Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Ankieta

Czy lubisz grać na normalu?

Nie, nie lubię grać na normalu.
    Tak, nie lubię grać na normalu.
    Only Realistic!

Autor Wątek: Realistic, or not realistic?  (Przeczytany 3903 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Pablo77

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • |\/|00j $$w33t4$|\|y i loofC14nY B3nD!!!!1111 :*:*
    Odp: Realistic, or not realistic?
    « Odpowiedź #15 dnia: Sierpnia 08, 2008, 00:46:32 »
    Czekaj... mi sie zdaje ze sa.... Kurde chyba pora odkurzyc m&b. Ale to by bylo bez sensu jak na real. by było a na nierealistycznym by nie było.
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline Zawisza

• Użytkownik
    « Odpowiedź #16 dnia: Sierpnia 09, 2008, 14:26:41 »
    Niektórym z was się (chyba) myli. Tryb "realistyczny" polega na tym, że gra savuje na każdym kroku (auto save, po wygranej, przegranej, po wyjściu z gry) Czyli nie możemy wczytać save'a żeby sobie dupe uratować.

Na "nierealistycznym" to my decydujemy kiedy robimy save'a. Przegrałes bitwe ? Wczytaj zapis i try again.
    Wracam do M&B ;)

Offline Pablo77

• Użytkownik
    • |\/|00j $$w33t4$|\|y i loofC14nY B3nD!!!!1111 :*:*
    « Odpowiedź #17 dnia: Sierpnia 09, 2008, 15:31:40 »
    Dla mnie roznica polega na braku napisu "Quit without saving" Czyli, że nie możemy wyjśc bez zapisywania, np. przegrałeś bitwę... nie wyjdziesz z gry i wcczytasz bo masz tylko "Quit and Save"
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline yaey

• Użytkownik
    « Odpowiedź #18 dnia: Września 29, 2008, 17:13:43 »
    Gram na realistycznym, znaczy automatyczny autosave. Po wylogowaniu z gry, czasami, robię kopię bezpieczeństwa, jakby kiedyś plik z save się uszkodził. Na razie nie korzystałem jeszcze. Zepsułoby mi przyjemność z grania, gdybym tak kombinował.

Co do moda, że nie ma ogłuszenia, nie podoba mi się ta idea. Gram mimo wszystko poznawczo i dla zabawy, a nie hardcore.