Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Żelipapą / klany [spam]  (Przeczytany 2637 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Filcefix

• Użytkownik
    • Piwa: 148
    • Średniowiecze, zabawy tarczą i mieczem.
    a
    « Odpowiedź #90 dnia: Grudnia 06, 2011, 15:45:32 »
     Dobra, widzę że nie ma sensu dalej pisać, co innego oczy widzą co innego mózg kumuluje.
    Beczka miodu dla bohatera który odnajdzie post w wątku Wilków że przeistoczył się w grupę. Vikingowie potrafili i to tak pięknie oficjalnie ;)
    Czas porobić mieczem w Warbanda. Pa.

Offline gorNN

• Użytkownik
    • Piwa: 42
    a
    « Odpowiedź #91 dnia: Grudnia 06, 2011, 16:03:00 »
    Od kiedy naszym obowiązkiem jest powiadamianie i to w dodatku na tawernie co się dzieje u nas w klanie? Lepiej zajmijcie się własnymi klanami :)
    Dobra, widzę że nie ma sensu dalej pisać, co innego oczy widzą co innego mózg kumuluje.
    Beczka miodu dla bohatera który odnajdzie post w wątku Wilków że przeistoczył się w grupę. Vikingowie potrafili i to tak pięknie oficjalnie ;)
    Czas porobić mieczem w Warbanda. Pa.

"Stary, j**** mnie to"

P.S Od kiedy tawerna jest wyznacznikiem aktywności czy obecności klanu na polskiej scenie ?

Edit: Mam jeszcze takie pytanie, czy potraficie mi wyjaśnić czemu u was grał gracz o nicku Deravaro, który jest OFICJALNIE w Hitmenach ( pytam się bo jako jedyny wbił i przeprosił graczy PE za zachowanie ŻP )
    Edit @down huhu widzę jakiś "tawerniany" kawalarz.
    @hunter1 w takim razie udowodnij mi w postaci screena, że ja grałem w tym meczu
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 06, 2011, 16:19:42 wysłana przez gorNN »

Offline Teblar

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    a
    « Odpowiedź #92 dnia: Grudnia 06, 2011, 16:05:55 »
    Gotrek, a może jak wolisz, Jagielonie, z tego co mówisz, jeśli np REF grałby z KoSem to musieliby wystawić najsłabszy skład żeby stanąć do walki jak równy z równym, bo inaczej będą tchórzami? Chyba logiczne, że do meczu wystawia się najlepszy skład... i Mamy po co wychodzić, bo u nas nie było np BLackhawka, Bastka, Punishera a rekrutów (tych co dołączyli w ciągu 5 dni przed meczem) było 3

@Basior, jak zwykle PE jest brzydkie i pogódź się w końcu z porażką, bo nie tylko mnie wkurzają te wasze określenia PV itp. a jak jagielony filcefixy i inni spamują to można to puścić... Dobrze, ustosunkuję się do Twojej prośby.
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 06, 2011, 16:10:52 wysłana przez Teblar »
      Mistrzostwa Świata 2012 Europejska Liga (ENL) 2012 Puchar Polski 2012 Puchar Polski 2013

Offline hunter1

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    a
    « Odpowiedź #93 dnia: Grudnia 06, 2011, 16:06:38 »
    Prosimy o zaprzestanie spamu graczy Polisch wolves (czy jak tam się teraz nazywacie ) w tym temacie     [yeah zrymowało się]

sprawa została już załatwiona

@Teblar - to zwykła złośliwość, za bardzo się przejmujesz
    @Gorn - Doravaro nie grał w naszym teamie, ale na mikołaja mogę ci  opowiedzieć kawał:
    @Gorn2 - nie zamierzam ci niczego udowadniać, nie po to tutaj wbiłem, ale jak chcesz to mam nagranie na którym ktoś cię sprzedał , jeszcze raz proszę o zaprzestanie spamu

Jedzie papież w limuzynie i mówi do szofera:
    - przyśpiesz
    - nie mogę bo mnie z pracy zwolnią
    Papież nalega. On przyśpiesza. Po 5 min papież mówi do szofera:
    - przyśpiesz
    - naprawdę nie mogę bo z roboty wylecę
    Po chwili papież mówi:
    - daj mi kierować, mnie nie wywalą bo ja święty jestem
    Zamieniają się miejscami, papież jedzie 300km/h, po 30min policja ich dopada. Policjant zdziwiony patrzy w oknie - papież. Drugi policjant dzwoni do przełożonych i mówi
    -zatrzymaliśmy jakąś ważną osobistość
    -Prezydent?
    -Nie
    -Premier?
    -Nie
    -to kto to jest?
    -Nie wiem, ale papież jest jego szoferem

@Argaleb - dlaczego nie istnieje? codziennie widzę osoby, które grają pod nickami z tagiem WV np. Wv_Hubi, Wv_Gorn
    @Argaleb 2 - vice versa
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 06, 2011, 16:40:41 wysłana przez hunter1 »
    "Bede sobie tworzył, bede sobie grał,
    Bedzie coś jechało, powiem – tralala"
    Lech Roch Pawlak, Opole 2007

