Cześć !
Mało informacji zamieszczałem na temat pułku, więc pora najwyższa nadrobić zaległości.
Pewnego dnia w wyniku drobnego przewinienia z mojej strony, 12 pułk został wydalony z XW. Jednak to nas nie podłamało i nie traciliśmy chęci na grę. Razem trenowaliśmy, grywaliśmy. Kilka tygodni później, naszą brygadę zasilili gracze z klanu Ravens (RE). Dzięki temu, jeszcze więcej osób mógł 12 pułk wystawiać na bitwy.
Walczyliśmy, walczyliśmy, szukając pracodawcy, dla którego moglibyśmy przelewać krew !
We wtorek, dnia 20.09.2011 nasz pułk rozegrał jedną z najważniejszych, o ile nie najważniejszą bitwę w historii pułku. Od tej bitwy zależało, czy armie HM zasili nasz pułk, czy też nie.
Po długiej i jakże wyczerpującej bitewce, zapadł werdykt - 12 pułk piechoty dostaje się do HM Army !
Radość była ogromna ! Od teraz każdy z nas, jeszcze z większą dumą grywa w MM z tagiem 12 pułku.
Tutaj specjalne podziękowania należą się naszemu dowódcy - Warderowi, który udowodnił nam, że bedąc skreślonym w Polsce, możemy śmiało stać się częścią zagranicznej armii ! Dzięki temu możemy walczyć dla armii Brytyjskiej i za samego Gannicusa, któremu dedykuję każdego zabitego z mojej broni !
Mamy nadzieję, że to tylko początek dobrej passy :)
Wciąż szukamy nowych graczy, którzy byliby chętni walczyć pod tagiem naszego pułku dla HM Army !!
Jeżeli chcesz wstąpić do naszej wesołej brygady, złóż podanie na www.polskieorly.aaf.pl w dziale "12 Pułk Piechoty" (znajduje się na dole naszego forum).