Nie, nie można. Nic mi nie wiadomo o klanie EU3. To jest jedynie alternatywna rozrywka dla użytkowników naszego TS'a, na którym mają prawo przebywać członkowie każdego z czterech klanów z nativa oraz my - GO. Jeśli chcesz przyłączyć do GO z powodu EU3 to sobie daruj i już tu nie spamuj.
EDIT: @ DOWN Wesch
Ja mówię nie spamuj, a Ty spamujesz. Mówię, że to alternatywa dla naszych, a Ty, że chcesz bez zobowiązań... Nie rozumiesz słowa pisanego, to nie zrozumiesz żadnego... powiem wprost... wypad i więcej tu nie wracaj!
@down Tymbark.
Dobry z Ciebie człowiek Tymbarku i miły kolega, ale tym razem minimalnie przesadziłeś, bo nie mamy prawa dowolnie dysponować przestrzenią tego TS'a i wpuszczać kogo popadnie... ta przestrzeń nie jest tylko nasza i trzeba to uszanować. Porządek musi być.
Przy okazji, chcę Wam powiedzieć, że jest nas znowu więcej.Dzisiaj przyłączyli się do nas koledzy Duczek i Gottcr. Witamy serdecznie i życzymy miłej zabawy! Pamiętajcie, że jesteśmy otwarci na nowych graczy i z przyjemnością przyjmiemy każdą ogarniętą osobę.
EDIT2:
Zobaczcie na sygnaturkę poniżej... Oto dzieło naszego zakonnego artysty plastyka powszechnie zwanego Arrisem. Dziękuję!!!