Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Zrzuta na serwer 2012  (Przeczytany 11626 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Give_me_wood

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Zrzuta na serwer 2012
    « Odpowiedź #30 dnia: Lipca 01, 2012, 13:07:33 »
    mogę wesprzeć ale chce mieć pewność że żaden grosz z mojej wpłaty nie pójdzie na serwery bo 100 slotów to przesada (30 lub 60 jeśli już)
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #31 dnia: Lipca 01, 2012, 19:16:41 »
    Spóźniłeś się o pół roku, czekaj na zbieranie na serwer 2013, bo serwery tawerny stoją jak byk.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Daedalus

• Użytkownik
    • Piwa: 143
    « Odpowiedź #32 dnia: Lipca 02, 2012, 14:45:56 »
    100 slotów to przesada (30 lub 60 jeśli już)

A to śmieszne, bo zanim zaczął się ten cyrk z patchami, to ludzie mieli do nas ogromne wyrzuty, że mamy takie malutkie serwery (niemal cały czas były zapchane). Musieliśmy od innych pożyczać 250-cio slotowe serwery, by rozegrać eventy, bo na naszych obu połączonych w jeden nie bylibyśmy w stanie ugościć nawet połowy graczy... :)

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #33 dnia: Lipca 02, 2012, 20:36:12 »
    Pamiętam, pamiętam te rozmowy z Tercio w sprawie eventu na Delugu.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Trynithy

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #34 dnia: Sierpnia 05, 2012, 21:43:46 »
    Trochę offtopne, ale panowie z paradoxu czy tam taleworlds powinni się nad czymś zastanowić kilka razy zanim to wprowadza, bo dali patcha który nic nie naprawia a szkodzi połowie modyfikacji do warbanda