Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [cRPG][the_Grey] Grey Order  (Przeczytany 77237 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Harpag

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Ave Imperator Morituri Te Salutant xD
    Odp: Grey Order
    « Odpowiedź #1680 dnia: Października 19, 2011, 17:04:24 »
    Tot cię zasili, powiem mu. Spoko, dokładnie o to chodzi. Tak trzymać :-)

Offline Tot.

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1681 dnia: Października 19, 2011, 22:38:52 »
    1. Inco dostales kase.
    2. Apt, Majer, Mephisto ruszac w koncu dupska do Nemeji, nie stac jak ciecie przy haldzie zwiru, marnujecie powietrze.

Offline Laskonogi

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1682 dnia: Października 19, 2011, 23:21:49 »
    szum wiatru w liściach nieopodal rosnących wierzb, oznajmił nadchodzącą poranną bryzę gdy do brzegów dobiła mała łódka. Wysiadł z niej wędrowiec. Rozejrzał sie, odchylił głowę by poczuć woń dawno zapomnianych zapachów. Wspomnienia poległych towarzyszy i chwały minionych dni powróciły ze zdwojoną siłą. Delikatny uśmiech pojawił sie na twarzy, wędrowiec poprawił kołczan i raźno ruszył na północ gdzie wieść niesie spotka starych a i nowych towarzyszy...

Witam wszystkich po długim czasie i ogłaszam iż największa łucznicza ( i nie tylko :)) lama wraca na łono matecznika, jeśli oczywiście ponownie zezwolenie wejścia w szeregi zakonu otrzyma

« Ostatnia zmiana: Października 19, 2011, 23:25:45 wysłana przez Laskonogi »

Offline Harpag

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1683 dnia: Października 20, 2011, 12:37:09 »
    Nawet nie wiesz, jak się cieszę, że pierwszy z naszych zakonników znowu jest z nami (tak, tak we dwóch z Laskonogim założyliśmy GO)- do tego wcale nie lama - eleganckie headshoty wczoraj zarejestrowałem kątem oka...

Offline Laskonogi

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1684 dnia: Października 20, 2011, 14:25:08 »
    ja to nazywam szczęśliwa gwiazdą w dniu powrotu, choć nie powiem nawet wczoraj nie tylko ubijanym byłem ale i ubijać mi się udawało :), jednego to ci że tak powiem z pod ostrza zabrałem za co przepraszam :)

dziękuje za tak honorowe przywitanie, postaram się chwałą ponownie okrywać nasz Zakon.

Offline Fraa_Erasmas

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1685 dnia: Października 20, 2011, 15:48:42 »
    Nie fanzol misiu tylko popylaj na nasze ziemie do roboty.

Przy okazji dla zainteresowanych:

(click to show/hide)

Dyplomacja to sztuka mówienia komuś "sp****laj" w taki sposób żeby poczuł podniecenie na myśl o zbliżającej się podróży

Offline Laskonogi

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1686 dnia: Października 21, 2011, 14:02:17 »
    zbliżam sie jeszcze 10 h i zaczne wypełniać zadanie w Ryibelet Castle

Offline Kasztanian Wdzydze

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • Na stanowisku do końca
    « Odpowiedź #1687 dnia: Października 21, 2011, 14:54:58 »
    Witam,
    Również zgłaszam akces, hm, a może powrót, bo w sumie, nie zaangażowałem się w GO, ale na liście afk widniałem. Czas na drugie podejście. Do szanownego Laskonogiego - dopiero poznasz, co to lamienie, jak zobaczysz mnie w boju. W sumie to pierwsze podejście do gry od stycznia 2011 a i wcześniej nie byłem orłem.
    Aktualnie jestem w Gisim, produkuję wreszcie coś smacznego ale niestety taniego (raczki), ponieważ suszone mięso produkowałem w innym miejscu na cenę dwukrotnie wyższą.

