Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [cRPG][the_Grey] Grey Order  (Przeczytany 77355 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Grey Order
    « Odpowiedź #1665 dnia: Października 12, 2011, 17:42:16 »
    Bez wyraźnego polecenia nie rekrutować w ogóle!
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Kolaczow

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Ja stawiam Ty płacisz!
    « Odpowiedź #1666 dnia: Października 12, 2011, 19:00:27 »
    ja tam ide za babino ::D:P mam nadzieje ze mnie poprowadzi mnie bezpiecznie :P
    Nie bój się. wyminołem rzeczkę i teraz prosto Suno albo Praven. Ci co chcieli przejsc przez rzekę nieźle się wkopali bo predkość przy tym jest zerowa :D 

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #1667 dnia: Października 12, 2011, 19:16:18 »
    Przez rzekę NIE DA SIĘ PRZEJŚĆ! Wszyscy którzy utknęli niech szukają najbliższego mostu.

Offline Harpag

• Użytkownik
    • Ave Imperator Morituri Te Salutant xD
    « Odpowiedź #1668 dnia: Października 15, 2011, 14:41:00 »
    UWAGA! Dokładny plan działania jest rozpisany na opisie kanału GREY ORDER. Tzw. wioskowi rozpiszą gdzie kto dokładnie powinien iść.

Offline Matim

• Użytkownik
    • Piwa: 54
    • Matim loves you
    « Odpowiedź #1669 dnia: Października 15, 2011, 16:20:41 »

Offline Fraa_Erasmas

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1670 dnia: Października 17, 2011, 02:53:01 »
    Przypominam, że w obecnym Stracie trzeba zwracać uwagę na teren po którym się idzie. W szczególnosci góry, rzeki i urwiska (oznaczone na czarno) są nieprzejezdne.
    Rey, Arris, Kradus, Wan, Kellerman - ten cholerny parów trzeba OMINĄĆ!!!

PS sorki że tak bezpośrednio ale parkujecie tam od paru dni....

Dyplomacja to sztuka mówienia komuś "sp****laj" w taki sposób żeby poczuł podniecenie na myśl o zbliżającej się podróży

Offline Harpag

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1671 dnia: Października 18, 2011, 15:24:50 »
    Panowie, co jest grane? Dopiero z 60 osób dojechało na miejsce... ruchy, ruchy... Dołączać do frakcji... i koniecznie czytajcie opisy kanałów, rozmawiajcie z innymi o warunkach handlowych, co się gdzie opłaca robić i gdzie sprzedawać. Pamiętajcie, że interesuje nas DUŻA kasa, a nie szybka kasa, dlatego przyłączajcie się pod program dużej karawany. Więcej dowiecie się tylko na TS'ie.

Offline inco

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1672 dnia: Października 18, 2011, 16:26:17 »
    Ktoś mi odpowie jak żyć ?

(tzn, jak zarabiać, jestem w Praven i nie widzę na ekranie opcji z zarabianiem - z rekrutowaniem też nie)

Offline Fraa_Erasmas

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1673 dnia: Października 18, 2011, 16:53:53 »
    Na TS jest opis kanału Grey Order - tam jest rozpiska. (Inco - dobrze jedziesz, Nemeja)

Przy przelotach pamiętajcie coby właczyć Quick March!!!

PANOWIE!!!!

JUTRO WIECZOREM (ŚRODA) ZBIÓRKA SOŁTYSÓW NA TS - 21 - 22.00!!!
    « Ostatnia zmiana: Października 19, 2011, 02:47:35 wysłana przez Fraa_Erasmas »

Dyplomacja to sztuka mówienia komuś "sp****laj" w taki sposób żeby poczuł podniecenie na myśl o zbliżającej się podróży

Offline sraka

• BANITA
    • Użytkownik
    • Moja kiełbasa już dawno wyprzedziła waszą kiełbase
    « Odpowiedź #1674 dnia: Października 19, 2011, 10:17:01 »
    Jak to wygląda z quick march. Po jego skończeniu postać zatrzymuję się by odpocząć, czy wraca do normalnego trybu marszu.

