Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][HITMEN] HITMEN  (Przeczytany 16631 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline AKKARIN_PL

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Odp: [Native][HITMEN]HITMEN
    « Odpowiedź #15 dnia: Października 24, 2010, 21:44:17 »
    http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,142716.0.html

Panowie mieliscie  zabijac najlepszych graczy przeciwnej drużyny  a nie ich "kickowac"
    Troche rozsadku podczas gry.

Offline Kalsiver

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #16 dnia: Października 24, 2010, 22:15:46 »
    http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,142716.0.html

Panowie mieliscie  zabijac najlepszych graczy przeciwnej drużyny  a nie ich "kickowac"
    Troche rozsadku podczas gry.
    Jak ich taktyka nie działa, to próbują czego innego :D
    Mają u mnie minusa... Myślałem że starsze chłopy to nie będą takich rzeczy próbować...
    Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie.
    Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Offline ignatus

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • HITMEN
      • HITMEN
    « Odpowiedź #17 dnia: Października 25, 2010, 00:54:29 »
    Stwierdzilismy ze najprawdopodobniej cheatuje i tym samym psuje gre, stoczylismy z nim w skladzie kilka bitw i sie wogole nie wyroznial a nagle stal sie niepokonany (kazdy jego strzal to head nawet jak mial kusze skierowana na ziemie a cios zawsze celny) dlatego zrobilem vote, moze nie slusznie,moze to najlepszy strzelec i wojownik , ale bylo takie prawdopodobienstwo  i zadecydowala wiekszosc.Takich sztuczek nie stosujemy a ze sie zbulwersowal to trudno,jezeli sie myslilem to naprwade sory i tego kolesia przeprosze- z mojego punktu widzenia cos bylo bardzo podejrzane. To jak gramy kazdy widzi kto gral z nam,takich żałosnych sztuczek nie stosujemy,mamy swoj styl gry i sie go trzymamy,mysle ze tak zle sie z nami nie gra..:) Pozdro
    « Ostatnia zmiana: Października 25, 2010, 01:44:18 wysłana przez ignatus »

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #18 dnia: Października 25, 2010, 07:46:32 »
    No z tym nagłym skokiem skilla to przyczyn może być wiele od młodszego rodzeństwa poprzez skończenie obiadu a kończywszy na nagłym napływie chęci do gry...Co do cheatów są takie do warbanda?( aimbot w lancy?)

Offline Wambo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #19 dnia: Października 25, 2010, 09:30:19 »
    No z tym nagłym skokiem skilla to przyczyn może być wiele od młodszego rodzeństwa poprzez skończenie obiadu a kończywszy na nagłym napływie chęci do gry...Co do cheatów są takie do warbanda?( aimbot w lancy?)

Do WB nie ma cheatów więc nawet nie wiem po co usprawiedliwiać się że się chciało wyrzucić gracza z gry bo niby to cheater. Jedynie na serwerze można zrobić kody po przez Module System ale raczej wątpię by ktoś po za adminami miał je dostępne.

Offline ignatus

• Użytkownik
    • HITMEN
      • HITMEN
    « Odpowiedź #20 dnia: Października 25, 2010, 09:50:52 »
    Nie wiem czy sa cheaty, może sie po prostu pomyliłem- jego gra byla bardzo podejrzana ale nic wiecej udowodnic nie moge tym bardziej ze tylko on zrobił screeny (zreszta napisalem mu dlaczeo uwazam ze cheatuje-tego juz nie zapamietal),ale zdarza sie każdemu to zapewne mój błąd.Może przypadek np problemy z siecią-kiedy ja widzialem jak on dopiero wyciaga kusze albo nie zaczal celowac a padalem od heada ,w każdym razie takich zagrywek nie stosujemy- zostal wtedy wyrzucony o czym zadecydowalo głosowanie,nie mój kaprys..

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #21 dnia: Października 25, 2010, 10:57:30 »
    Co do cheatów są takie do warbanda?( aimbot w lancy?)

No według adminów którzy mnie zbanowali na niektórych serwerach cheaty istnieją czego jestem (ja oni to ujęli...) a tak, najlepszym "przykładem".

