Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][WV] Wolves  (Przeczytany 15209 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Luciferek

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    a
    « Odpowiedź #60 dnia: Stycznia 09, 2011, 14:02:03 »
    Pozdrawiam oraz życzę powodzenia i zgrania,obyście zawsze zwyciężali i nie dali sobie w kaszę dmuchać :D A przy okazji... coś podobna ta strona do tej z klanu REF :P  Pozdrawiam.

Uploaded with ImageShack.us

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    a
    « Odpowiedź #61 dnia: Stycznia 09, 2011, 14:09:32 »
    Pozdrawiam oraz życzę powodzenia i zgrania,obyście zawsze zwyciężali i nie dali sobie w kaszę dmuchać :D A przy okazji... coś podobna ta strona do tej z klanu REF :P  Pozdrawiam.
    Tak bardzo duże podobieństwo zaczynając od tego, że nasza jest na Wordpressie a ich na Joomli ;) Najwyraźniej nie wiesz o czym mówisz...

Offline Luciferek

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #62 dnia: Stycznia 09, 2011, 14:18:17 »
    Tak bardzo duże podobieństwo zaczynając od tego, że nasza jest na Wordpressie a ich na Joomli ;) Najwyraźniej nie wiesz o czym mówisz...

Owszem,nie wiem,szczerze mówiąc jestem zielony jak letnia trawa jeśli chodzi o silniki graficzne pod forum,i tym podobne rzeczy. Chodziło mi tylko o skórkę i podobny wygląd i nic więcej więc po co na mnie naskakujesz ? :D

Offline LoR

• Użytkownik
    • Złap masy
    a
    « Odpowiedź #63 dnia: Stycznia 09, 2011, 14:37:31 »
    Tak niestety Wolves przegralo na ich mapie 10:0...złożylo sie na to brak dowodcy i slaby sklad podczas meczu(rezerwowy).
    Niedługo planujemy odwet,ale tym razem postaramy się zagrac z jak najlepszym skladem i dokopac IG :)

Zapewniam Cie Luciferek ze osoba ktora tworzyla nasza strone i ciagle nad nia pracuje bo nie jest skonczona,w zadnym wypadku nie skopiowala nic ze strony REFu...Jest to kopia starej strony Brotherhood Of Steel
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 09, 2011, 14:40:34 wysłana przez LoR »

Offline Luciferek

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #64 dnia: Stycznia 09, 2011, 14:40:40 »
    Tak niestety Wolves przegralo na ich mapie 10:0...złożylo sie na to brak dowodcy i slaby sklad podczas meczu(rezerwowy).
    Niedługo planujemy odwet,ale tym razem postaramy się zagrac z jak najlepszym skladem i dokopac IG :)

IG to dobry klan ( Przynajmniej w moim mniemaniu ) Więc życzę wam powodzenia w rozgrywkach i oczywiście,zwycięstwa :D

Offline IPL_Lord_Legionista

• Użytkownik
    • Piwa: 15
    • ..Z nazwą tego klanu ciągle w sercu żyję..(IPL) .
      • IPL
    • Steam ID: Mój status Steam
    a
    « Odpowiedź #65 dnia: Stycznia 10, 2011, 01:53:09 »
    no i do strony nastrojowa muzyczka i będzie bajera hehe .
    Pozdrawia serdecznie IPL Lord Legionista
    Z biało-czerwoną flagą zawsze gotowy do walki My pod sztandarem prawdy, nasz kolor skóry jest biały To my, ci radykalni, ci najgorsi z najgorszych,IPL-owcy

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    a
    « Odpowiedź #66 dnia: Stycznia 18, 2011, 22:55:23 »
    I znowu:) Przenieśliśmy się na TeamSpeaka 3 do kolegów z REFu i Grey Orderu. Oto adres:

Adres: 62.20.172.153
    Port: 9987
    Hasło: warband

Pozdrawiam Argaleb!

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    a
    « Odpowiedź #67 dnia: Stycznia 19, 2011, 09:58:46 »
    Ooo cóż, miło będzie z wami dzielić TSa powiem jako członek REFu :) Mam nadzieje że, ta zmiana poprawi relacje między niektórymi członkami REFu i WV :]

PS. Takie małe pytanko grywacie tylko w eu3 dla odluzowania czy może coś z serii Total War, kozacy lub Eu2 ?:D

Offline Glaedr

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    a
    « Odpowiedź #68 dnia: Lutego 01, 2011, 23:54:27 »
    Uprzejmie informujemy, że uruchomiliśmy własny serwer - WV_Clanserver. Tryb - battle, wszystkich serdecznie zapraszamy.
    Jako twórca moda Conflict of East wspomnę, iż od dzisiaj na tym serwerze będą odbywać się jakiekolwiek testy.

« Ostatnia zmiana: Lutego 01, 2011, 23:57:55 wysłana przez Glaedr »

Offline Kąbiner

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #69 dnia: Lutego 06, 2011, 20:12:36 »
    Radzę zamykać kanał podczas meczy ;)

PS: Na Waszym kanale długo nie zabawiłem http://img194.imageshack.us/img194/4095/23573683.jpg  i za wiele też nie usłyszałem, więc nie ma strachu :)

Offline Argaleb

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #70 dnia: Lutego 06, 2011, 22:30:51 »
    Pragnę poinformować że klan wciąż się rozwija. Tylko w ostatnim tygodniu rozegraliśmy cztery sparingi, wszystkie zakończone zwycięstwem naszego klanu.

WV-DR 17-3 WIN: WV
    WV-OL 17-3 WIN: WV
    WV-IPL 20-0 WIN: WV
    WV-RDB 12-8 WIN: WV

Prócz tego we wszystkich czterech sparingach dowodził nowo wybrany generał Blackitt. Chcesz dołączyć do klanu WV? Napisz podanie na http://wolvesclan.pl/forum/index.php.

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #71 dnia: Lutego 07, 2011, 12:13:36 »
    Co to jest za klan RDB ? Nigdy nie słyszałem o nim.

Offline Conrad Shieldcrusher

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #72 dnia: Lutego 07, 2011, 14:34:58 »

O ile mi wiadomo, to francuski klan. Całkiem nieźle grają. Można ich często spotkać na IG i czasami na nditons.

Offline Argaleb

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #73 dnia: Lutego 07, 2011, 18:03:56 »

Do tej pory rozegrali tylko sparing z CoRem...przegrali minimalnie 11-9 czy 12-8...jest to stosunkowo nowy klan powstały mniej więcej w tym samym czasie co my a już wyrósł na najsilniejszy klan we Francji:)

Offline milicja

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #74 dnia: Lutego 07, 2011, 18:10:17 »
    jak widac na Polske jeszcze zasłaby

ahh szkoda ze nie mogłem pograc (ping do srody nie pozwala mi sie cieszyc gra jak bym chciał..) ale gratuluje zwyciestwa!:)