Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: SE (?) / klany [spam]  (Przeczytany 3737 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Lord Typhoon

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • a.k.a. Tajulek
    a
    « Odpowiedź #120 dnia: Listopada 20, 2011, 20:37:41 »
    Nie poniżaj się... Dlaczego nagle w dwa miesiące największa lama i noob Polskiej strony Warbanda stał się jednym z lepszych graczy? Dlaczego dopuścił się wierutnego kłamstwa? Zapraszam na PW, nie będziemy spamować wątku.

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    a
    « Odpowiedź #121 dnia: Listopada 20, 2011, 21:05:53 »
    Po pierwsze nie podoba mi się jak ten temat wygląda i jak jest prowadzony. Nie podobają mi się tu głupie przepychanki.

Po drugie ten dział jest poświęcony klanom. Wy jako grupa "for fun" klanem nie jesteście, jednak zamieszczacie wyniki meczów, ogłoszenia - kto dołączył, z kim graliście itp. Jedno zaprzecza drugiemu.

Po trzecie, nie chce mi się o tej porze rozpisywać, więc powiem krótko: do jutra macie czas na przekwalifikowanie się w klan. To oznacza zmianę nazwy tematu oraz zmianę zawartości i wyglądu pierwszego posta.

Jeżeli nie, temat będę uznawał za zamknięty.

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    a
    « Odpowiedź #122 dnia: Listopada 20, 2011, 21:23:07 »
    Po pierwsze - nie moja wina

Po drugie - twoje słowa - "jedno zaprzecza drugiemu" - to że tak uważasz i to że uważa tak większość nie czyni tej myśli prawdą

Po trzecie - SE NIE BĘDZIE KLANEM - jak chcesz to zamknij bądź usuń temat, SE nadal będzie istnieć, bez tematu jak i z nim
    (click to show/hide)

Offline Lord Typhoon

• Użytkownik
    • a.k.a. Tajulek
    a
    « Odpowiedź #123 dnia: Listopada 20, 2011, 21:36:33 »
    Walczmy razem przeciw biurokracji! Buuuuuuu! Gwizd!

Offline Exodus

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #124 dnia: Listopada 21, 2011, 08:53:26 »
    Blacha napisał bym Ci na steamie ale nie miałem internetu z 2 tygodnie .

Dzisiaj albo jutro będę miał internet na pewno w tym tygodniu

Dobra więcej nie będę się tutaj wypowiadał .

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    a
    « Odpowiedź #125 dnia: Listopada 21, 2011, 09:28:14 »
    (...) to że tak uważasz i to że uważa tak większość nie czyni tej myśli prawdą
    (...)

Myślałem dotąd, że w społeczeństwie, w którym żyjemy to właśnie zasadą większości ustalane są pewne normy i zasady ale widocznie się myliłem... W takim razie niech nam jaśnie oświecony Blacha powie co to jest klan?
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline NIFN

• Użytkownik
    • Piwa: 19
    a
    « Odpowiedź #126 dnia: Listopada 21, 2011, 09:58:38 »
    I nawet Moderatorzy (w sumie to jeden :P ) raczyli łaskawie olać ciepłym moczem jakże wspaniałe i przejrzyste wypociny wszechmogącego Super Admina - sonera.
    Mowa oczywiście o REGULAMINIE DZIAŁU: http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=5693.0

Dostosuj się, Luca :P

PS.
    EDIT1:
    Myślałem dotąd, że w społeczeństwie, w którym żyjemy to właśnie zasadą większości ustalane są pewne normy i zasady ale widocznie się myliłem... W takim razie niech nam jaśnie oświecony Blacha powie co to jest klan?
    No to już jest szczyt... Wyjdź na dwór, pobiegaj, wyłącz ten TVN, etc... i zostaw foremki i łopatki tej grupy (jakakolwiek by nie była) w spokoju!

EDIT2:
    Takie sprawy na PW się załatwia...

EDIT3:
    To daj! :P

Pozdrawiam!
    « Ostatnia zmiana: Listopada 21, 2011, 10:09:34 wysłana przez NIFN »

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    a
    « Odpowiedź #127 dnia: Listopada 21, 2011, 10:03:59 »
    Naprawdę staram się ale czasem po prostu takie głupoty ludzie piszą...