A tak na serio to cóż mogę powiedzieć, cheaty do tej gry nie istnieją. A Crusader nie jest jakimś wymiataczem więc nie mam pojęcia jak mogliście go posądzić o cheaty. Zresztą, ja jak sam napisałeś, ja po prostu bym przeprosił za zachowanie:)

PS: Powodzenia w polowaniu na mnie:)

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #22 dnia: Października 25, 2010, 11:03:46 »
    A ja się zastanawiam o co całe to zamieszanie?
    W Warbandzie na serwerze każdy może zgłosić wniosek o usunięcie jakiegoś gracza z rozgrywki. Ignatus miał wątpliwości co do kogoś i miał prawo zareagować. Co do oszustw, w każdej grze do się jakoś ich używać, nie każdy serwer ma włączone zabezpieczenia, nigdy do końca nie wiemy co moderzy zrobili dla danego serwera itp.
    Uważam, że nie ma co się burzyć o zachowanie Ignatusa, zrobił co uważał za stosowne i ma do tego prawo, a kolego z AB ma chyba troszkę za duże ego...
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline ignatus

• Użytkownik
    • HITMEN
      • HITMEN
    « Odpowiedź #23 dnia: Października 25, 2010, 12:06:56 »
    Dziekuje za zrozumienie, też uważam to za normalne a jeżeli naprawde go tym uraziłem to odpowiedziałem juz mu w tamtym temacie..
    A co do "A Crusader nie jest jakimś wymiataczem " - no właśnie to była 3 czy 4 bitwa z kolei i w każdej dostawał baty a nagle stał sie totalnie nie do ruszenia, stąd moje przypuszczenia..Zresztą zakończmy ten temat:)
    Nasz Wczorajszy trening bardzo ciekawie sie prezentował i nie ukrywam że taka taktyka gry,mimo że dużo trudniejsza,sprawia ogromną frajde kiedy uda się osiągnąć cel (co śmieszniejsze bardzo często osoba którą bierzemy na cel ucieka po kilku zgonach z serwera:P)Nie zawsze są warunki-np na równinach albo duzej ilości osób na Arenie niewiele da sie zrobić ale ogólnie bardzo fajnie sie gra w ten sposób...I dziekuje ZKM za wczorajszą gre, sporo czasu spędziliśmy na ich serwerze:)

Offline Kalsiver

• Użytkownik
    « Odpowiedź #24 dnia: Października 25, 2010, 13:26:09 »
    Chciałbym zdementować plotke jakoby nie było cheatów do WB, otóż są...
    Ostatnio nam się RSy pochwaliły ;/
    Może te cheaty nie są na miarę aimbota, programu się nie odpala ani nic, ale są.

A tak swoją drogą.
    Gdzie was (Hitmeni) można dorwać na serwerach ? ew. o której ?
    Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie.
    Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #25 dnia: Października 25, 2010, 14:16:33 »
    Taka mała rada screeny w Warbandzie robi się za pomocą ctrl+insert ;) potem można je zobaczyć w folderze w moich dokumentach.

Offline ignatus

• Użytkownik
    • HITMEN
      • HITMEN
    « Odpowiedź #26 dnia: Października 25, 2010, 20:25:48 »
    Dzieki IvE, bede korzystał:P Gramy najczęsciej na Polskich serwerach ZKM,SRT,REF  często też na Portugal Battleground,Die stahlnere faust,IG Battlegrounds,22 Battle new , ale zasady nie ma - tam gdzie odpowiednie zasdy gry i ping możemy sie zawsze pojawić..Jeżeli grupa HITMEN to wieczorami i to późnymi , a pojedynczo to różnie można trafić:P

Offline ignatus

• Użytkownik
    • HITMEN
      • HITMEN
    « Odpowiedź #27 dnia: Października 26, 2010, 20:04:54 »
    Dzis na SRT wykonaliśmy zlecenie na Argaleba :P I kilka innych przy okazji, czekamy na inne, kwestia stawki :)

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #28 dnia: Października 26, 2010, 22:01:46 »
    Dzis na SRT wykonaliśmy zlecenie na Argaleba :P I kilka innych przy okazji, czekamy na inne, kwestia stawki :)

Raz...tylko raz mnie zabiliście. Poza tym miałem ping 200. Więc ponawiam zlecenie na mnie:) Jakby co to zapiszę wam mój majątek w testamencie:)

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline ignatus

• Użytkownik
    • HITMEN
      • HITMEN
    « Odpowiedź #29 dnia: Października 26, 2010, 23:02:26 »
    Ekhm, dwa razy :) Oba wyroki wykonane przez HITMEN Sir Duda :)
    « Ostatnia zmiana: Października 26, 2010, 23:09:22 wysłana przez ignatus »