Czołem
Załoga,
Przytoczone przez
Liveona pogłoski są jednymi z wielu jakie się ostatnio pojawiają. Wygląda na to, że rzeczywiście coś się zaczyna dziać i śmiało można zakładać w miarę szybki powrót
Strata.
Pisałem sobie z liderami zaprzyjaźnionych klanów i rzeczywiście wszyscy zaczynają zbierać siły, nawet chłopaki z Druzhiny wracają do gry itd.
Szykujcie broń drodzy bracia, bo czas wojny powraca!Teraz z innej beczki ( tej z dziegciem) : bardzo mnie dziwi, że w związku z ostatnią wymianę poglądów koledzy
Katsura i
Dravic nie dostali po oście. Mieliście więcej szczęścia niż rozumu. Radzę Wam używać głowy i PW w takich sytuacjach, bo wiem, że następnym razem nie upiecze się Wam taka postawa. Spamerstwo i śmieciarstwo.
Dlaczego uważacie, że kogoś interesują wasze wypociny??? Przez takie chrzanienie, nie jestem w stanie przekopać się przez własny wątek ...nie dość, że nie będę was bronił, to jeszcze będę prosił administrację o osty dla osób permanentnie łamiących zasady tego forum. Jak nam przez was zamkną wątek, to konkretnie się rozsierdzę :-(
A, i jeszcze jedno, ten temat to nie wszystko, jeśli jesteście z nami to odpuście też inne wątki klanowe. Co was obchodzą inni? Nudzi wam się? Nawet jak ktoś zachowa się jak baran, to nie musicie mu zaraz spamować w wątku i skarżyć się jak mała zasmarkana dziewczynka (zbieżność faktów nie jest przypadkowa). Spuście mu/im łomot w grze...
Jeśli chcemy zyskać/utrzymać szacunek , to bądźmy sympatyczni i kulturalni na forum czy czacie gry, a jednocześnie bezlitośni w bitwach, na turniejach czy w polityce strata.
Nasi weterani od dawna stosują kodeks, jednak nowi/młodzi powinni sobie wziąć do serca to, co teraz mówię, dla własnego dobra!
Turniej:
PANOWIE WYMIATACZE! Za dwa dni super-ważny turniej!
Pakować muskuły i łykać suplementy aż do 31 lewla!Ciekawostka: ostatnio zauważyłem, że na forum u Chadzińskiego sporą popularnością cieszy się taki rodzaj testu czy sondy:
Wyszło mi takie coś:
Całkiem zabawne... :-)