Ale może do dobry pretekst i okazja do zdefiniowania co to jest klan a co jeszcze klanem nie jest, przynajmniej w przyszłości unikniemy podobnych problemów. Może trochę za ostro zareagowałem jednak chciałbym usłyszeć odpowiedź od Blachy na moje pytanie.

EDIT: NIFN, nie nakręcaj mnie bo się w końcu doczekasz tego bana;-P

EDIT2: Chciałbyś...
    « Ostatnia zmiana: Listopada 21, 2011, 10:18:55 wysłana przez sir Luca »
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Lord Typhoon

• Użytkownik
    • a.k.a. Tajulek
    a
    « Odpowiedź #128 dnia: Listopada 21, 2011, 10:44:52 »
    Blaszko, zmień tylko w temacie wątku ten jeden wyraz, reszta pozostanie bez zmian... Grey Order zamieszcza sobie ogłoszenia, wyniki, ba, ma nawet własny, przyklejony topic! Toteż idąc tropem to MUSI być klan (chyba, że naginany jest regulamin) W GO są ludzie, którzy należą do innych klanów (przecież nic nie zabrania przynależności do dwóch klanów naraz). Więc spełnij te ******* warunki i miej to z głowy. I tak już się postawiłeś i Twój autorytet na tym nie ucierpi. ;)

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #129 dnia: Listopada 21, 2011, 11:13:04 »
    Tajulek zanim coś napiszesz, przemyśl to 5 razy.

SE jest.... zwie się grupą do Native i składa się z osób, które są jednocześnie w innych klanach również grających na module Native.

GO owszem zrzesza osoby z wielu klanów natywnych, ale nie ma takiej sytuacji, że one jednocześnie są w innym klanie do cRPG&Strategus.

Różnica chyba zasadnicza. Argument chybiony.

Offline Exodus

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #130 dnia: Listopada 21, 2011, 11:36:06 »
    Blacha ma rację i popieram go osobiście jeśli SE zamieniło by się w klan szybko by się rozpadło

Offline Lord Typhoon

• Użytkownik
    • a.k.a. Tajulek
    a
    « Odpowiedź #131 dnia: Listopada 21, 2011, 11:44:07 »
    Oj Kalpicu (lub, jak wolisz, Why_you_kill_me)... A jaka jest różnica między takim PE, a GO, oprócz tego, że zrzeszają ludzi do innych modułów? Treningi, mecze, sparingi. ENL to troszeczkę taki Strategus. Nie widzę różnicy.

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #132 dnia: Listopada 21, 2011, 11:51:04 »
    Różnica jest duża i zasadnicza, jeśli tego nie widzisz to twój problem.

ENL to troszeczkę taki Strategus.
    Zanim zaczniesz pisać więcej tego typu głupot, radzę Ci zorientować się trochę w obu tematach i spróbować jednego i drugiego.

Offline GameKompot

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #133 dnia: Listopada 21, 2011, 13:22:32 »
    Przeistoczcie się w klan wtedy skończą sie burdy w tym temacie ,bo grupą to wy jestescie tylko z nazwy reszta rzeczy podchodzi po klan,  a prawdziwą grupą było Bractwo Sigmara a wy macie daleko do niej jeśli macie być grupą.

Offline Tobik-N

• Użytkownik
      • Forum WD
    a
    « Odpowiedź #134 dnia: Listopada 21, 2011, 14:42:40 »
    Blaszko, zmień tylko w temacie wątku ten jeden wyraz, reszta pozostanie bez zmian... Grey Order zamieszcza sobie ogłoszenia, wyniki, ba, ma nawet własny, przyklejony topic! Toteż idąc tropem to MUSI być klan (chyba, że naginany jest regulamin) W GO są ludzie, którzy należą do innych klanów (przecież nic nie zabrania przynależności do dwóch klanów naraz). Więc spełnij te ******* warunki i miej to z głowy. I tak już się postawiłeś i Twój autorytet na tym nie ucierpi. ;)

Gdyby było tak jak mówisz, że to GO łamałoby zasady to przykładowo nie możnaby być w klanie do np. CS i Warbanda jednocześnie. Inny mod (w przypadku wb) obraca całą sprawę do góry nogami - jest to właściwie prawie inna gra, a już na pewno kolejna społeczność.