Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][HITMEN] HITMEN  (Przeczytany 16817 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Sir_Michal

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    Odp: [Native][HITMEN]HITMEN
    « Odpowiedź #225 dnia: Października 30, 2011, 23:03:31 »
    Doravaro zdążył w ostatnim czasie odwiedzić już trzy klany. Co jednak nie zmienia faktu, że przelewa krew wyjątkowo sprawnie :)

A jak Hitmeni traktują zbliżającą się nową edycję ENL. Dołączycie?
    Mecz 22nd vs REF, rozkaz IvEgo:
    "Konnica schodzi z koni i atakuje Harlequina" (który siedzi w ruinach z łukiem). Po chwili cała konnica pada - runda przegrana

Offline ignatus

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • HITMEN
      • HITMEN
    « Odpowiedź #226 dnia: Października 30, 2011, 23:05:37 »
    Szanse są bardzo niewielkie, szczególnie z racji map jakie tam będą obowiązkowe (mapy autorskie IG- delikatnie mówiąc nieudane i bardzo niegrywalne naszym zdaniem-sparing na nich to byłaby męka..)

Offline Jarsuss

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Pamiętajcie najważniejsza jest zaprawa :P
    « Odpowiedź #227 dnia: Października 30, 2011, 23:16:57 »
    Doravaro zdążył w ostatnim czasie odwiedzić już trzy klany.

Ciężko znaleść sobie miejsce jak się przechodzi z ciemnej strony, ale teraz myśle, że Doravaro wreście znalazł swoje miejsce na dłużej^^
    HITMEN CLAN www.hitmen.tnb.pl

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #228 dnia: Października 30, 2011, 23:20:12 »
    Czy nowe mapy są aż tak tragiczne? No nie wiem. Dla mnie mogą być, chociaż i tak przyzwyczaiłem się po tak długim czasie gry do tych z Native (dlatego też na serwerach z wgranymi amatorskimi mapami nie jestem stałym bywalcem).

W tym sezonie Dywizja C zapowiada się bardzo ciekawie. Głównie ze względu na ilość drużyn i ich możliwości. Nie jestem zorientowany, jaka będzie zasada spadku/awansów, ale Dywizja C jest naprawde wyrównana. Wiadomo, pewnie awansują Wolves i RNGD, ale walka o której wspomniałem, to tak naprawde o pozycje 3-5. A pokusić się o nie może drużyna Hospitallers, WSC czy też DR lub polski RTF. Pożyjemy, zobaczymy ;) Mnie bardziej interesować będzie sytuacja w dywizji B.

Co do udziału Hitmenów, gdyby się zgłosili, jestem pewien, że mogliby namieszać i to sporo, ale musieli by zacząć grywać w inne dni niż niedziela 14.00 - 15.00.

Offline Sir_Michal

• Użytkownik
    « Odpowiedź #229 dnia: Października 31, 2011, 01:33:57 »
    Szanse są bardzo niewielkie, szczególnie z racji map jakie tam będą obowiązkowe (mapy autorskie IG- delikatnie mówiąc nieudane i bardzo niegrywalne naszym zdaniem-sparing na nich to byłaby męka..)

Nie, to nie są mapy robione przez IG. IG po prostu odwala kawał dobrej roboty wrzucając je na swój serwer.

http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,196663.0.html

Tutaj masz wszystkie mapy wypisane (+autorzy). Głosowanie jeszcze będzie, które mapy dodać. Więc i wy możecie decydować :)

Klan REF grał sparingi na dwóch mapach - SandiBoush i Reveran Village. Za każdym razem grało się bardzo miło. Aczkolwiek większość z map ma frakcję dominującą (tak jak vaegirowie na fbtr czy nordzi na nord town).
    "Konnica schodzi z koni i atakuje Harlequina" (który siedzi w ruinach z łukiem). Po chwili cała konnica pada - runda przegrana

Offline ignatus

• Użytkownik
    • HITMEN
      • HITMEN
    « Odpowiedź #230 dnia: Października 31, 2011, 07:17:04 »
    Wiadomo że jest to kwestia gustu, grałem na tych mapach na IG kilkadziesiąt razy i uważam je za pomyłkę- jak się dowiedziałem że będą na ENPL to byłem w szoku (dla mnie te mapy to jak losowo porozrzucane budynki -robota 5minut przez ich autora)- i podziela moje zdanie sporo klanowiczy- ale to nie jedyny argument (i kwestia względna-komuś innemu mogą się bardzo podobać) i na pewno nie najważniejszy,po prostu to przesądziło.Nie lubimy kiedy cokolwiek narzuca nam sztywne ramy -podczas każdego turnieju w jakim próbowaliśmy brać udział po prostu się męczyliśmy (terminy,zbieranie składu,nerwówka,gra na wyniki) - to po prostu niezbyt przyjemne w założeniach okazyjnej gry jaką większość nas uznaje.Z tym że jeśli się znajdą ochotnicy spośród HITMEN -w dostatecznej liczbie- to nie ma żadnego problemu, ale ja na pewno tego ruchu nie zarządzę a i chętnych raczej brakuje

Offline Wezyk

• Użytkownik
    « Odpowiedź #231 dnia: Października 31, 2011, 11:31:50 »
    Nie, to nie są mapy robione przez IG. IG po prostu odwala kawał dobrej roboty wrzucając je na swój serwer.
    Dokładnie ;P Nie przesadzajmy , na niektórych mapach gra się dość fajnie i są miłą odskocznią od starych map.
    Zero poczucie humoru... Zupełnie jak w IG...

