Czy ja nie mogę mieć chwili spokoju? Gram w tą grę od wielu, wielu miesięcy i jeszcze się nie zdarzyło, żeby ktoś mnie specjalnie zTK'wał (a przynajmniej ja nic o tym nie wiem) i nie przypominam sobie jakiejkolwiek próby kiknięcia mnie z serwera. W drugą stronę działa to tak samo, (z wyjątkiem akcji z Order of the Lance i Balanili, ale to zupełnie inna historia!) Jedyne co mi się przytrafiło, to usłyszeć od Merców, że mnie nienawidzą ( a i to w związku z ich przegraną w turnieju czy trzema headami pod rząd na jednym z nich czyli duży luz :-) Czy może mi ktoś wyjaśnić, dlaczego tak się dzieje??? ...nie rób drugiemu, co tobie niemiłe... jakież to proste!
Na tych SS nie widać, czy był to celowy TK czy nie, a poll na kick'a niczego nie dowodzi. To co robisz Piotrusiu (Dravicu) jest po prostu obrzydliwe. Klasyczny przykład hiperaktywnej jednostki o spaczonym stosunku do społeczeństwa. To są zachowania psychopatyczne. Bardzo niebezpieczne zarówno dla ciebie jak i dla tych, którzy są w najbliższym otoczeniu. Niestety dotyczy to tez nas. Bardzo żałuję, że kiedykolwiek miałem/mieliśmy z tobą styczność. Zostaw nas w świętym spokoju. Zrozum wreszcie człowieku, że jesteś tu bardzo niemile widziany i jedynie skrzętnie skrywana kultura osobista powstrzymuje nas od totalnego zmieszania cię z błotem.
Wracając do kolegi Sancho-Pancha, chciałbym Wam zadać pytanie, czy chcecie mieć w klanie gościa, który łazi po serwerach i wypisuje teksty typu "J***Ć NIEMCÓW"? Czy podoba się Wam łatka, jaką za chwilę wszyscy będziemy mieli przypiętą z powodu zachowania takiej jednostki?
Basta! Jedyne co ci pozostało kolego, to wykorzystać swoje prawo do ostatniego zdania. Masz czas do końca dnia, żeby przeprosić i pożegnać się z kolegami. Usuń nasz tag i zmień banerek. Dostajesz permabana z minimalną szansą na powrót, a i to nie wcześniej niż za pełny miesiąc.
Jeśli ktoś jeszcze zamierza zachowywać się w ten sposób, niech lepiej teraz sam odejdzie, bo póki mam tu coś do powiedzenia, takie zachowania będą się spotykały z zerową tolerancją. Jeśli będę zmuszony, to jestem gotów wywalić nawet połowę grupy, ale nie ustąpię. Będzie po mojemu, albo wcale! Chamstwa, prostactwa i ksenofobii w GO nie będzie!!! I ani słowa!
@down Katsura
Oszalałeś? Ban na TS'ie jest bezdyskusyjny!
Słusznie Luca, rozpędziłem się trochę z tym brakiem pruderii :-) Wybacz.