Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][VG] Vikings  (Przeczytany 10993 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Jarsuss

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Pamiętajcie najważniejsza jest zaprawa :P
    Odp: [Native][VG]Vikings
    « Odpowiedź #135 dnia: Października 09, 2011, 20:55:13 »
    Zapomniałem dodać ze gratuluje Hitmenom kiedyś musimy umówić się na oficjalny mecz i postaramy sie o rewanż;d

Nie ma sprawy, tylko minimum 10 vs 10. Zresztą jesteśmy w stałym kontakcie ;)
    HITMEN CLAN www.hitmen.tnb.pl

Offline Wezyk

• Użytkownik
    « Odpowiedź #136 dnia: Października 09, 2011, 20:57:47 »
    Drwalu wraz z resztą zaufanych osób podjął decyzje o wywaleniu Thora klanu. Tak wiec oficjalnie Thora w Vikingach już nie ma....

Eee to krucho będzie z Wami bez Nordyckiego boga...
    Zero poczucie humoru... Zupełnie jak w IG...

Offline ignatus

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • HITMEN
      • HITMEN
    « Odpowiedź #137 dnia: Października 09, 2011, 21:12:26 »
    Tak generalnie to bunt Thora rozpoczął się kilkanaście dni temu już kiedy zaczął zachowywać się jak gówniarz (akcje typu TK i wyjscie z serwera- ktos go zabil to teksty "p**rdol sie itp ) - bardzo dobrze że się go pozbyliście.A odnośnie sparów - to wiadomo, zawsze i wszędzie bo świetnie się z Wami gra

Offline Gryczanka

• Użytkownik
    « Odpowiedź #138 dnia: Października 09, 2011, 21:38:05 »
    Kamilo tak zgadza się nie liczy się wiek tylko dojrzałość człowieka. Niestety jak da się łatwo zauważyć w dzisiejszych czasach mamy doczynienie z ogromnym rozpowszechnieniem się wulgaryzmów. Najbardziej podatnymi na to zjawisko jest właśnie młodsza generacja ponieważ dzieci(nieletni) w młodym wieku przyswajają  wulgaryzmy i stosują je zamiast poprawnej polszczyzny. Problem ten dotyka w szczególności dzieci chodzące do podstawówki i gimnazjów gdzie rodzice nie poświęcają im za dużo czasu z różnych względów(np. Praca) innym aspektem jest  starsze rodzeństwo lub środowisko w, którym na co dzień przebywają. Jeśli chodzi o mnie nie przeklinam i zostałem wychowany na człowieka z poziomem to może dlatego mogę z tej perspektywy oglądać sytuacje. Dlatego sądzę, że to właśnie Jagielon z okresem buntu też za daleko od rematu nie odbiega bo ma to też jakiś wpływ na tą  sytuacje. Mimo tego znajdziemy też młodszych graczy, którzy są z poziomem. Najlepszym potwierdzeniem dla moich słów jest to, że w naszym klanie mamy Komara i Macika w wieku  ok. 13 lat, którzy zachowują się w miarę możliwości dojrzale ;). Dlatego też stwierdzeni, że młodsza część graczy jest nieokrzesana jest jak najbardziej właściwa co też nie zmienia faktu, że znajdą się poszczególne rodzynki odbiegające od tej tezy. Oczywiście Kamilo jestem skory do dalszego debatowania lecz nie koniecznie w tym akuratnie dziale  forum napisz do mnie na GG lub odwiedź a TS wtedy z przyjemnością nawiążemy konwersacje na poziomie jak przystało na ludzi z poziomem.

XmatiX,  Do ciebie mój drogi mam zastrzeżenia bo Kamilo umiał swoje stwierdzenie poprzeć argumentami ty natomiast nabijasz sobie posty w tym temacie robiąc przy tym  niepotrzebny spam. Jeśli cię uraziłem to bardzo mi przykro jak wspomniałem możesz ze mną też porozmawiać na poziomie tylko daj znać. Taka mała rada:
    1. Przeczytaj post poprzedni
    2. Przemyśl swój post dwa razy
    3. Zacznij pisać
    4. Sprawdź błędy
    5. Przeczytaj post 
    6. Wklej

GRATULUJE HITMENOM!

