Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Żelipapą / klany [spam]  (Przeczytany 2698 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Wiesiek_Pl

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    a
    « Odpowiedź #75 dnia: Grudnia 04, 2011, 19:54:26 »
    No ja pi****. Nie było żadnych k*** najemników, każdy kto grał złożył podanie przed meczem. Poza tym to Wy się spinaliście, obrażaliście i prowokaliście nas przed spotkaniem. Poza tym nie było pewne, że dostaniemy. Ba, byłem pewien że wygramy, ZeliPapa to właściwie drugie Ravens. Macie dobrego skilla, ale nie macie taktyki, nie macie zgrania, nie rozumiecie się... Wy chcieliście wygrac ? Omg... Pozdro pocwiczcie porażki.
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 04, 2011, 20:05:13 wysłana przez Daedalus »

Offline Alkhadias

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 178
    • Push humanity forward
      • Serio Blogów
    a
    « Odpowiedź #76 dnia: Grudnia 04, 2011, 19:57:26 »
    Warny poleciały dla:

Wiesiek_Pl- 1 Warn za przeklinanie
    Pipon-  1 Warn za wklejanie głupich obrazków.
    Deadmen- 1 Warn za kontynuowanie kłótni, mimo ostrzeżeń moderatora.

Teblar na razie uniknie warna, bo rozumiem, że miał zamiar napisać tylko jednego posta wyjaśniającego...

Temat zamknięty do odwołania.
    Father, forgive me not, for I have sinned!
    Now tremble and fear, and mercy have not upon me!  

https://alkhadias-rozrywkowo.blogspot.com/
    https://alkhadias-naukowo.blogspot.com/

Offline Nikt_Ważny

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #77 dnia: Grudnia 06, 2011, 06:44:13 »
    Każdy wilk ma prawo odejść sobie do jakiego klanu mu się żywnie podoba. Może dołączyć do IG, REFu lub PE. Nie znam również żadnego wymogu grania przez całę życie w WB pod jednym nickiem. Nie możecie mówić, że to Mercowie, gdy oficjalnie złożyli podanie na forum i normalnie grają z PE.
    Ale w sumie wyzywanie nas i rage'owanie po porażce jest dużo śmieszniejsze, a wilki i tak mają twardą skórę na tawernie. Także piszcie sobie co tam chcecie - a żeby udowodnić, że jesteście lepsi po prostu umówcie kolejny sparing.
    Dla mnie to jest EOT. Nie zamierzam tutaj nic więcej pisać.

Offline UFO

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    a
    « Odpowiedź #78 dnia: Grudnia 06, 2011, 12:39:27 »
    Nick: Nabzord
     Nick na Steam: nie mam
     Jednostka którą będziesz grał na treningach/sparingach: łucznik
     Ile czasu grasz w Warband: 3 lata

Nie wiedziałem że Gorn ma 13 lat i gra w Warbanda 3lata ...Wczoraj już biegał z tagiem WV_Gorn.
    Tak dla wyjaśnienia nie chcę się kłócić ani nikogo krytykować.Mogliście nas po prostu uprzedzić..Skoro macie prawo dojść do każdego klanu nie rozumiem czego tak się kryliście(zmiana hasła na TSie).Spytałem się Teblara czy to prawda ze Blackit (Jacques_de_Valois) będzie grał i czy tylko on z WV odpowiedział że tak..Nie wiem dlaczego Teblar nie kazał mi tego rozpowiadać.Wyszliśmy na CW kompletnie bez taktyki i treningu bo przecież to PE...Gdybyśmy byli uprzedzeniu (kulturalna rozmowa przed meczem) Przygotowali byśmy się jak na walkę z WV,na tawernie nie było by spamu i byście ten wasz ,,znienawidzony REF" zrobili jak nas czyli z zaskoczenia.I głupie tłumaczenie Teblara ,,Oni tylko chcą rozwalić REF".Sprawa wyjaśniona Teblar przyszedł na kanał pośmialiśmy się z naszego śpiewaka i uważam temat za zamknięty..Gratuluje PE za rekrutacje bardzo mocnych członków i dalszych sukcesów.

Offline hunter1

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #79 dnia: Grudnia 06, 2011, 13:53:04 »
    e tam od razu znienawidzony ref, jakoś im to nie przeszkadzało. że grał u nich jeden refocwiec
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 06, 2011, 13:57:19 wysłana przez hunter1 »
    "Bede sobie tworzył, bede sobie grał,
    Bedzie coś jechało, powiem – tralala"
    Lech Roch Pawlak, Opole 2007

Offline Teblar

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    a
    « Odpowiedź #80 dnia: Grudnia 06, 2011, 14:21:05 »
    To skrycie ich zachowam dla siebie i PE, a nie wiem o jakim refowcu mówisz? Co do latania z tagiem, WV to na tą chwilę nie jest klan, tylko grupa, i jej członkowie są widywani raz tak, raz inaczej, tak jak np SE... I dalsza rozmowa na PW bo koniec tematu :)
      Mistrzostwa Świata 2012 Europejska Liga (ENL) 2012 Puchar Polski 2012 Puchar Polski 2013

Offline hunter1

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #81 dnia: Grudnia 06, 2011, 14:47:00 »
    ekobombowy - iwo_mirce
    "Bede sobie tworzył, bede sobie grał,
    Bedzie coś jechało, powiem – tralala"
    Lech Roch Pawlak, Opole 2007

Offline Wiesiek_Pl

• BANITA
    • Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #82 dnia: Grudnia 06, 2011, 14:53:06 »
    Tylko, że on nie jest w REFie.

