Polakom nie udało się nigdy, nawet częściowo zrobić tego co dokonała Francja i to nie tylko za czasów Napoleona ale również jeśli chodzi myśl techniczną, naukową czy filozoficzną!
A poza tym - NIE SPAMOWAĆ MI TU! ;)
Edit down: Uwaga o Polakach w sumie nie jest, aż taka głupia...
O przepraszam bardzo,a Rzeczypospolita,unia z Litwą oraz ukrainą to co to jest ? między bajki to włożysz ? Przepraszam cały klan Wolves za ten mały spam ale szlag mnie trafia jak ktoś wylewa swoje żale i mówi " Do niczego w życiu nie doszliśmy .... " A jeśli chodzi o Napoleona,Francja zdobyła spaloną Moskwę pod jego przywództwem,my nie dość że rozgromiliśmy ruskich to przez około 2 lata moskwę utrzymaliśmy,tylko później wojowie zaczeli spierniczac bo żołdu nie było :D
Edit:A przy okazji kąbiner,jeśli chodzi o historię francuzów to lepiej jej nie śledzić,jest lekko ... gówniana,i pomyśleć że to stamtąd wzięły się zasady kultury ! : P ktoś kto chociaż trochę zna się na historii będzie wiedział o co mi chodzi : )
Ten temat chyba historii Francji nie dotyczy... Jeszcze jeden post niezwiązany z tematem i polecą ostrzeżenia.