Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][HITMEN] HITMEN  (Przeczytany 16645 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Jarsuss

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Pamiętajcie najważniejsza jest zaprawa :P
    Odp: [Native][HITMEN]HITMEN
    « Odpowiedź #255 dnia: Listopada 25, 2011, 23:54:35 »
    Do naszego zacnego grona dołączył nowy zabójca:

HITMEN_Einar
    HITMEN CLAN www.hitmen.tnb.pl

Offline Wiesiek_Pl

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #256 dnia: Listopada 26, 2011, 11:19:29 »
    Gratuluję HITMENI. Macie bardzo dobrych strzelców, niestety obawiam się, że bez treningów nie wyszkolicie ich na takich snajperów jak np. Jarsuss czy też Fafon. Oczywiście Wasz wiek nie pozwala na organizowanie treningów ( rozumiem - praca, rodzina, niekórzy pewnie nawet dzieci ;o ), ale życzę Wam powodzenia.

Offline Yoda

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #257 dnia: Listopada 26, 2011, 14:22:35 »
    Jarsuss i Fafon też byli "trenowani" bez regularnych treningów :) Kwestia zaangażowania samego gracza i pomocy co aktywniejszych, których w ostatnim czasie o dziwo nie jest tak mało :o

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #258 dnia: Listopada 26, 2011, 16:34:11 »
    Podczas zwykłej gry również można się czegoś nauczyć
    (click to show/hide)

Offline Aldred

• Użytkownik
    • Piwa: 16
    • No Trance No Life.....
    « Odpowiedź #259 dnia: Listopada 26, 2011, 16:55:53 »
    Racja,w sumie można się czegoś nauczyć,byle grać dla zabawy a nie rywalizacji;)
    « Ostatnia zmiana: Listopada 26, 2011, 17:01:28 wysłana przez Aldred »
    Zwycięstwo nie wymaga tłumaczenia,porażka na nie nie pozwala.Wymówki to schronienie dla słabych.-Wielki Książe Ostlandu Hals von Tasenick.

http://adi88pl.wrzuta.pl/audio/88OeZEtUsq1/kingdom_of_trance_nev_year_2012_adi_mix
    Pora promować muzykę trance i swoją twórczość;)

Offline Blast

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #260 dnia: Listopada 26, 2011, 20:27:19 »
    Ja nawet nie wiem co wy macie z tym że jak oni nie mają treningów to skilla nie będą mieli ja jakoś swojego skilla wytrenowałem sam grając na serverach a nie na treningach klanowych bo to nic nie daje tylko taktyki nic więcej więc przestańcie gadać, że bez treningów są słabi bo mnie coś takiego dołuje ;/
    Wiem jak to jest gdy ludzie pracują itd sam jestem w klanie w America's Army 3 gdzie wszyscy mają +25 lat i już dzieci ale jakoś tam mają tego skilla w grze tu jest tak samo.
    Hitmeni widzę, że coraz więcej ludzi zasila wasze szeregi i dobrze. Powodzenia w grze.

Offline Sir_Michal

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #261 dnia: Listopada 26, 2011, 21:09:59 »
    REF od kiedy Hetman został liderem też nie miał żadnego treningu. A żadnej "ujmy" w skillu nie widzę, wręcz przeciwnie ;)
    Mecz 22nd vs REF, rozkaz IvEgo:
    "Konnica schodzi z koni i atakuje Harlequina" (który siedzi w ruinach z łukiem). Po chwili cała konnica pada - runda przegrana