Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: World of Warcraft  (Przeczytany 1948 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Wojan

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Wojan
    World of Warcraft
    « dnia: Grudnia 13, 2011, 16:41:26 »

World of Warcraft (WoW) – gra komputerowa z gatunku MMORPG wyprodukowana przez amerykańską firmę Blizzard Entertainment. Akcja gry toczy się 4 lata po wydarzeniach przedstawionych w grze Warcraft III: The Frozen Throne, w świecie stworzonym w 1994 r. na potrzeby Warcraft: Orcs & Humans. WoW jest czwartą (nie licząc dodatków) grą w uniwersum Warcrafta.

By zagrać z nami wystarczy posiadać:
    -Podstawke World of Warcraft
    -Dodatek World of Warcraft: The Burning Crusade
    -World of Warcraft: Wrath of the Lich King
    -World of Warcraft: Cataclysm

Oczywiście gramy na globalu na sewerze Burning Legion

Naszymi działaniami wspieramy Horde:

Jeśli ktoś chce spędzić czas w grze w miłej atmosferze zapraszamy do naszej grupy.
    Gdy zbierze się jakaś ekipa to nie omieszkamy stworzyć gildii.
    Można się z nami skontaktować poprzez steam i oczywiście w grze :D
    Mój seam: johnson444

ZAPRASZAM!!!

Offline Trynithy

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    Odp: World of Warcraft
    « Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 18, 2011, 12:07:24 »
    Ja gram w WoW'a od kilku dni, obecnie mam 27 lvl i gram paladynem.
    Kolega kupił gierkę na płycie i razem gramy na wotlk theatre of dreams admini starają się odwzorować wszystko to co jest na globalach tak więc, trzeba normalnie expić, wszystko jest identyczne. Wczoraj był nawet ewent świąteczny :) Dopiero co się uczę grać, ciekawi mnie wiele rzeczy ale głównie to co można robić po wbiciu 80 lvla. PvP, rajdy to wiem ale czy wow oferuje coś więcej ?
    Mam nadzieję, że mnie nie tu nie zlinczujecie, bo nie gram na globalu.

Offline Wojan

• Użytkownik
    • Wojan
    « Odpowiedź #2 dnia: Grudnia 19, 2011, 18:00:16 »
    Global oferuje bardzo wile nowych rzeczy. Eventy są na każdym serwerze. Na globalu masz aktualizowany ekwipunek, nowe drzewko talentów, wiecej dungeonów i wiele wiele możliwości o których nie chce mi się pisać. Ja na Prywatnym grałem 5lat(serwer Nexus) i mi się znudziło. Jeśli chcesz się czegoś więcej dowiedzieć to musisz poczytać, bo jest tego sporo.

Offline Skrzetusky

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Grudnia 19, 2011, 18:31:13 »
    Ja na ToD się zawiodłem a troch grałem w ta grę.Umiejętności mojej ulubionej postaci czyli Huntera kompletnie pobugowane.Nie da się ta klasa tam grac.Najlepszym prywatnym serwerem jest Molten.Tam grałem trochę teraz mam przerwę.Juz dość długą.Molten pod każdym względem bije ToDa.Jeszcze jak ToD był na 2.4.3 to byl9o bardzo dobrze.Po przejściu una Wotka bardzo się stoczyli z utrzymaniem podstawowych rzeczy na takim poziomie jaki wymagany jest do normalnej gry.Szczególnie w pvp.

Offline Wojan

• Użytkownik
    • Wojan
    « Odpowiedź #4 dnia: Grudnia 19, 2011, 19:06:13 »
    Ja grałem na Nexusie i nie narzekam. Sewer był naprawdę sprawny, tylko były sporadyczne bugi. Niestety priv to nie global :P

Offline Trynithy

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Grudnia 19, 2011, 21:23:47 »
    A orientuje się ktoś ile teraz kosztuję miesięczny abonament w WoW ?

Offline Skrzetusky

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Grudnia 19, 2011, 23:51:54 »
    Na Nexusie tez grałem z 2 lata temu przed ToD to pozostawię to bez komentarza:DA abonament kupuje się chyba na 2 miechy i około 100 zl.

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    « Odpowiedź #7 dnia: Grudnia 20, 2011, 07:53:25 »
    Można kupić na 1 miech i to jest około 60 zł, na 3 to chyba około 150, Ale nie wiem dokładnie bo w Funtach płacę :P
    "-Czy mogę ci ofiarować mą miłość? -Zwątpienie, zdrada, gorycz oraz ból pamięci bezpowrotnie minionych szczęśliwych chwil zbyt silnie wpisane są w słowo 'miłość', by człek roztropny zechciał jej zawierzyć...”
    "– Pozwól też, że dam ci radę płynącą ze szczerego serca: nigdy więcej nie mów, że jesteś nic niewarta. Bo znaczymy tylko tyle, na ile potrafimy wycenić się we własnych oczach."
    Jacek Piekara

Offline Wojan

• Użytkownik
    • Wojan
    « Odpowiedź #8 dnia: Grudnia 20, 2011, 11:11:21 »
    Ja kupuję na 2 miesiące i płace za to 83.90zł.

Offline Trynithy

• Użytkownik
    « Odpowiedź #9 dnia: Lipca 19, 2012, 10:09:01 »
    Przepraszam za odkop. Czy jak zacznę grac w Moltena na WOTLK i wbije jakiś wyższy level, to będę mógł przenieść się na CATA ? Nie chce mi się narazie ściągać patchy aż do 4.06