Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Minister  (Przeczytany 1398 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline marek455

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Minister
    « dnia: Grudnia 11, 2011, 13:38:13 »
    Witam mam problem nie pamiętam kogo dałem na ministra , jak mozna sprawdzić kto nim jest i czy moge być nim ja ???

Offline robercik8211

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Porucznik Potocki
    Odp: Minister
    « Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 11, 2011, 15:47:00 »
    Nie, ty nie. Wystarczy wejść do twojej stolicy i pochodzic po zamku (komnacie lorda).
    Vivat Pomerania!

Offline Abba

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Troll seregant
    « Odpowiedź #2 dnia: Grudnia 11, 2011, 16:57:06 »
    Ministrowie są po to żeby Ciebie odciążyć np ze zbieraniem podatków... Więc pełnienie roli ministra przez Ciebie to utrzymywanie darmozjada co mija się ekonomicznie z celem.
    Twoim ministrem może być jeden z towarzyszy/żona/wpływowy szlachcic(bardzo ograniczone możliwości). Dodatkowo masz trzech ministrów (wpływowi szlachcice) od podatków, rekrutacji oraz informatora co do lordów. Takie ścienne ucho.
    Zbyt wysoka sygnaturka została usunięta //Mat Berserker

Offline LupusPL

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #3 dnia: Listopada 27, 2012, 14:12:23 »
    Pytanie mam odnośnie ministra czy ministrów.
    W innym wątku tu na forum, niestety nie mogę go teraz odszukać było napisane przez kogoś że jest wiecej niż jeden minister. Jak również że jest możliwość wybrania jakiej narodowości jest moja frakcja.

Mam jednego ministra, ale nie mam pojęcia gdzie szukać i\lub zdobyć kolejnych? ( no chyba że chodziło o marszałka, to cofam pytanie )
    Gdzie jest możliwość ustawienia narodowości frakcji?

Offline AdamKur

• Użytkownik
    • Piwa: 66
    « Odpowiedź #4 dnia: Grudnia 28, 2012, 20:57:47 »
    Szanowni koledzy sie pomylili, w modach jest dostepna narodowsc i 3 ministrow, w normalnym warbandzie jest tylko jeden
    "My name is Ozymandias, king of kings:
    Look on my works, ye Mighty, and despair!"