny cd key posiadam od prawie roku, wersja na plytce nie bedzie mi potrzebna... zreszta, watpie zeby instalacja wersji 1.0 potrzebowala az (tylko?) 700 mb, troche to glupio zreszta wyglada, kiedy nowe gry juz wydaje sie wylacznie na podwojnych DVD...

acha, pamietajcie - kupujac M&B zanim zostanie wydana wersja 1.0 oszczedzicie pieniadze - im szybciej sie zdecydujecie, tym lepiej, bo watpie zeby ktos to wydal w polsce, w dodatku w polskiej wersji.

Offline Cavalete

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Kwietnia 16, 2008, 21:41:51 »
    Po pierwsze - stop, ankieta jest zle skonstruowana i wlasciwie nie do konca wiadomo do czego sa 2 pierwsze odpowiedzi.

A teraz moja odpowiedz na ankiete - nie kupie wersji na plycie, bo oryginalny cd key posiadam od prawie roku, wersja na plytce nie bedzie mi potrzebna... zreszta, watpie zeby instalacja wersji 1.0 potrzebowala az (tylko?) 700 mb, troche to glupio zreszta wyglada, kiedy nowe gry juz wydaje sie wylacznie na podwojnych DVD...

acha, pamietajcie - kupujac M&B zanim zostanie wydana wersja 1.0 oszczedzicie pieniadze - im szybciej sie zdecydujecie, tym lepiej, bo watpie zeby ktos to wydal w polsce, w dodatku w polskiej wersji.
    Ankieta ma formę dobrą, może trochę komunistyczną, tutaj wersja normalna: :)
    Odp. 1 - Kupię
    Odp. 2 - Kupię
    Odp. 3 - Kupię
    Odp. 4 - Nie kupię
    Odp. 5 - Kupię

A ja wciąż twierdzę, że wydawca się w Polsce znajdzie. Jak dotąd wszystkie tytuły Paradoxu zostały wydane w Polsce (chyba, że coś pominąłem) więc nie widzę powodu czemu M&B ma nie być wydany. Zresztą - znając życie na pewno jakoś tą wolną przestrzeń na płytce zapełnią (choćby głosami postaci w dialogach, nowymi dźwiękami, ulepszonymi teksturami, muzyką i resztą tego typu rzeczy które składają się na pełnopłytową gierkę :])

Offline AdamSBN ( Selorin )

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Kwietnia 16, 2008, 21:48:45 »
     ... Jak to Dzejson trafnie Określił po co miałaby się pojawić pojawiać jak masz CD-key, stąd moje pierwsze głupie twierdzące pytanie, czy chodzi ci o wersje na płytce ...

Poza Tym Dziwna Ankieta ... pogubiłem się w niej ... hehe xD ale spox. będe strzelał.
    *** ANTY ŻAL !!! ***

Offline Warlang

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Kwietnia 16, 2008, 22:39:47 »
    Cavalete! Ty masz już 43 trzy posty! Przystopuj, a to ludzie pomyślą, że chodzi ci tylko o awans! ;)

Offline Cavalete

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Kwietnia 16, 2008, 22:51:13 »
    Cavalete! Ty masz już 43 trzy posty! Przystopuj, a to ludzie pomyślą, że chodzi ci tylko o awans! ;)
    Oczywiście, gdybym spamował, pisał po jednym zdaniu w każdym temacie, to mogliby tak pomyśleć. Jednak wydaje mi się, że mimo wszystko piszę dość obszerne posty i nie takie od razu bez sensu :). Ale to chyba OT :].

PS Dobra dobra, chcę mieć rangę Księcia, zadowolony :P?

Offline wujek_bulus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Kwietnia 17, 2008, 13:41:57 »
    Orginal juz mam zakupiony, wersja plytkowa jest mi poprostu niepotrzebna i tyle :)...

Offline Pablo77

• Użytkownik
    • |\/|00j $$w33t4$|\|y i loofC14nY B3nD!!!!1111 :*:*
    « Odpowiedź #9 dnia: Kwietnia 17, 2008, 21:46:47 »
    Orginal juz mam zakupiony, wersja plytkowa jest mi poprostu niepotrzebna i tyle :)...

A ja nie mogę się doczekać widoku tej edycji kolekcjonerskiej na biurku........ mmmmmmmmmmmmmmmmmm............
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline Cavalete

• Użytkownik
    « Odpowiedź #10 dnia: Kwietnia 18, 2008, 16:04:24 »

A ja nie mogę się doczekać widoku tej edycji kolekcjonerskiej na biurku........ mmmmmmmmmmmmmmmmmm............

Dokładnie. Mieć pudełkową wersję M&B. Yay. Po co mieć pudełkową wersję? ... Za to nienawidzę Steama. Gierka na płytce, lśniące pudełko to jest to ;)

Offline Kasparus

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #11 dnia: Czerwca 08, 2008, 09:59:16 »
    Zgadzam się. Może to co teraz powiem wyda się wam śmieszne, ale załóżmy, że jakaś gra bardzo mi się spodobała na CD z CDA. No to kupię oryginalną wersję by właśnie czuć zapach tego pudełka, mieć śliczną instrukcję i mniej miejsca na półce. Serio. Tak samo z grami w innych czasopismach, czy tam od kolegi.