1. Widziałem filmik i rozumiem wasze oburzenie, sam uważam że jest słabej jakości. Rozumiem że nikt nie lubi być obiektem kpinek innych ludzi, i macie prawo się denerwować szczególnie że doszły mnie słuchy że już ponad połowa zna ten filmik postaramy się zaradzić problemowi. Niestety w klanie nie zajmujemy się wychowaniem i kształceniem młodszych kolegów, a nawet jeśli mielibyśmy możliwość to nie sądzę byśmy mieli na to prawo. Tworzymy klan skupiający ludzi grających w WB a nie przedszkole czy poprawczak.
2. Jeśli chodzi o Trebrona to chciałbym uroczyście poinformować że gracz o takim nicku już w naszym klanie nie gra, aczkolwiek się z nami dalej kumpluje. Wiem że jest on uciążliwą osobą. Polecam na przyszłość uważać aby mu nie podpaść oraz unikać go jak najczęściej.
3. Doszły mnie też słuchy że zostaniemy pozwani do sądu czy wyciągnięte zostaną z tego jakieś konsekwencje. Zostaną jak zostaną, moim zdaniem nie wydaje mi się, już nie jeden próbował się odgrażać i koniec z końców uszło to płazem. Tak na marginesie mszczenie się z powodu takiego że ktoś tam umieścił filmik na youtube o czyimś klanie to przesada.
4. Żeby odpowiednio reagować w przyszłości w takich sytuacjach postaramy się temu jakoś zaradzić. Ze względu na to że ja jak zarówno większość naszych członków w klanie zajmuje się graniem w WB a nie polityką międzyklanową, zażalenia oraz skargi na naszych klanowiczów proszę kierować do WBP, jak tylko wróci ponieważ ostatnio jest nieaktywny, jego Steam to "szumeler" jednak z tego co wiem rzadko można go na nim spotkać ponieważ gra bez steama, można go też próbować łapać na naszym tsie. Do jego powrotu zastąpi go Manco. Czekać będzie w naszej ambasadzie na tsie w Niedzielę między 17.30 a 20.00.
P.S.
Jeszcze w sprawie tego filmiku. Podczas PWmod eventa miałem do czynienia z zawodnikami ZKMu i uważam że filmik może i jest słaby, trochę za krótki, i dźwięk jest słaby, ale w gruncie rzeczy Trebron trochę racji ma.