No jasne, że nie używają tarcz. A widziałeś jakiegokolwiek ninja z tarczą ostatnio?
Hm... Tak, mam małego focha. A nawet dwa. Pierwszy za to, że wyrzuciliście mnie z klanu, chociaż wcale nie chciałem, by tak to się skończyło (ninja alt to taki sam alt jak wszystkie inne, z tym, że porozumiewałbym się z Ninja przez steam grając na moim alcie), a drugi za to, że Harpag nawet nie był łaskawy odpowiedzieć tak/nie na moje ostatnie pytanie (moją ostatnią prośbę).
Ach, no tak. Ubodło was w serce, bo sobie skrajne buildy robię? No proszę was, kto tu się śmiesznie zachowuje, ja, czy wy? Każdy gra jak chce, mogę mieć staty nawet 0/9 na serwerze a i tak was to nie powinno obchodzić, bo
wyrzuciliście mnie z klanu (jak dla mnie = Nie obchodzi nas twój los). Jeszcze wypominacie mi, że doszedłem do Ninja.
Nie mam skilla? Ach, oczywiście, zero skilla i staty -10/9
Proszę bardzo:

PS dpowiadam na wasze zaczepki słowne (widzę, że są zaczepkami. Bo niby nie wiecie, że czytam wasz temat? Myślicie, że leuthen też nie czyta?), dlatego proszę o nie interweniowanie moderatora. Każdy powinien mieć szansę się obronić przed nieuzasadnionymi zarzutami, że niby nie potrafi grać...