Pragnę zauważyć iż stosowna lista graczy z Regimentu Wielkopolskiego została już tobie wysłana ok. północy, gdy na liście klanów widniały tylko dwie pozycje. Razem z deklaracją klanu. Ale nic straconego.
Proszę o wykreślenie z listy "Bronna", o czym pisałem ci już rano. "Rajtar Bronn" i Bronn to ta sama osoba. Bronn to moja nazwa w klanie "Regiment Wielkopolski" i "4 Pułk Piechoty Xsięstwa Warszawskiego". Toteż pojawiła się na liście klanowiczów, z której skopiowałeś członków i umieściłeś w temacie. Nie ma sensu, aby blokowało miejsce innym i sztucznie zawyżało liczbę uczestników.
Abyś nie musiał nad tym ślęczeć to zaktualizowałem ci listę graczy:
1. Gracjan96
2. Solejók
3.. Matim007
4. Jurdas
5. Skrzetusky
6. Podest6
7. Wedge Antilles
8. William
9. Altharis
10. Sirtomek1
11. Setebos
12. Bartus
13. Wojdal
14. Mat berserker
15. Duczek
16. Robercik
17. Makar
18. Pawelcio
19. Miler44
20. Kmao551
21. Klin
22. Ziomek_97
23. Bane
24. Dynek
25. Nirvash
26. Qyav
27. Herron
28. Jędruś
29. Major
30. Kolaczow
31. NeToMaN
32. LoLmAn
Lista Klanowiczów z Regimentu Wielkopolskiego, którzy zadeklarowali obecność
Dowódca:Askorti, na forum tutejszym zwany EMOsek. Zadeklarował się też na dowódcę oddziału, strona wcześniej.
Bloomy
Zardes
Irgen
Ensis
Dimitri
Bronn (Rajtar Bronn)
Razem: 7. Tylu ludzi jesteśmy pewni, może jeszcze ktoś się zadeklaruje. Nie zawyżamy liczby, gdy nie jesteśmy pewni. Nie chcemy przez przypadek zablokować miejsca innym chętnym
Dziwi mnie trochę stwierdzenie "Wszelaka jazda" w obydwóch przypadkach, ale niech będzie. Pancerni będą robić za tatarów. Póki co ciekawie. Fazę rzeczypospolitej zwyciężającej można rozpisać historycznie. ;)