Wezyk tak lecz został nam jeszcze Drwalu więc na  zimę będzie ognicho

Ignatus jeśli zauważysz podobną sytuacje to nie zwlekaj i poinformuj odpowiednie służby bezpieczeństwa ponieważ Thor dziś narobił mi tyle wstydu i chyba nie tylko mi lecz wszystkim Vikingom pomimo tego, że był człowiekiem spokojnym i lubiłem go jego zachowanie zaczęło radykalnie odbiegać od norm.

Przykro mi za taki duży post lecz była to oczywista oczywistość. Proszę więc wszystkich ludzi by stosowali się do moje, krótkiej procedury pisania postów. Dziękuje za przeczytanie pozdrawiam Gryczanka.

P.S Kolor gratulacji jest trochę jaskrawy ;)

Offline Wojan

• Użytkownik
    • Wojan
    « Odpowiedź #139 dnia: Października 09, 2011, 21:54:30 »
    Dlaczego mnie nie było. Kto widział,żeby w niedziele chodzić do roboty :( Chciałem wystrzelać trochę buźkę dżarsussa,a tu masz. Mam nadzieję,że zagramy jakiś meczyk w tym tygodniu, tylko nie weekend(praca) i na trochę więcej osób 10vs10 lub więcej :D Gratki HITMEN

Dobra nagadaliśmy się,a teraz koniec spamu, było mineło.

XmatiX

• Gość
    « Odpowiedź #140 dnia: Października 09, 2011, 22:24:57 »
    śmiem twierdzić ze to kolejne konto kochanego Lygrysa ale no ok
    Każdego kto coś Ci wytknie nazwiesz nim? Wiem z bardzo bliskiego źródła jakim jesteś nieogarem, mądralę to sobie możesz na tawernie zgrywać. Niezdecydowany retard, takiego Cię pamiętam.
    XmatiX,  Do ciebie mój drogi mam zastrzeżenia bo Kamilo umiał swoje stwierdzenie poprzeć argumentami ty natomiast nabijasz sobie posty w tym temacie robiąc przy tym  niepotrzebny spam. Jeśli cię uraziłem to bardzo mi przykro jak wspomniałem możesz ze mną też porozmawiać na poziomie tylko daj znać. Taka mała rada:
    1. Przeczytaj post poprzedni
    2. Przemyśl swój post dwa razy
    3. Zacznij pisać
    4. Sprawdź błędy
    5. Przeczytaj post 
    6. Wklej
    Nie muszę pisać argumentów, bo Jagiellon dobrze pamięta o co chodziło, Ty zresztą też pewnie.
    (click to show/hide)

Offline Sosna

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #141 dnia: Października 09, 2011, 23:18:44 »
    Każdego kto coś Ci wytknie nazwiesz nim? Wiem z bardzo bliskiego źródła jakim jesteś nieogarem, mądralę to sobie możesz na tawernie zgrywać. Niezdecydowany retard, takiego Cię pamiętam. Nie muszę pisać argumentów, bo Jagiellon dobrze pamięta o co chodziło, Ty zresztą też pewnie.
    (click to show/hide)

Taki kozak z ciebie to się ujawnij cwaniaczku. Napisz do mnie na steam sosna_pl to pogadamy zamiast tutaj spamować. Ciekawy jestem czy wiesz w ogóle co to znaczy słowo retard i kolejne słowa. Kryjące się pod tym magicznym słowem.

