Fajny pomysł z tymi fimilkami, fajne obrobienie czy jak to sie zwie, ale mogliście wyciąć tylko najlepsze kawałki czy coś, jakies chambery itp bo jakoś nie chce mi sie wieżyc że znajdzie mi sie osoba która będzie dokladnie oglądać około 30 minut, w sumie tylko atakowania i blowania;)
Zgadzam się jak najbardziej, samemu mi się nie chciało oglądać każdej akcji dokładnie po raz enty jak to montowałem, ale był to mój pierwszy filmik i bardziej chciałem żeby był to jakiś dokładny wgląd dla naszych klanowiczów np. których nie było akurat na turnieju.
W przyszłości bardziej skupie się na fajnych efektach, niecodziennych sytuacjach itp. subskrybujcie nasz kanał bo na pewno będzie się działo ;)
P.S.
Na meczu z PE daliśmy przysłowiowej "dupy" nie powiem, walka oczywiście była zacięta jak to parę osób pisało, bo zlekceważyliśmy przeciwna, ale w następnych meczach, obojętnie z kim, pokażemy na co nas naprawdę stać, co zostanie zarejestrowane kamerą pod moim pilnym okiem, a na naszym kanale YT każdy będzie mógł obejrzeć najlepsze akcje ze spotkania ;)