Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Siemka  (Przeczytany 1275 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Cavalete

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Siemka
    « dnia: Kwietnia 14, 2008, 00:14:32 »
    Witam, Patryk vel Cavalete, 18 zim za mną :]. Gram obecnie w 0.903 od jakiegoś tygodnia i powiem, że nigdy mnie żadna gierka nie wciągnęła tak jak M&B (co nie jest zbyt korzystne przed maturą :>). Nie posiadam jakieś super wypasionej postaci obecnie, z racji, że ściągam duże ilości modów i próbuję pograć każdym z każdą z frakcji "po trochu". Jak na razie najbardziej wciągnął mnie mod The Eagle And The Radiant Cross - te klimaty wczesno-renesansowo-Warhammerowe - po prostu wypas. Ulubiona taktyka - okrążać, strzelać do wyczerpania amunicji, dobić włócznią, wezwać wsparcie.
    Aha co prawda pierwszy raz zagrałem w M&B, kiedy zainstalowałem demo z CDA (2006), ale wtedy nie miałem pojęcia o jej możliwościach i uznałem za "cienką podróbkę Morrowinda" :]. Pech, dwa lata z M&B w plecy :].
    Dodatkowo lubię bawić się z teksturami, mam ochotę zrobić coś własnego do M&B, mam nadzieję, że znajdę tutaj trochę pomocnych rad. Salve.
    Nobody expects the Spanish Inquisition!

Offline Pablo77

• Użytkownik
    • |\/|00j $$w33t4$|\|y i loofC14nY B3nD!!!!1111 :*:*
    Odp: Siemka
    « Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 14, 2008, 12:14:00 »
    Witam.. Coś mi się zdaje, że jako jeden z nieliczynch nowych userów zabawisz tu na dłużej albo nawet na stałe:)
    Aha co prawda pierwszy raz zagrałem w M&B, kiedy zainstalowałem demo z CDA (2006), ale wtedy nie miałem pojęcia o jej możliwościach i uznałem za "cienką podróbkę Morrowinda" :]. Pech, dwa lata z M&B w plecy :].
    Mi się nasunely skojarzenia do Falouta, kiedy tworzyłem postać :D
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 14, 2008, 12:15:43 wysłana przez Pablo77 »
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline Emil

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Kwietnia 14, 2008, 14:12:33 »
    Witaj Wodzu. Heh, mamy ten sam problem - matura, ale myślę, że jakos przeżyjemy ;p

EDIT do Arcylisza: Nie przeżywam, to była ironia ;p
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 14, 2008, 14:48:17 wysłana przez Emil »

Offline Arcylisz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Kwietnia 14, 2008, 14:19:00 »
    A dlaczego mielibyśmy nie przeżyć? Emil nie przeżywaj tak :)

A co do Ciebie Cavalete to witaj, miło widzieć kolejnego forumowicza z rocznika `89. Mam nadzieję, że zagościsz tu na długo i że będzie Ci się miło rozmawiało z nami.

Offline Cavalete

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Kwietnia 14, 2008, 15:27:32 »
    Jest to pewnikiem, że będę dłużej, no chyba, że w pisaniu na forum przeszkodzi mi granie w M&B :).

Do rocznika '89 - już 5 maja matura z polaka. Nic tylko się cieszyć :>.
    Nobody expects the Spanish Inquisition!

Offline Warlang

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Kwietnia 16, 2008, 19:03:28 »
    To i ja się przywitam dla porządku, chociaż już się "spotkaliśmy".

Dziś zagrałem po raz pierwszy w v.751 i żal mnie ogarnął, że nie poznałem tej gierki wcześniej!

Pozdro!