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #142 dnia: Października 22, 2011, 20:19:38 »
    Polish Eagles 12:7 Vikings.
    Screeny itd. będą w naszym temacie. Muszę coś tam napisać :)
    Dzięki za grę i dzięki za pomoc w wyjsciu z serwera :>
    « Ostatnia zmiana: Października 22, 2011, 20:26:57 wysłana przez Kamillo18 »

Offline Wojan

• Użytkownik
    • Wojan
    « Odpowiedź #143 dnia: Października 22, 2011, 20:22:56 »
    Dziękujemy za mecz! Grało się naprawdę dobrze, bez żadnych komplikacji z obu stron.

PS: Nie ma za co. Przyjemność po mojej stronie.

Offline Jagielon

• Użytkownik
    • I tak Cie dopadnę!
    « Odpowiedź #144 dnia: Października 22, 2011, 20:30:17 »
    Gratulacje PE, jesteście po prostu od nas lepsi i nie ma co dyskutować, ciesze się ze mimo moich obaw mecz przebiegł w całkiem milem atmosferze i tak jak napisał Wojan bez komplikacji, prócz tego ze ktoś tam zarzucał ze flagi wyłączyliśmy heh:)

Kilka informacji odnośnie życia klanu:

Dołączył do nas:
    Gregor(obecnie najstarsza osoba w klanie:))
    Davor

Do stanu aktywnych graczy wrócił:
    Arsin
    Maciek
    Kiper
    Geward

Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluje PE:)

Offline Jagielon

• Użytkownik
    • I tak Cie dopadnę!
    « Odpowiedź #145 dnia: Października 23, 2011, 11:53:12 »
    Powstał raport z wczorajszego meczu przeciw PE, zapraszam w szczególności właśnie PE do zapoznania się  z nim, znajdziecie tez tam małe intro z filmiku, taka 24 sekundowa zapowiedz(jest to filmik w słabej jakości jak narazie, ale filmiki z całego meczu itp już będą w HD.  tego nad czym sosna pracuje już ponad cala noc:)

O to link do newsa:
    http://www.vgclan.aaf.pl/news.php?readmore=15

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #146 dnia: Października 23, 2011, 13:41:09 »
    Dzięki za raporcik :) Troszkę chaotycznie napisany, dużo błędów, ale liczą się chęci i za to chwała Wam ! Ja jestem zbyt leniwy na pisanie tego, chociaż kiedyś pisałem, jak kilka osób pamięta. Wystarczy mi pisanie dłuższych prac w szkole.

Co do Waszego post scriptum, dokładnie:
    PS: Panowie masterów nie da się w żaden sposób wyłączyć, przynajmniej tak mi wiadomo...
    To akcja była tego typu, że ludzie na TS mówią "Co jest, gdzie master?", a wtedy ja, mając na celu zażartowanie, powiedziałem (widocznie całkiem serio), że master jest wyłączony, aby to mecz zakończył się wynikiem 0:0 :D Widać, że Blaszyński wziął to na serio, stąd napisał co wtedy napisał ;D

Jeszcze raz dzięki za mecz ! :)

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #147 dnia: Października 23, 2011, 14:21:35 »
    nie oczerniaj mnie tu, ja również wiem, że mastera nie da się wyłączyć, 
    \Tekst : "włączcie go ku*wa" napisał Slepper
    (click to show/hide)

Offline Dustil

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    « Odpowiedź #148 dnia: Listopada 02, 2011, 18:10:24 »
    Uwaga! Klan Vikings przechodzi "male" zmiany. Otwarta zostaje rekrutacja, ponizej zaś daje wymogi:

-Ukonczone 16 lat (przyjmujemy wyjatki)
    -Aktywnosc w Native
    -Wymagana przed przyjeciem rozmowa na TS

Od mlodszych wymagamy wyjatkowego ogarniecia, z nikim nie bedziemy sie bawic ani trzymac w klanie.

Zapraszamy na forum do zlozenia podania.

Dodatkowo:

Z klanu odszedl Wojan, zyczymy powodzenia.

Pozdrawiam

Dustil

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #149 dnia: Listopada 02, 2011, 18:37:57 »
    Dustil a o Krowie nie wspomnisz?
    (click to show/hide)