Offline Filcefix

• Użytkownik
    • Piwa: 148
    • Średniowiecze, zabawy tarczą i mieczem.
    a
    « Odpowiedź #83 dnia: Grudnia 06, 2011, 14:58:21 »
    Co do latania z tagiem, WV to na tą chwilę nie jest klan, tylko grupa, i jej członkowie są widywani raz tak, raz inaczej,

Hmmm, oficjalnie wciąż WV figuruje jako klan więc to po pierwsze.
    Po drugie ,,na tą chwilę,,? Równie dobrze każdy klan mógłby nawet na godzinkę szybko być grupą by inny klan wspomóc a potem szybko zaś być klanem jak gdyby nic, ja? Interesujące, bardzo interesujące ;>
    Po trzecie nawet jak by był tylko jeden członek aktywny to wciąż jest klan.
    A tak w ogóle to raczej ktoś z WV powinien oficjalnie zawiadomić że nie jest już klanem tylko grupą. A póki co wciąż JEST KLANEM. Formalnośc to formalność i nie ma lipy ;)
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 06, 2011, 15:11:59 wysłana przez Filcefix »

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    • Piwa: 162
    a
    « Odpowiedź #84 dnia: Grudnia 06, 2011, 15:05:09 »
    puki

Pozdro.

Nie, porozmawiaj z Blackittem a on Ci wszystko powie :)

Offline Teblar

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    a
    « Odpowiedź #85 dnia: Grudnia 06, 2011, 15:07:25 »
    Filcefix, Ty wiesz najlepiej, bo masz z nimi wspaniały kontakt i ja gadam jakieś bzdury -.- Nic więcej nie będę mówił...
      Mistrzostwa Świata 2012 Europejska Liga (ENL) 2012 Puchar Polski 2012 Puchar Polski 2013

Offline Gotrek

• Użytkownik
    • Chce poczuc twoją krew!!
    a
    « Odpowiedź #86 dnia: Grudnia 06, 2011, 15:18:17 »
    Przepraszam ze się w tracę, ale wydaje mi się że po prostu PE wystraszyło się Zelipapy, wiedzieli ze dostana po tylku, dlatego pewnie postanowili zagrać nie fer jak to często bywa...

Gdzies padlo stwierdzenie ze 20:00 dla PE(walkower) dla mnie nie ma takiego czegoś jak walkower, w meczu ktory nie jest w ramach żadnego turnieju, najlepiej umówcie sie na inny termin i zagrajcie jak rowny z rownym,(oczywiscie PE z ludzmi z starego juz klanu WV, inaczej nie maja co wychodzić)

Powyższy tekst, wyraża tylko moja opinie, która może byc bledną i w żadnym wypadku nie ma ona na celu rozpoczęcia spamu it
    Na co sie patrzysz marny człeczyno....?

Offline Filcefix

• Użytkownik
    • Piwa: 148
    • Średniowiecze, zabawy tarczą i mieczem.
    a
    « Odpowiedź #87 dnia: Grudnia 06, 2011, 15:18:32 »
     A pod Grunwaldem nikt nie zapowiadał oficjalnej bitwy, tylko przypadkiem się znaleźli bo Zbyszko z Zawiszą na grilla się umówili, a Ritterstrach z rycerstwem na polowanie poszli i takie tam ballady litewskiej trupy aktorskiej ;)
    Wciąż jestem za formalnością i oficyjalem.

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    a
    « Odpowiedź #88 dnia: Grudnia 06, 2011, 15:27:05 »
    ekobombowy - iwo_mirce

akurat on dołączył grubo ponad miesiąc przed zapowiedzeniem meczu
    (click to show/hide)

Offline Blast

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    a
    « Odpowiedź #89 dnia: Grudnia 06, 2011, 15:32:01 »
    Filcefix i Gotrek Blackitt doszedł do PE nie dlatego aby mecz wygrać z Żelipapą pogadajcie z nim to zrozumiecie... WV to grupa po co mówić, że to nie jest już klan skoro nie ma strony mało kto gra... Najlepiej Filcefix i Gotrek nie wtrącajcie się w sprawy PE i Żelipapa. UFO napisał, że wszystko jest wyjaśnione po co to ciągnąć? Cały czas piszecie głupoty na które ktoś musi odpowiadać i wtedy robi się spam.