Offline UFO

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    a
    « Odpowiedź #94 dnia: Grudnia 06, 2011, 16:19:38 »
    @Gorn
    Nie znam takiego gracza jak Deravaro...Może chodzi ci o Doravaro?Poza tym możesz mi pokazać ktory to na screenach?U nas nie grał żaden najemnik...
    Ja ci Gorn udowodnię!Tuż po meczu Arrow wpadł http://w838.wrzuta.pl/audio/3keiSDOaWI5/oszustwo (Rozmowa Arrowa z Kulą) Dla sprostowania Gorn złożył podanie 20min przed meczem.
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 06, 2011, 16:33:13 wysłana przez UFO »

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    a
    « Odpowiedź #95 dnia: Grudnia 06, 2011, 16:33:30 »
    Hmmm, oficjalnie wciąż WV figuruje jako klan więc to po pierwsze.
    Po drugie ,,na tą chwilę,,? Równie dobrze każdy klan mógłby nawet na godzinkę szybko być grupą by inny klan wspomóc a potem szybko zaś być klanem jak gdyby nic, ja? Interesujące, bardzo interesujące ;>
    Po trzecie nawet jak by był tylko jeden członek aktywny to wciąż jest klan.
    A tak w ogóle to raczej ktoś z WV powinien oficjalnie zawiadomić że nie jest już klanem tylko grupą. A póki co wciąż JEST KLANEM. Formalnośc to formalność i nie ma lipy ;)

Rozumiem że ZAWIADOMIENIE NA TAWERNIE ŻE KLAN NIE ISTNIEJE to wymóg?

Proszę spróbuj coś napisać w temacie Wilków. Czekaj czekaj, czy on przypadkiem nie jest zamknięty?

EDIT: Hunter tobie radzę czytać ze zrozumieniem.
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 06, 2011, 16:39:48 wysłana przez Argaleb »

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline SirKula

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #96 dnia: Grudnia 06, 2011, 16:36:51 »
    Rozumiem że ZAWIADOMIENIE NA TAWERNIE ŻE KLAN NIE ISTNIEJE to wymóg?
    gorn juz to napisal, Skonczcie juz to bo przerobilismy juz ten temat 15 razy i kolejny raz jest po prostu niepotrzebny..
    ''Kto umarł tez nie żyje'' -Champion

Offline iLoveUnNorm

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #97 dnia: Grudnia 06, 2011, 16:39:15 »
    Hahaha.
    Gorn i Blackitt w PE.
    Hihihi.
    A ze mnie zrywali boki jak do Refu doszedłem.
    Hohoho.

Offline Marcin666

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #98 dnia: Grudnia 06, 2011, 17:58:11 »
    Gotrek, a może jak wolisz, Jagielonie, z tego co mówisz, jeśli np REF grałby z KoSem to musieliby wystawić najsłabszy skład żeby stanąć do walki jak równy z równym, bo inaczej będą tchórzami? Chyba logiczne, że do meczu wystawia się najlepszy skład... i Mamy po co wychodzić, bo u nas nie było np BLackhawka, Bastka, Punishera a rekrutów (tych co dołączyli w ciągu 5 dni przed meczem) było 3

@Basior, jak zwykle PE jest brzydkie i pogódź się w końcu z porażką, bo nie tylko mnie wkurzają te wasze określenia PV itp. a jak jagielony filcefixy i inni spamują to można to puścić... Dobrze, ustosunkuję się do Twojej prośby.
    Od kiedy naszym obowiązkiem jest powiadamianie i to w dodatku na tawernie co się dzieje u nas w klanie? Lepiej zajmijcie się własnymi klanami :)
    "Stary, j**** mnie to"

P.S Od kiedy tawerna jest wyznacznikiem aktywności czy obecności klanu na polskiej scenie ?

Edit: Mam jeszcze takie pytanie, czy potraficie mi wyjaśnić czemu u was grał gracz o nicku Deravaro, który jest OFICJALNIE w Hitmenach ( pytam się bo jako jedyny wbił i przeprosił graczy PE za zachowanie ŻP )
    Edit @down huhu widzę jakiś "tawerniany" kawalarz.
    @hunter1 w takim razie udowodnij mi w postaci screena, że ja grałem w tym meczu

I tak wszyscy już wiedzą, jaka jest prawda, więc po co świrujecie pawiana i wciskacie ludziom ciemnotę?
    Proponuję zamknąć ryje i skończyć to. Tutejsi admini są dosyć dziwni i za wasze małpowanie zamkną temat.

Offline Blast

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    a
    « Odpowiedź #99 dnia: Grudnia 06, 2011, 18:21:27 »
    Każdy ma prawo do głosu nawet ty więc nie zabraniaj innym pisania i olej to bo to chyba nie twoje klany?
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 06, 2011, 18:55:32 wysłana przez Blast »

Offline Husasz

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #100 dnia: Grudnia 06, 2011, 18:59:41 »
    Z tego nic nie będzie choć powstanie
    Retarded are everywhere