Na wstępie zacznę, że należę do Grey Order. Poniższa wypowiedź będzie wykazywała zdanie moje, a nie całej grupy.
Co z tego panie Iskro (a może "pan" to też za mało, hę?), że w wątku o cRPG toczy się inna dyskusja? Temat cRPG jest o tym właśnie modzie i choć odbywa się tam rozmowa na inny temat to nie zmienia to faktu, że możesz tam napisać to i owo. Twój post nie wymagał postu zwrotnego - miał to być swojego rodzaju post "informujący", nie było to pytanie, który wymagałoby odpowiedzi, a co za tym idzie - mieszania obu tematów i wprowadzania harmideru.
Po czym wnioskujesz, że admin jest stronniczy? Sir Luca należy do GO i ma do tego prawo - ale co z tego? Upomniał Cię (jako moderator! Nie jako członek GO!), że dana informacja powinna być zamieszczona w temacie do tego służącym. Jak dla mnie najpierw pisanie wiadomości o ironicznym zabarwieniu, a potem wypieranie się, że wcale tak nie jest, to właśnie dziecinada. I właśnie przez to nie widzę powodu dlaczego nie miałbyś być nazywany per "gówniarz".
To, że do GO nie wrócisz, ba, nawet tego nie zamierzasz, jest dla mnie jak najbardziej zadowalające. Nie chciałbym, że tak powiem, współpracować, z taką osobą jak Ty. Podsumowując, najpierw wprowadzasz burdel do naszego tematu, potem przyczepiasz się do koloru
różowego fuksjowego, następnie się tego wypierasz, a jako wisienka na torcie, uważasz, że admin jest stronniczy. Tak jak to już Harpag określił:
Dravic 2 normalnie...
Pozdrawiam,
Tymbark.