Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [cRPG][the_Grey] Grey Order  (Przeczytany 76985 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Fraa_Erasmas

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Grey Order
    « Odpowiedź #1710 dnia: Listopada 03, 2011, 17:09:05 »
    CZY KTOŚ WIE GDZIE JEST KOŁACZOW????

Dyplomacja to sztuka mówienia komuś "sp****laj" w taki sposób żeby poczuł podniecenie na myśl o zbliżającej się podróży

Offline Duczek

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • http://www.youtube.com/watch?v=k8TMWODv6OI
    « Odpowiedź #1711 dnia: Listopada 03, 2011, 17:28:22 »
    Właśnie zmierzam w kierunku Suno (wczoraj pojawiłem się na Stracie). Gdzie mam się udac dalej?

EDIT No to właśnie się pytam tych ogarniętych :P
    A w rozpiskach  na TS mnie nie ma, bo dopiero wczoraj się zalogowałem na Stracie :)
    « Ostatnia zmiana: Listopada 03, 2011, 17:51:10 wysłana przez Duczek »

Offline wesch96

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #1712 dnia: Listopada 03, 2011, 17:32:10 »
    Wejdź na TS, tam masz wszystko napisane.

P.S A jak nie to się zapytaj tych "rozgarniętych" :3
    "Jeśli będziesz rozpamiętywał to co było, to możesz stracić z oczu to co jest"

www.pustamiska.pl

Offline Harpag

• Użytkownik
    • Ave Imperator Morituri Te Salutant xD
    « Odpowiedź #1713 dnia: Listopada 03, 2011, 21:31:06 »
    Koniec pitolenia, szykować się na serię bitew. Pierwsza jutro wieczorem, może nawet dwie, jak te mącioły ze wschodniej części się ogarną... Dokładny czas sprawdzajcie w rosterze. Liczę że zobaczę Was jutro w komplecie, cholerni afkerzy...
    PS. Obiecuję, że najgorszych afków będę systematycznie wywalał z frakcji...

Offline Fraa_Erasmas

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1714 dnia: Listopada 03, 2011, 21:33:34 »
    A w rozpiskach  na TS mnie nie ma, bo dopiero wczoraj się zalogowałem na Stracie :)

Zameldujesz się w Azgad, u LoRa, w celu rozpoczęcia produkcji Sandstone'a I nick w stracie poproszę!

Dyplomacja to sztuka mówienia komuś "sp****laj" w taki sposób żeby poczuł podniecenie na myśl o zbliżającej się podróży

Offline Duczek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1715 dnia: Listopada 03, 2011, 22:32:33 »
    Ok już jadę.
    Nick w stracie - Duczek_the_Grey

EDIT. Może mi ktoś powiedziec co znaczy, jeżeli w tabelce z bitwami strategusowymi w  kolumnie serwer jest 0?
    Ile mniej więcej dostaje się za bitwę strategusową xp i kasy?
    « Ostatnia zmiana: Listopada 03, 2011, 22:44:10 wysłana przez Duczek »

Offline Fraa_Erasmas

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1716 dnia: Listopada 03, 2011, 23:15:46 »
    Ok już jadę.
    Nick w stracie - Duczek_the_Grey

EDIT. Może mi ktoś powiedziec co znaczy, jeżeli w tabelce z bitwami strategusowymi w  kolumnie serwer jest 0?
    Ile mniej więcej dostaje się za bitwę strategusową xp i kasy?

O oznacza ze jeszcze nie została oznaczona ostateczna godzina bitwy (i serwer - ale to i tak jesz z góry ustalone). XP i gold - zapomnij, śmiechu warte, ale ma się zmienić.

