Witam! Ja mam problem też z Tatarskim sojusznikiem. Mianowicie po zdobyciu tych dwóch twierdz poszedłem do Chana i niby dostałęm traktat żeby go przekazać do Kazia, ale po wyjsciu z miasta na dzień dobry mi wyskoczyły sojusze że zostały już zawarte,a z kolei samego Kazimierza nie moge nigdzie znaleźć... :( Pytałęm już u szlachciców, szukałem nawet dziada w karczmie z nadzieją że zalewa smutki albo co, ale jak kamień w wodę... :/ Z kolei w info odnośnie misji pisze jak wół że mam się z nim spotkać, pomimo że poniżej jest dopisek że misja wykonana i Chan czeka na mnie aby mnie wynagrodzić. Byłem już u niego, nogrody od niego nie dostałem, a opcje dialogowe standardowe jak u Murzy czy szlachcica... Oni odejśc od chanatu ani nic... Coś ktoś wie o co może tutaj chodzić? :(
P.S. Nie ma informacji że Jan Kazimierz jest w niewoli. Jest tylko info że oblegał miasto ale nic o przerwaniu oblężenia- tam go szukałęm i też go nei ma. Przyznaję się bez bicia że nawet użyłem kodu na odsłonięcie mapy już i nic! :(