Offline Yoda

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #232 dnia: Października 31, 2011, 13:22:44 »
    podczas każdego turnieju w jakim próbowaliśmy brać udział po prostu się męczyliśmy (terminy,zbieranie składu,nerwówka,gra na wyniki)

Wyjątkiem jest 5-a-side, a to tylko dlatego, że gra w nim ośmiu ludzi, którzy zagrać naprawdę chcieli. A i tak nie zawsze udaje się całą ósemkę na mecz zebrać ;)

Co innego oczywiście terminy i umawianie ich - to jest katorga. Czasem odnoszę wrażenie, że drużyna rywali robi wszystko, żeby tylko zmienić proponowany termin, bo "a nóż się nie zbierze całą grupka rywali". I uprzedzając pytanie - nie proponujemy tylko i wyłącznie niedzieli o godzinie 14 :)

Dokładnie ;P Nie przesadzajmy , na niektórych mapach gra się dość fajnie i są miłą odskocznią od starych map.

Byłem na IG, grałem na tych mapach i ... nie podobają mi się. Taki "Large Bridge" na naszym serwerze jest znacznie lepiej zbalansowaną i dostosowaną do dużych grup mapą niźli te wybrane do ENL.

Ale jak już Ignatus napisał, nie to jest głównym powodem naszego nie wystąpienia w ENL. Termin, zbieranie składu i brak osób chętnych do "wymuszania" meczów dyskwalifikuje nas z takowego turnieju :)

Offline ignatus

• Użytkownik
    • HITMEN
      • HITMEN
    « Odpowiedź #233 dnia: Października 31, 2011, 13:32:48 »
    I żeby nie było że ja twierdzę że zrobiłem lepsze mapy niż te na IG- moje to amatorka jak najbardziej- a zawsze kwestia gustu co się komu podoba, ale hmm, wiem dzięki temu że twórca tamtych map nie spędził nad ich stworzeniem więcej niż pół godziny  i mimo wszystko wolałbym te wałkowanie milionowy raz ruin i miasta nordów (przynajmniej na oficjalnym turnieju) niż narzucanie swoich pomysłów wszystkim- mi to nie odpowiada więc na pewno się na decyzję złożyło..

Offline IPL_Lord_Legionista

• Użytkownik
    • Piwa: 15
    • ..Z nazwą tego klanu ciągle w sercu żyję..(IPL) .
      • IPL
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #234 dnia: Października 31, 2011, 14:11:28 »
    JA tu taj tez sie stawie za Hitmenami Gram czesto na IG lecz jesli mialbym wybierac gre na ich mapach czy na Hitmenow wolalbym naprawde zagrac na zbalansowanych mapach Ignatusa .
    Pozdrawiam
    Z biało-czerwoną flagą zawsze gotowy do walki My pod sztandarem prawdy, nasz kolor skóry jest biały To my, ci radykalni, ci najgorsi z najgorszych,IPL-owcy

Offline Wezyk

• Użytkownik
    « Odpowiedź #235 dnia: Października 31, 2011, 14:45:19 »
    Jeśli Wasze mapy są dobre i zbalansowane to bez problemu Lust by je wybrał , trzeba było spróbować je zgłosić do ENL-u :-) Wyszło by to na dobre całej scenie Warbanda. Nie przeczę , niektóre mapy ENL-u są niezbalansowane , jak taki SandiBoush na którym granie jest męką. Jak już wspomniałem jest to miła odskocznia od starych map , przynajmniej dla mnie.
    Zero poczucie humoru... Zupełnie jak w IG...

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #236 dnia: Października 31, 2011, 15:10:56 »
    Ta, można naprawdę sobie pograć na czymś innym niż Miasto Nordów, Wioska i te dyrdymały, ale mapy powinny być lepiej dopracowane, chociaż nawet fajna jest Vandetta, lubię na niej grać
    (click to show/hide)

Offline Yoda

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #237 dnia: Października 31, 2011, 20:45:11 »
    Jeśli Wasze mapy są dobre i zbalansowane to bez problemu Lust by je wybrał , trzeba było spróbować je zgłosić do ENL-u :-)

Rzecz w tym, że nikt z nas się nie interesował ENL, bo z góry było wiadome, że się do niego nie zgłosimy. Mapki tylko dobiły sprawę :)

A skoro się ENL nie interesowaliśmy, to tym bardziej nie mogliśmy wiedzieć, że można tam zgłosić własne projekty map :)

Offline milicja

• Użytkownik
    « Odpowiedź #238 dnia: Października 31, 2011, 20:57:36 »
    co nie zmienia faktu, że z takim składem jakim dysponujecie moglibyscie namieszać zarówno w dywizji B jak i możliwe, że w A

Offline Sir_Michal

• Użytkownik
    « Odpowiedź #239 dnia: Października 31, 2011, 23:22:00 »
    Cóż. Nie składajcie już tak bardzo winy na mapki. My (Ref) graliśmy na nich dwa spary. Oba wygraliśmy. A ani razu na nich nie trenowaliśmy. Wielu po raz pierwszy je widziało, nawet nasz dowódca (sic!).

Aha, nie graliśmy wcale z byle kim. Oba klany są pretendentami do dywizji A.

Tak więc, jeżeli uda wam się znaleźć 10 osób chętnych do ENL - miło nam będzie widzieć was w grze. A ostatnio macie napływ nowych, żądnych krwi rekrutów, prawda? :)