Heh, a ja tam myśle, że następnym razem WSC się bardziej zmobilizuje i pokaże kto jest górą. Póki, co jest remis.
Cóż, moim zdaniem słowami "bardziej się zmobilizuje" obrażasz samo nawet WSC, które tego dnia wystawiło Walcziego, Barbariana i resztę ludzi których tak brakło na ostatnim sparze wedle Turka( Który miał rację, z tymi graczami wynik się zmienił i to bardzo.) W jakim sensie chodzi Ci więc o dalszą mobilizacje? Może, kryje się za tym stwierdzenie że, lider WSC chowa w swojej piwnicy Phyrexa, i gotów jest go w każdej chwili użyć, i przechylić szale zwycięstwa na swoją stronę? Swoiste Wunderwaffen... Moim zdaniem "raczej" tak nie jest, a obie drużyny dzi...przepraszam wczoraj ( : ) ) grały wedle swoich możliwości, wystawiły najlepszy dostępny skład(no dobra, w przypadku PE bym tu mógł dyskutować...ale o tym później) i nie dawały rywalowi tak zwanych "forów". Dowodem na to moga być same wyniki z poszczególnych, respów(może poza ostatnim, kiedy to jasne było że, WSC tego meczu nie wygra, i tutaj zgodziłbym się z tym że, trochę się zdemobilizowali, i nie dali z siebie 100%) na których widać iż, walka była zażarta a żadna, ze stron nie ustępowała. Spójrz Jarsusie że, owo WSC które wystarczy by tylko się zmobilizowało, i od razu pokonałoby PE- wedle tego co napisałeś, wybrało swoją ulubioną mapę, na której najlepiej im idzie, moim zdaniem ( na niej pokonywali, z tego co pamiętam choćby FL...Nie zauważyłem, też, jakichś eksperymentów z taktykami u przeciwników... Ten sam sprawdzony schemat.), i jak już wspominałem nikogo w ich składzie nie zabrakło w porównaniu do PE( Brak Punishera-najlepszego gracza, dowódcy, Blachy-naszego najlepszego nordyckiego strzelca, Araba, Ciastka, Zawiszy-jednego z najlepszych kuszników PE, Blasta- który też nie jest złym graczem...) więc, myślę że, to PE które znowu miału ogromne szczęście co do debiutów w ważnych meczach xd( Dla Sylwestra to był pierwszy taki poważny mecz, i muszę przyznać że, miło mnie zaskoczył swoją grą, na 1 respie) było bardziej zdemobilizowane niż, WSC, i mniej gotowe do boju ( o 18 40 na tsie siedziały 2 osoby. Czyli 10 pozostałych do meczu przystąpiła z tzw. "marszu") Kolejna sprawa to ów remis, tutaj tez się nie zgodzę po ostatnich 2 meczach jest...+1 dla PE xD. Sumując, cały mecz był na bardzo wysokim poziomie, i takie docinki Jarsusie zostaw dla siebie jeśli łaska, bo naprawdę odkręcenie przegranej 18:2 w zwycięstwo, nie przyszło nam łatwo i szybko, a WSC wcale nie wyglądało na nie zmobilizowane. Co zaś tego większego zmobilizowania się na przyszłość, ujmę to tak- Życzę tego WSC, bo jeżeli na następnych meczach, zbierzecie lepszy skład, a każdy gracz zagra lepiej no co najmniej z 10 razy (jak bez grania na 10% moglibyście przegrać z PE?!) lepiej to mogę śmiało, powiedzieć że, niektóre co to niektóre klany polskie, i nie tylko zostałyby pokonane do 0...
Pozdrawiam
PS.
Drodzy Admini tawerny, to że Gruby latał po serwerach z nickiem REF_Lider_Gruby i rekrutował jakichś dziwaków na serwerze, nie znaczy że, jedynym celem każdego klanowicza PE jest mącenie wody i prowokowanie, ten post ma charakter tylko i wyłącznie wyrażenia moich uczuć, i nie ma na celu urazić kogokolwiek.

A jeśli dalej nie ufasz mi że, PE grało dzisiaj z 1 składem WSC to porównajmy ten screen, z dzisiejszym screenem. Dodatkowo jest ta sama mapa którą dzisiaj wybrali, oraz prawie ten sam skład tylko dzisiaj WSC. Tylko wyniki są różne :o