Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][WSC] Warsong Clan  (Przeczytany 8965 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    a
    « Odpowiedź #105 dnia: Września 26, 2011, 07:11:24 »
    Tak jak powiedział Argaleb, IG ma straszną piechotę - a więc tam bym z nimi nawet nie próbował, inne klasy to już trochę gorzej, nawet przeciętnie. Zresztą po co ja to piszę i tak wiecie :D

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    a
    « Odpowiedź #106 dnia: Września 27, 2011, 18:56:20 »
    Przepraszam, że tu piszę ale robię za emisariusza w zastępstwie... Co powiecie na jakiś sparing/ mecz w najbliższą niedzielę?
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline WarCrow

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    a
    « Odpowiedź #107 dnia: Września 27, 2011, 20:52:39 »
    Z tego co się orientuje RE wyraziło zainteresowanie meczem w niedzielę, także odezwę się gdy będę coś wiedział więcej.

Offline WarCrow

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #108 dnia: Października 06, 2011, 21:05:42 »
    News:
    Z klanu odszedł Sarl. Po długiej rozmowie na TSie, dostał ostatnią szanse na poprawę swojego zachowania, co włączało również przeprosiny klanu WV za podszywanie się. Jednakże Sarl zdecydował, iż sam odejdzie. Jako iż Sarl tego nie uczynił, przepraszam ja klan WV za jego występek.

Z przyjemniejszych wiadomości, do klanu dołączyła Junica, oraz nowy rekrut Buccaneer. Z niecierpliwością wyczekujemy pierwszego meczu w turnieju 5, chociaż dotychczas mieliśmy wiele nie przyjemności jeśli chodzi o mecze z klanami rosyjskimi.

Offline WarCrow

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #109 dnia: Października 09, 2011, 21:29:06 »
    Sam się tu udzielam, ale no cóż :)

Dziś odbył się mecz z klanem BC, odnieśliśmy pewne zwycięstwo 16:4. Straciliśmy punkty jedynie na wiosce, która jest przeze mnie znienawidzona, bo jakim klanem skillowo by się nie było, to można tam urwać spokojnie kilka rund. Najgorsze jest to, że tak wiele klanów ją wybiera :(

Screenshoty:

Offline Jarsuss

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Pamiętajcie najważniejsza jest zaprawa :P
    a
    « Odpowiedź #110 dnia: Października 09, 2011, 21:39:04 »
    Widze, że Yoda nie zapomniał o meczu ^^ Jak by nie było wygrana to wygrana ;)
    HITMEN CLAN www.hitmen.tnb.pl

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    a
    « Odpowiedź #111 dnia: Października 09, 2011, 21:47:15 »
    Gratuluję WSC !
    Co do poruszenia sprawy Wioski - kiedy pełniłem funkcję lorda protektora w PE (^^) to Wioska była najczęściej graną mapą, jeżeli byłem na haśle admina. Wiadomo, mapę tę uwielbiam, ponieważ można tam zastosować wiele ciekawych rozwiązań taktycznych w grupie jak i solo. A na dodatek ja, osoba ze skaczącą formą, na Wiosce zawsze może śmiało nabić kilka lub kilkanaście fragów. I za to chwalę sobie tą mapkę :P
    Chociaż resp od strony Wioski bywa uciążliwy, jeżeli klan bez większego doświadczenia, skupia całą swoją armie na terenach środkowej wieży, ostrzeliwując bełtami z samej góry przeciwnika, a młociarze dopełniają dzieła przy wejściu do wieży, jeżeli potrafią umiejętnie się rozstawić i... walczyć młotem. Ale to do czasu - master szybko wyrównuje, a nawet działa na korzyść oponenta, który to musi atakować obrońców wioski.

Offline MrHK94

• Użytkownik
    • Grzmocić wroga
    a
    « Odpowiedź #112 dnia: Października 09, 2011, 21:48:39 »
    Bardzo gratuluję wygranej!
    Mecz był bardzo dobry, oba klany grały dobrze.
    Wiadomo WSC przewyższa nas stażem, mają bardzo dobrych graczy i niezłe zgranie.

Bardzo się cieszę że mecz został rozegrany...

Nord Town-mapka WSC.
    Heh^^ szczerze polegliśmy na tej mapie, każdy nasz ruch kończył się wyrżnięciem naszych,świetny skill graczy z WSC i nasze rozrzucenie spowodowało to że ugrali nam 10 pkt ;/ chociaż zdarzały się rundy które warzyły się na włosku.

Wiocha-Mapka BC
    Jak zawsze na tej mapce dobre zgranie, szczególnie w obronie poskutkowało tym że ugraliśmy 4 pkt., w obronie 3, w ataku 1.