Offline Harpag

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1717 dnia: Listopada 04, 2011, 09:48:57 »
    Magnusson i Impega - pytanko - gdzie wy tak jeździcie i po co? Pytalem chłopaków to nie mają pojęcia, więc sami wyjaśnijcie...
    Na TSie jest też kilka innych nicków (np na kanale Tota, w zakładce "jemioły" itd) co do których wioskowi mają zastrzeżenia - afczenie, robienie niczego w lokacjach, sterczenie na polu, dziwne nieautoryzowane wycieczki, permanentny brak kontaktu, produkcja nonsensownych itemów, absurdalne zakupy.... zdecydujcie się czy z nami gracie, czy tylko robicie sztuczny tłum... Od razu mówię, że nie jesteśmy zainteresowani blokowaniem sobie slotów w lokacjach przy pomocy stada nieogarów. Wywalimy was.
    Daję wam jeszcze kilka dni na to byście dogadali się ze swoimi wioskowymi, a potem zaczynam wyrzucać - lojalnie uprzedzam, żeby potem nie było gadania, że Harpag to menda...

I tak będzie... Ale działanie niestety konieczne z punktu widzenia naszej gospodarki, takie afki przynoszą tylko straty.
    « Ostatnia zmiana: Listopada 04, 2011, 09:51:44 wysłana przez sir Luca »

Offline wesch96

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1718 dnia: Listopada 04, 2011, 14:15:59 »
    Źle zinterpretowałem pewne polecenia, już wracam do Balanli.

www.pustamiska.pl

Offline Harpag

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1719 dnia: Listopada 05, 2011, 13:06:51 »
    Od razu lepiej... kolejny raz okazuje się, że dobrym słowem i pistoletem, można zdziałać więcej niż samym dobrym słowem...

Przy okazji - elegancko padły dwie pierwsze wioski - armie po drobnym uzupełnieniu są praktycznie jak nowe i dzisiaj zaatakujemy kolejne dwie wioski - bitwy w niedzielę wieczorem.
    Już teraz mogę powiedzieć, że po kolejnych 48 godzinach padną kolejne dwie, bo uzupełnienia są już gotowe i jeszcze dzisiaj zostaną wysłane.

Nasza machina bojowo-ekonomiczna chodzi jak szwajcarski zegarek i w ciągu tygodnia weźmiemy wszystko co tylko zaplanujemy wziąć. Opłacało się trzymać wyznaczonej strategii - liczbą wziętych wiosek szybko dorównamy liderom - czyli  Druzhinie, a kasy i wyposażenia będziemy mieli sporo więcej... serio...

PS. Ludzie, jak coś robicie to myślcie głową - a  jeśli nie macie zaufania do własnej głowy - wbijacie na TS i konsultujcie wszelkie swoje poczynania. Głupota będzie karana.
    PS2. Harpag to menda, ale ktoś musi być mendą jeśli mamy cokolwiek osiągnąć, a jeśli już coś osiągać, to najlepiej spektakularny sukces! Włóżmy jeszcze odrobinę wysiłku więcej, a obiecuję, że stworzymy imperium jakiego Calradia jeszcze nie widziała!

Offline wesch96

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1720 dnia: Listopada 05, 2011, 13:50:34 »
    A że tak z innej beczki, pewna osoba deklarowała się robić Horn Bow'y. Czy są już takowe na wyposażeniu? Czy ktokolwiek prócz Lopez'a?

www.pustamiska.pl

Offline Duczek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1721 dnia: Listopada 06, 2011, 18:06:41 »
    Czy mógł by ktoś napisac, z jakimi frakcjami się lubimy, a z którymi nie tzn. po czyjej stronie powinniśmy walczyc w strategusie.
    Pytam, bo nie wiem, czy grac po stronie Nordmenów, czy Wolvsów.

Offline Harpag

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1722 dnia: Listopada 06, 2011, 20:43:58 »
    ODP:
    Wolvsów. Reszta na TS.

OGŁOSZENIE:

Dzisiaj o 22:30 start bitwy o Tahlberg - zbiórka o 22:00
    Jutro 0 19:00 start bitwy o  Nemeję - zbórka o 18:30

Offline Fraa_Erasmas

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1723 dnia: Listopada 10, 2011, 10:21:53 »
    TS leży czy to ja mam jakiś problem?

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #1724 dnia: Listopada 10, 2011, 10:38:20 »
    Prawdopodobnie wczoraj się aktualizował a Kalpek dzisiaj zaspał i nie ma kto go włączyć... Już ruszyłem tą sprawę, niedługo powinno wszystko być w porządku.

EDIT: Już wszystko działa:-)
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"