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1675 dnia: Października 19, 2011, 10:20:54 »
    Porusza się, ale jest dwa razy wolniejsza niż normalnie. Zobacz sobie w oknie postaci.

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #1676 dnia: Października 19, 2011, 13:17:41 »
    WSZYSTKICH Greyów proszę o zapoznanie się z tymi dwoma linkami:

http://refclan.com/smf/index.php?topic=2236.0
    http://refclan.com/smf/index.php?topic=2233.0

Są to kluczowe informacje dla naszej frakcji, bez tych informacji nie mamy szans skutecznie funkcjonować więc proszę wszystkich o pomoc.
    Jeśli ktoś miałby problemy z dostępem to skontaktujcie się z Kalpokorem lub mną na TSie.

Offline Fraa_Erasmas

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1677 dnia: Października 19, 2011, 14:52:51 »
    Napiszę to co w opisie kanału na TS:

Ja rozumiem że cześć z Was moze mieć problem z tym że te linki kierują na forum REFu. To jednak jest tylko narzędzie komunikacji. Nic więcej. Narzędzie bardzo przydatne i potrzebne. Dlatego proszę - nie bądźcie małostkowi, zarejestrujecie się tam i pomóżcie nam - i sobie - zostać potęgą w Stracie 3.0.

Chciałem Wam wszystskim przypomnieć jedną rzecz - GO zawsze było egalitarne. Każdy moze znaleźć sobie tu swoje miejsce. Płacimy za to cenę każdej egalitarnej organizacji - zdarzaja się ludzie i sytuacje które sa trudne do zakceptowania dla innych. Tak to już jest. Zdarzenia które są skrajnie niekaceptowalne, cóż, nie są i nie bedą akceptowane i będą wiazały się z konekwencjami, z innymi musimy WSZYSCY żyć, nawet jesli nam się to nie podoba.

Panie i Panowie, gramy do wspólnej bramki. GO to frakcja strategusowa a nie native, MM czy cokolwiek innego. Apeluje w ziwązku z tym o zaanagażowanie, którego teraz - bardziej nawet niz kiedyś - nam trzeba.

I przypominam o spotkaniu na TS dzisiaj o 21 - sołtysi, oficerowie i wszyscy zainteresowani - zapraszam.  

Offline Harpag

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1678 dnia: Października 19, 2011, 15:13:12 »
    Przy okazji, chcę poinformować całą polską  społeczność warbandową, że rekrutacja jest  zawsze otwarta i jedynym wymogiem jaki stawiamy naszym nowym członkom, jest odrobina oleju w głowie, oraz umiejętność czytania/słuchania ze zrozumieniem. Nie gryziemy! Zapraszam!

PS. Chłopaki, nie rozumiem jak można tyle czasu iść przez mapę... dopiero kilkadziesiąt osób ( konkretnie pięćdziesiąt kilka ) dotarło na wyznaczone miejsce. Co najmniej drugie tyle albo błąka się po krzakach (zblokowali się w górach, parowach, na rzekach itd) albo jeszcze nie weszli do strata.
    Setny raz powtarzamy, że wyznaczając marszrutę należy podzielić tracę na kilka odcinków przebiegających po płaskim terenie , a nie próbować przejść całą mapę przy pomocy jednej długiej prostej... Jeśli macie jakikolwiek problem z ogarnięciem tematu - bez wahania wbijajcie na TS, a na pewno znajdzie się tam ktoś, kto chętnie wyjaśni co i jak należny robić....

Offline inco

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1679 dnia: Października 19, 2011, 16:56:48 »
    Jestem pod Nemeja, nie mam czasu aktualnie grać w cRPG i tam nabijać kasę, jeżeli mam coś produkować to potrzebuję gotówki na wejście do wioski. Czy ktoś może mnie w stracie zasilić kasą?
    Czy ktoś jest w Nemeja?