Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][WSC] Warsong Clan  (Przeczytany 8935 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline WarCrow

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    a
    « Odpowiedź #75 dnia: Sierpnia 22, 2011, 09:23:35 »
    Nie będę się tutaj zbytnio rozpisywał jak pobudzony Lygrys, który traktuje wygraną z nami jak wygraną na loterii(co jest dosyć miłe). Napisze jedynie gratuluję zwycięzcom i do następnego skrzyżowania mieczy.

Offline Beelzeboss2999

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    a
    « Odpowiedź #76 dnia: Sierpnia 22, 2011, 10:46:54 »
    Hie hie to się porobiło :D Dzięki za meczyk i do następnego sparra.

Offline Arthasan

• Użytkownik
    • Piwa: 67
    a
    « Odpowiedź #77 dnia: Sierpnia 22, 2011, 11:16:13 »
    Ciastka, Zawiszy-jednego z najlepszych kuszników PE, 

Ciastko to "jeden z najlepszych kuszników PE"? Z całym szacunkiem, ale Ciastko to uzdolniony piechociarz, gracz duelowy, ale KUSZNIK?!

EDIT:// Dzięki Blacha za uświadomienie i przepraszam za ten błąd...
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 22, 2011, 11:33:40 wysłana przez Arthasan »

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    a
    « Odpowiedź #78 dnia: Sierpnia 22, 2011, 11:28:43 »
    Czytaj uważniej, Lygryss napisał : "Ciastka,Zawiszy-jednego z...."  Mówiąc o kuszniku chodzi mu o Zawisze, a do Ciastka nie " załączył" żadnego opisu...
    Szkoda, że mnie nie było, gratutluję WSC oraz swoim ludziom, mam nadzieję, żę przez ten tydzień nie będziecie znowu nic grać bo mnie znowu nie będzie.... :(
    (click to show/hide)

Offline Sir_Michal

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    a
    « Odpowiedź #79 dnia: Sierpnia 22, 2011, 13:50:21 »
    Gratuluję PE. Świetny mecz... Chociaż... hmmm.... Barbarian grał po stronie WSC to wynik nie mógł być inny :o
    Mecz 22nd vs REF, rozkaz IvEgo:
    "Konnica schodzi z koni i atakuje Harlequina" (który siedzi w ruinach z łukiem). Po chwili cała konnica pada - runda przegrana

Offline Joker1997

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #80 dnia: Sierpnia 22, 2011, 14:13:18 »
    Wynik mnie zdziwił, ale cóż Gratulacje dla PE !

Czekam na wynik rewanżu :)

Offline Turek

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    a
    « Odpowiedź #81 dnia: Sierpnia 22, 2011, 15:28:30 »
    Chociaż... hmmm.... Barbarian grał po stronie WSC to wynik nie mógł być inny :o

iVe miał problemy z psującą się myszką.

Offline milicja

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #82 dnia: Sierpnia 22, 2011, 15:42:04 »
    tam gdzie ive tam klan sie rospada i dostaje baty. dziękuje. gratulacje dla pe

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    a
    « Odpowiedź #83 dnia: Sierpnia 22, 2011, 15:57:17 »
    Widzę że wszyscy się o mnie martwią. Nie martwcie się mam się dobrze ! i Pozdrawiam ;)

Dzięki za troskę.

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    a
    « Odpowiedź #84 dnia: Sierpnia 22, 2011, 16:05:33 »
    A jak sprawa sądowa przeciw WV? Bo chyba pominąłeś pozew;O

Szczerze mówiąc...wow...PE good job...naprawdę dobry wynik...stajecie się coraz lepsi ale przyśpieszcie bo w tym tempie to będziecie najlepsi ale za kilka lat;O

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #85 dnia: Sierpnia 22, 2011, 16:52:09 »
    Jak nie skończycie z tymi głupimi docinkami to ktoś zarobi ostrzeżenie...

Offline Teblar

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    a
    « Odpowiedź #86 dnia: Sierpnia 22, 2011, 17:31:22 »
    ale przyśpieszcie bo w tym tempie to będziecie najlepsi ale za kilka lat;O
    No i po co ta końcówka? Musisz takie debilne rzeczy pisać?
    ---
    Poza tym piękny mecz i wspaniała gra po obu stronach :) Mam nadzieję, że niedługo ponownie skrzyżujemy miecze.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 22, 2011, 18:46:34 wysłana przez Teblar »
      Mistrzostwa Świata 2012 Europejska Liga (ENL) 2012 Puchar Polski 2012 Puchar Polski 2013

Offline Sir_Michal

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    a
    « Odpowiedź #87 dnia: Sierpnia 22, 2011, 23:25:04 »
    No dobrze, 2 strony na temat jednego meczu to chyba wystarczająco. Mam pytanie do WSC, na nieco inny temat.
    http://www.calradianrealms.com/warband.php?id=195
    Czy lista na CR jest aktualna? Jeśli tak to jestem pod wrażeniem. My mamy dwa razy więcej członków i wystawienie nawet 10 graczy jest dosyć problematyczne.

iVe miał problemy z psującą się myszką.

Musicie się przyzwyczaić - pół roku temu, gdy grał jeszcze u nas - też tak mówił :) A jak przez przypadek naprawi myszkę to ma jeszcze psa :P :o
    Mecz 22nd vs REF, rozkaz IvEgo:
    "Konnica schodzi z koni i atakuje Harlequina" (który siedzi w ruinach z łukiem). Po chwili cała konnica pada - runda przegrana

Offline Arya

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    a
    « Odpowiedź #88 dnia: Sierpnia 23, 2011, 00:22:23 »
    Czy lista na CR jest aktualna? Jeśli tak to jestem pod wrażeniem. My mamy dwa razy więcej członków i wystawienie nawet 10 graczy jest dosyć problematyczne.

Jak najbardziej aktualna, z frekwencją na meczach jakoś nigdy nie ma problemów, gorzej z treningami:/

Offline Gzywa

• Użytkownik
    • Drunken Head Hunter
    a
    « Odpowiedź #89 dnia: Sierpnia 23, 2011, 00:30:52 »
    Znam graczy w WSC i wiem, że odpowiednio zmotywowani są zdolni zagrać naprawdę dobrze. Ostatnio widziałem też, że niektórym mocno forma podupadła (pozdrawiam Gżywa :)), okres wakacyjny i takie tam (tak, nie każdy siedzi w domu i gra :x).

Yoda kiedyś w końcu wrócę do formy i "NiezniszczalnyRoman_Iron_Foot" znowu zasieje zamęt w szeregach wroga:)

Mam pytanie do WSC, na nieco inny temat.
    http://www.calradianrealms.com/warband.php?id=195

Każdy boi się że zarobi "czerwony kwadracik" który dostaje się za nieusprawiedliwioną nieobecność na treningach i meczach, 2 takie pod rząd i delikwent ląduje w nieaktywnych i nie wystawia się go na mecze. Dopiero po zaliczeniu 2 kolejnych treningów wraca do łask WWW (Wielkiego Wodza Warcrowa :) ). Ale ogólnie mamy aktywnych graczy i plusem jest że mecze zawsze gramy w niedziele praktycznie o tej samej godzinie więc każdy może z pewnym wyprzedzeniem zaplanować czy przyjdzie na mecz czy pójdzie pić. Nie wiem czemu większość wybiera mecz/trening:)
    \        /          <---<<                                        <----<<                        <---<<
     \_O_/                                            <---<<
        |                           <---<<                                    <---<<
        |  /                                          <---<<                                     <---<<
       / \/   <---<<                                               <---<<
      /                                <---<<