Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: bagaż  (Przeczytany 1267 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline krasnaliszon

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    bagaż
    « dnia: Grudnia 18, 2011, 16:44:13 »
    Witam!
    Mam problem z bagażem. Podczas walki zawsze moglem wrocic do miejsca startu i zzienic bron lub uzupelnic strzaly ale od pewnego momentu bagażu nie ma. da sie to jakoś zmienic?

p.s
    widze ze moj post jest jak na prawde ładna dziewczyna..... wszyscy oglądają ale nikt nie podjedzie zagadac....wiec prosze nie wstydzcie sie :)
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 20, 2011, 18:32:52 wysłana przez krasnaliszon »

Offline ałtsajder

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    Odp: bagaż
    « Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 21, 2011, 21:58:26 »
    Witam!
    Mam problem z bagażem. Podczas walki zawsze moglem wrocic do miejsca startu i zzienic bron lub uzupelnic strzaly ale od pewnego momentu bagażu nie ma. da sie to jakoś zmienic?

p.s
    widze ze moj post jest jak na prawde ładna dziewczyna..... wszyscy oglądają ale nikt nie podjedzie zagadac....wiec prosze nie wstydzcie sie :)

To zależy w jakim jest się wieku - przypuszczam, że Twoja postawa, czyli lęk przed ładną dziewczyną, spowodowana jest "młodszym"  wiekiem!. Nie bój się, wyrośniesz z Tego, wyrobisz się :p

Teraz na temat!
    Problem z ekwipunkiem również miałem, jaki jest na to sposób i dlaczego tak się dzieje, nie wiem!
    Możliwe, że to błąd, albo zamierzone.Fakt jest taki, że przy wydaniu patch'a nie poprawili tego - a szkoda!

Offline wolfer

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Odp: bagaż
    « Odpowiedź #2 dnia: Grudnia 22, 2011, 15:16:02 »
    Ja tam błędu z ekwipunkiem nie miałem/nie zauważyłem...
    Nie korzystam z tego nawet w modach do wb więc jakoś nie zwróciłem na to uwagi :D
    Radziłbym zajrzeć tu
    http://www.moddb.com/mods/the-last-days
    może ktoś opisał problem i podał rozwiązanie ;)