Edit down:
    Kalp mnie molestował, to zwolniłem tempo w wurmie i pomogę, starszy brat zawsze pomoże, jak może
    « Ostatnia zmiana: Października 21, 2011, 15:53:07 wysłana przez Kasztanian Wdzydze »
    MORMO rządzi

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #1688 dnia: Października 21, 2011, 14:58:48 »
    Bardzo dobrze robisz, potem przyjedzie po to karawana i bardzo drogo sprzeda gdzieś w świecie. Wszystko co wyprodukujesz, zrzucaj do Kalpokora.
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Harpag

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1689 dnia: Października 21, 2011, 17:22:22 »
    Moi drodzy, każdy kto nie wejdzie na TS'a, nie ma najmniejszych szans, żeby robić coś naprawdę pożytecznego dla frakcji i jest jemiołem. Nie ma innej drogi. Nikt wam nie każe na tym TSie ciągle siedzieć, ale nie ma wytłumaczenia dla tych, którzy nie wejdą choćby na parę minut co parę dni, żeby poczytać co jest napisane na opisach kanałów i na niepublicznych stronach do których linki tylko tam się  znajdują. Wykażcie minimum zainteresowania, a staniecie się ważnym ogniwem naszej coraz lepiej hulającej machiny wojennej. Zapraszam!

IP TSa: 217.209.32.140:7101

Hasło poda wam każdy dowolny członek GO

Offline Yoda

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #1690 dnia: Października 22, 2011, 16:01:50 »
    Tak btw:

http://forum.c-rpg.net/index.php?topic=11210.0 tutaj jest strona z dodatkiem "eye candy" dla strategusa. Prócz samej mapki, jest podrasowanie "strategus action menu" (sprawdzone, bardzo wygodne, świetnie wygląda ;)) i jakieś narzędzia marketu w cRPG (nie sprawdzałem tego).

Wrzucam, bo sam zainstalowałem samo eye candy dla mapy i zastanawiałem się, czemu strategus action menu jest takie nieczytelne ;)

P.S. Wersja beta 2.0 "character page eye candy" ma tendencje do krzaczenia się, więc na razie polecam korzystać z tego pierwszego :)
    « Ostatnia zmiana: Października 22, 2011, 16:06:32 wysłana przez Yoda »

Offline Harpag

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1691 dnia: Października 23, 2011, 13:39:36 »
    UWAGA!  Właśnie ruszyła pierwsza migracja i wyznaczono nowe zadania. Do tego mamy nowy "spis ludności" i instrukcje. Wszyscy są zobowiązani do zapoznania się się z nowym planem (opis kanału "I MIGRACJA + SPIS LUDNOŚCI +ZADANIA") oraz do bezwzględnego się stosowania wobec zawartych tam treści.

Harpag

Offline Harpag

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1692 dnia: Października 24, 2011, 22:18:51 »
    Cholera, spamujecie na tawernie, a w stracie totalnie nie ogarniacie, przykład - proszę - po nazwisku: Impega_the_Grey, Arn_Magnusson_the_Grey, Shivaki_the_Grey, Matim_the_Grey, Kradus_the_Grey, Aragorn_the_Grey - cholera itd itp - macie robić to co jest wam przypisane w rozpisce na TS-ie i nic innego... 100 x wam powtarzamy. Dostaniecie bany na tym forum i się skończy... xD

Dodatkowo: Bronko_the_Grey - jak spotkacie gościa na serwie - napiszcie, że ma jechać Haringoth i klepać bilety, że nie wspomnę o cielakach którzy utknęli w rzece albo w górach, mimo, że ostrzegaliśmy około 100 razy...

Offline wesch96

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #1693 dnia: Października 24, 2011, 23:14:46 »
    Ja czuje się usprawiedliwiony... Nie mogę wejść na TS, przez jakiś "privilege key", który muszę wpisać po wejściu, na serwer a rzecz jasna go nie znam.

P.S Mam już 20 dyń, czy mam je sprzedać czy czekać na karawanę etc.?
    "Jeśli będziesz rozpamiętywał to co było, to możesz stracić z oczu to co jest"

www.pustamiska.pl

Offline Yoda

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #1694 dnia: Października 24, 2011, 23:22:42 »
    Napisz mi na PW swojego steama, to Cię ogarniemy.