Szczerze obrona wioski była super zabawą, był to mój ulubiony kawałek tego meczu, w tym spawnie było chyba z 5 remisów :P

Atak na wioskę-każda runda była grą do ostatniego żywego,na wiosce oba klany grały bardzo wyrównanie niestety lepszy skill graczy z WSC doprowadził do tego co się stało, czyli naszej przegranej:)

Czy było to pewne zwycięstwo? hmmm... WSC miało pewną przewagę, ale uważam że za jakiś czas 2 może 3 miesiące gdy rozegramy jeszcze kilka sparów, potrenujemy przeszkolimy ludzi  wyćwiczymy mapki, podtrenujemy taktyki i ogólnego skilla i zgranie i staniemy jeszcze raz do walki mecz będzie wyrównany,i zabawa z gry która jest najważniejsza będzie jeszcze większa niż dziś :)

I muszę przyznać że nie zgadzam się z twoja tezą dot. wioski, wioska jest naszą mapką flagową na której zawsze nasz klan gra nadzwyczaj dobrze, gdyż jest to nasza, wyćwiczona mapka.

Offline ignatus

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • HITMEN
      • HITMEN
    a
    « Odpowiedź #113 dnia: Października 09, 2011, 21:56:20 »
    I przy okazji jest to mapka na której strona broniąca się ma ogromną przewagę- stąd ja np. uważam że ze względu na brak balansu wogóle jej na sparach nie powinno być - ale to moje zdanie, inni mogą twierdzić że to tylko wytrenowanie:)

Offline MrHK94

• Użytkownik
    • Grzmocić wroga
    a
    « Odpowiedź #114 dnia: Października 09, 2011, 21:59:04 »
    Jeżeli atakujący są myślący to mogą bez problemu rozstrzelać obrońców, niestety WSC też ma zaje.... kuszników

Offline WarCrow

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #115 dnia: Października 09, 2011, 21:59:42 »
    Ja to jak najbardziej rozumiem co mówisz o wiosce. Tłumaczy to wasza "taktyka", rozstawienie każdego gracza na innym dachu(czasem po dwóch), a oczywiście wszyscy byli kusznikami. Nie cierpię takiej statycznej gry. Ja tam się z Tobą zgadzam Ignatusie. Tak czy tak, dzięki za mecz bez ekscesów. :)

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    a
    « Odpowiedź #116 dnia: Października 09, 2011, 22:28:33 »
    I przy okazji jest to mapka na której strona broniąca się ma ogromną przewagę- stąd ja np. uważam że ze względu na brak balansu wogóle jej na sparach nie powinno być - ale to moje zdanie, inni mogą twierdzić że to tylko wytrenowanie:)

Ja to jak najbardziej rozumiem co mówisz o wiosce. Tłumaczy to wasza "taktyka", rozstawienie każdego gracza na innym dachu(czasem po dwóch), a oczywiście wszyscy byli kusznikami. Nie cierpię takiej statycznej gry. Ja tam się z Tobą zgadzam Ignatusie. Tak czy tak, dzięki za mecz bez ekscesów. :)

W końcu ktoś napisał coś dobrego. Zakazać wioski bo to cholernie jednostronna mapa. Popieram!

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

XmatiX

• Gość
    a
    « Odpowiedź #117 dnia: Października 09, 2011, 22:30:44 »
    W końcu ktoś napisał coś dobrego. Zakazać wioski bo to cholernie jednostronna mapa. Popieram!
    Wystarczy wpuścić do wioski konnych i mamy to z głowy. Nie licząc chamskiego ostrzału z dachów, tymi mendami musi zająć się piechota.

PS. Gratuluję, sprawiliście niezłe manto tym lamom!

Offline Blast

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    a
    « Odpowiedź #118 dnia: Października 09, 2011, 22:35:49 »
    Popieram Ignatusa Wioskę powinno się zakazać w sparingach i meczach jest to mapa w której bardzo dobry klan który gra z jakimś słabszym może przegrać kilka rund...Na wiosce nie ma taktyki jest tylko i wyłącznie spam strzelcami albo kampienie po dachach oraz w wieżach z młotami bo najczęściej na taką mapę bierze się Rhodoków.
    Gratulacje WSC. MrHK nie bądź taki mądry dam głowę że 2-3 miesiące temu mówiliście podobnie ,że wreszcie sparing będzie wyrównany itd...

Offline Sosna

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    a
    « Odpowiedź #119 dnia: Października 09, 2011, 23:20:25 »
    Wystarczy wpuścić do wioski konnych i mamy to z głowy. Nie licząc chamskiego ostrzału z dachów, tymi mendami musi zająć się piechota.

PS. Gratuluję, sprawiliście niezłe manto tym lamom!
    Jestem ciekaw kiedy wreszcie zareaguje admin i da ci bana najlepiej na ip